Ahaha kaptanım neredeydin yaa çok iyi fikir bu fikir önce gelmemişti aklıma böyle şahane fikirlerini bekliyoruz kırmızı takım icinTüh dün girebilseydim hemen konuya el atardım. Tartı öncesi müthiş çözüm yatmadan önce bir kase tuzlu yer fıstığı yanında gazoz. Acaip ödem attırır ertesi gün tartı en az 2 ya da 3 kilo eksilir. Kesin çözüm yani
Neyse cuma tartı öncesi yapabilirler kaptanımAhaha kaptanım neredeydin yaa çok iyi fikir bu fikir önce gelmemişti aklıma böyle şahane fikirlerini bekliyoruz kırmızı takım icin
Günaydın kaptanım birazdan 3 günlük menü geliyorGünaydınn iyi pazarlar canlarım
Mavi takım
bluegreeneyes
@Deltavealfa
Ellssa
@pocoyoo
@ummhnisa
@Lotus1234
@Beklenen2
@Mthn83
Güzellerim ilk haftadan takim kaptani olmak yoktu aklımda ama güzel oldu. Hem gaza gelir hem gaza getiririz. Sizden ricam menülerinizi eksiksiz yazmanız menülere ek olarak su ve lütfen sporlarimizi ihmal etmeyelim bakın ben başladım ufaktan en azından leslie yapıyorum. Adımlarımızı yüksek tutalım. Bu hafta ümitliyim mavi takımdan. Hadi mavi boncukları yüzümü kara çıkarmayın.
-300 gr kaptanım şimdi bildirimi yapıyorumGünaydın kızlar
Maviş takımım bugün tartı günü hepinizden güzel sonuçlar bekliyorum tartilmayi unutmuyoruz emi kuzucuklarim
bluegreeneyes
@ummhnisa
@Deltavealfa
Ellssa
@Lotus1234
@Beklenen2
@Mthn83
Biraz yoğun bir dönemdesin kaptanım bu artı bile çok iyi gider inşallah süpersinay bu arada kilomu yazayım unutmadan
Cuma 74.3
Bugün 74.7
Tartıya ilk çıktım 76.6 gördüm gözlerim böylepörtledi. Dedim sakin ol.Olmadı çıkarsın takımlardan. Böyle düşünerek sabah 25 dk lık yogamı yaptım. Sonra tartıya çıktım. 74 ü görünce nasıl sevindim. Şuan rahatlığım o yüzden
Boncuk2307 Purple58
Tüh dün girebilseydim hemen konuya el atardım. Tartı öncesi müthiş çözüm yatmadan önce bir kase tuzlu yer fıstığı yanında gazoz. Acaip ödem attırır ertesi gün tartı en az 2 ya da 3 kilo eksilir. Kesin çözüm yani
Çözümle geldim işteMidemi etkiler benim ya
Sadece salata ayran mıEki Görüntüle 3631213
Akşam yemeğimi şimdi hallettim kızlar akşama kefir içerim inşallah
Evet kaptanım senin balkon konuşması nerde yoksa konuşma yapmam serbest yiyin mi demek istiyosunAmin Canım
afiyet olsun canım ödülü hak etmiştin
anaaa öyle bir şey mi vardı kız
ay bizim çocuk daha küçük ya tam okulların açıldığı ilk haftaya denk getiririm ben tatiliHee bizde alanya ya gittik Eylül de çok seviyorum orayı ama okullar filan derken mecbur temmuz ağustos gibi gidiyoruz.
Haydi başlayalım o zaman
Bence sen yarın sabah bi daha tartılKızlar ben din biraz rahatsızdım midem kötü oldu meyan kökü şerbeti içtim 2-3 bardak sabah da aç karna içtim öyle tartıldım ondan ödem oldum sanırım
Bugün 78.8
Geçen cuma 77.8
Fark 1 kgşaka gibi ya of
Ellssa Boncuk2307
Sen istedin canımAy motive mi oldum aba altından sopa mi yedim belli diil
Menü altında kaptanları da etiketliyrsunSabah peynirli yumurta ekmek şekersiz çay
Arada kahve
Akşam tavuk sote 1 dilim tam buğday ekmeği
Spor yok bütün gün temizlik yaptım bunuda Spor sayiyorum çünkü çok yoruldum
Haftaya Pazartesi ise takımlardan alırız canım. Sıkıntı yapma haftaya katılırsınMerhabalar sevgili kaptanlarim, bu hafta memleketteyim (Hatay) . Acilen geldik. Tartı falan yok yanımda maalesef. En erken haftaya pazartesi tartilabilirimnasıl yapacağım bilemedim. Buralar deprem bölgesi, imkanlar kısıtlı.Eczane falan yakın değil , uzak bayaa.
Hazırlık grubunda olmak istemiştim bu hafta ama sanırım gözden kaçtı . Nasıl yapabilriiz ?
Purple58
Boncuk2307
Ellssa
Aşko maalesef akşam misafirliğe eşimin amcası çağırdı zorla ye ben yaptım dedi yüz kere yok yok dedim baktım küsüyor maalesef yemek zorunda kaldım saç tavaSadece salata ayran mı
Evet kaptanım senin balkon konuşması nerde yoksa konuşma yapmam serbest yiyin mi demek istiyosun
Hoşgeldingeldim
Aç karna hem de ilaçGünaydın güzeller manyak bi misafir trafiğine girdim o yüzden yazamıyorum buraya da. Sabah başağrısıyla uyandım ilaç içtim içtiğim 1 bardak suyu vücüdumdan atmam lazım ki tartılayım demi
Sen ne ettinKızlar ben din biraz rahatsızdım midem kötü oldu meyan kökü şerbeti içtim 2-3 bardak sabah da aç karna içtim öyle tartıldım ondan ödem oldum sanırım
Bugün 78.8
Geçen cuma 77.8
Fark 1 kgşaka gibi ya of
Ellssa Boncuk2307
O çok güzelmişHee bizde alanya ya gittik Eylül de çok seviyorum orayı ama okullar filan derken mecbur temmuz ağustos gibi gidiyoruz.
Haydi başlayalım o zaman
Canım ben ilk defa kaptan oldum ne yapacağımı hiç bilmiyorum senden öğrendim özelden atacağımı kusura bakma ben bir daha kaptan olmayacağım ya beceremiyorum sanırımHoşgeldin
Aç karna hem de ilaç
Sen ne ettin
Pazartesi tartısını özelden atıyorlar kaptanlar.
Takım oluştururken üye seçiminden bu yana hep eksi alıyorsun. Burayı ciddiye alır mısın?
Gayetde saygıyı hakediyoruz bence. Lütfen kurallara dikkat edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?