Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ahaha kaptanım neredeydin yaa çok iyi fikir bu fikir önce gelmemişti aklıma böyle şahane fikirlerini bekliyoruz kırmızı takım icin

ay bu arada kilomu yazayım unutmadan

Cuma 74.3
Bugün 74.7
Tartıya ilk çıktım 76.6 gördüm gözlerim böyle pörtledi. Dedim sakin ol.Olmadı çıkarsın takımlardan. Böyle düşünerek sabah 25 dk lık yogamı yaptım. Sonra tartıya çıktım. 74 ü görünce nasıl sevindim. Şuan rahatlığım o yüzden
Boncuk2307 Purple58

Günaydın kaptanım birazdan 3 günlük menü geliyor
-300 gr kaptanım şimdi bildirimi yapıyorum

Biraz yoğun bir dönemdesin kaptanım bu artı bile çok iyi gider inşallah süpersin

Midemi etkiler benim ya
Çözümle geldim işte
Eki Görüntüle 3631213
Akşam yemeğimi şimdi hallettim kızlar akşama kefir içerim inşallah
Sadece salata ayran mı
Amin Canım

afiyet olsun canım ödülü hak etmiştin

anaaa öyle bir şey mi vardı kız
Evet kaptanım senin balkon konuşması nerde yoksa konuşma yapmam serbest yiyin mi demek istiyosun

Son düzenleme:
Haftaya Pazartesi ise takımlardan alırız canım. Sıkıntı yapma haftaya katılırsın

15 Ağustos cuma
10.30 2 yumurta ile salata, 1 dilim peynir, 10 zeytin 2 wasa 2 kuru incir
13.30 1 porsiyon karpuz 1 bardak kefir
16.30 1 şeftali üzerine 2 tk fıstık ezmesi, kakao
19.00 1 karnıyarık, 3 kaşık sebzeli bulgur, salata
3 lt su, 9.300 adım

16 Ağustos cumartesi
11.00 2 dilim peynir, 5 zeytin, biber domates sote, yarım simit
15.30 2 parça tavuk göğüs ızgara, köz salata, yarım gözleme
16.30 1 avuç kadar çekirdek
18.30 3-4 yaprak sarması
3 lt su 16.400 adım (6.000adımı 1 saatlik yürüyüşten)

17 Ağustos pazar
10.00 2 yumurta ile sebzeli lorlu omlet, 5 zeytin, 1 tane Çavdar lavaş, yeşillik
15.30 1 avuç karışık kuruyemiş, 1 bardak ayran, 4 kuru erik, 4-5 çubuk kraker
19.00 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, salata
3 lt su 9.400 adım
Ellssa Boncuk2307 Purple58

Sadece salata ayran mı

Evet kaptanım senin balkon konuşması nerde yoksa konuşma yapmam serbest yiyin mi demek istiyosun
Aşko maalesef akşam misafirliğe eşimin amcası çağırdı zorla ye ben yaptım dedi yüz kere yok yok dedim baktım küsüyor maalesef yemek zorunda kaldım saç tava balkon değil teras konuşması yaptım aşko ben

Hoşgeldin
Günaydın güzeller manyak bi misafir trafiğine girdim o yüzden yazamıyorum buraya da. Sabah başağrısıyla uyandım ilaç içtim içtiğim 1 bardak suyu vücüdumdan atmam lazım ki tartılayım demi
Aç karna hem de ilaç
Sen ne ettin

Pazartesi tartısını özelden atıyorlar kaptanlar.
Takım oluştururken üye seçiminden bu yana hep eksi alıyorsun. Burayı ciddiye alır mısın?
Gayetde saygıyı hakediyoruz bence. Lütfen kurallara dikkat edelim

Canım ben ilk defa kaptan oldum ne yapacağımı hiç bilmiyorum senden öğrendim özelden atacağımı kusura bakma ben bir daha kaptan olmayacağım ya beceremiyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…