- 23 Ağustos 2020
- 4.814
- 9.231
- 108
- 35
Gel tanıdık ısimleri tekrardan görmek mutlu ediyor
geleyim di mi kaçmanın bi faydası yok
Çok geçmiş olsun canımKızlar oğlan çok hasta bugün spor yapamadım demin hastaneden geldik yatırdım duş aldırdım kendime yemek bile yapamadım spor da yok ben de inanılmaz yoruldum direkt yatarım
Kahvaltı 13.00: 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1 dilim peynir 1 bardak çay
Akşam 17.30: 2 dilim yufka ekmek 1 dilim peynir 1 bardak çay 1 kaşık tahin pekmez
2 litre su
Purple58 Ellssa Boncuk2307
Gayet de hafif hissediyordum ama tartı çok fena yaptıGünaydın kızlarher yönden kendimizi hafif hissettiğimiz bir gün olsun
Çok teşekkür ederimDün güzel geçti ama inanılmaz ödem hissediyorum vücudumda bakalım hayırlısı
O zman biz de seni tebrik ediyoruz
Ben de 74 batağına düştüm çıkamıyorum çırpındıkça batıyorum sanki ama pes etmek yokBugün tartı günü diye biliyorrreeeeeeeeee
Kilo almışımanacuğuma helal hoş olsun senede bir gidiyorum ama geldiğimde 72.5 timbuhafta vermişim yarısını hayırlısı be gülümm devam edelumm
Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3633736
Kıız nasıl aynı kilo 9 94bassuk 71.10 olmuş sen 71.80Aaaaaaaaaa aynı kilodayız beybiimmama 200gramcık var aramızda heheheheh
kal tabikiyaaaa ağzın bal yesin e mi canımm benimm
kaçsam mı kalsam mı ona karar vermeye çalışıyorum
Kesinlikle haklısın canım ama işte görmek istedim tartıda. Neyse tek sıkıntımız bu olsun değil miDemek ki sıkılaşmışşın kaptanım. Her şey tartidaki rakam değil çok da takılma bence
Tartını çok merak ettim ve merakla bekliyorumoyyy oyyyy ben o kadar salmışım ki bi önceki kilomu hatırlamıyorum bile
tatil iyi gelmedi bana
Evet yaaBoşvveeerrrrr birşey olmmaaazzzz buhafta daha iyi gaza geliriz
En sevdiğimSOnbahara ramak kaldı
Fark / Başlangıç kiloEllssa Boncuk2307 P Pembepilates
Geçen cuma: 79.7
Bugün 79.1
Fark -600
Kızlar ben yüzde hesaplamayı unuttum. Neyi neye bölüyorduk karışık geliyor
Hayırdır ne olduGünaydın benim durumlar karıştı takımımdan özür diliyorum
Geçen cuma 69.75
Bu cuma 70.80
+1.05
Ellssa Boncuk2307 Purple58
Geceleri yedimHayırdır ne oldu
Ben de kahvaltı yaptım birazdan bi yeşilçay içerimBende detox içiyorum şuan1litrecik aç karna
yaaaa ağzın bal yesin e mi canımm benimm
kaçsam mı kalsam mı ona karar vermeye çalışıyorum
200gr fazla sanırım kaptanım hallolmayacak şey değilÇok geçmiş olsun canım
Gayet de hafif hissediyordum ama tartı çok fena yaptı
Çok teşekkür ederim
Bende simdi yapıyorum kahvaltı 2 de de kirazsapı ve yeşilcay cayBen de kahvaltı yaptım birazdan bi yeşilçay içerim
200gr fazla sanırım kaptanım hallolmayacak şey değil
Bende ya sıcak artık yeter çok bunaldım hiç bir iş yapasım gelmiyoKesinlikle haklısın canım ama işte görmek istedim tartıda. Neyse tek sıkıntımız bu olsun değil mi
Tartını çok merak ettim ve merakla bekliyorum
Evet yaa
En sevdiğim
Fark / Başlangıç kilo
Çıkan sonuç x 100 = Yüzde
Oldu bitti geçtiii kışa fit şimdiEvet yaa koca yazı yedim bitirdim kilolarımla çok üzülüyorum geçen yaz ne güzel salınarak geziyordum ortalıkla
neyse önümüzdeki yaza hazırlanmak gerek :)
Darısı hepimiiizzzeeeeeTebrikler kaptanım
Hoşgeldin canım eksiye geçilmiş ne güzel
Hem maraşa gidip hem de kilo verilmiş tebrik ederim
Hadi inşallahOldu bitti geçtiii kışa fit şimdi
Teşekkür ederim canımTebrikler kaptanım
Sagolasin canimmm tatilde aldık yine kiloslari vereceğiz inşallah. Leslie yapıyorum hergun yapalım birlikteHuhuvvvvv harikkkaaaaa
Olsun kaptanim sen elinden geleni yapmışsın biliyorsun sonuçta tartı önemli değil bazenEki Görüntüle 3633764
O kadar emindimki eksilacağime. Neden böyle oldu anlayamadım. Şortumu daha rahat giyiyorum şişkinliğim yok en önemlisi dün gece atıştırma yapmadım . Bu hafta da eksiksiz sporumu da yaptım.
Geçen Cuma 74.3
Bugün 74.5
Hofff
Boncuk2307 Purple58
Tebrik ederim canım ama hiç göremedik seni bu hafta menüler filan yoktuGünaydın kızlar
Geçen hfta 84
Bugün 83.1
Fark 900
82 yi birtürlü göremiyorum resmen 1aydır gelgit gelgit inemedim yaa
Purple58 Boncuk2307 Ellssa
Ah canım çok da iyi gidiyordun ama bu hafta regl seni çok etkiledi bozdurdu diyeti neyse sağlık olsunGünaydın benim durumlar karıştı takımımdan özür diliyorum
Geçen cuma 69.75
Bu cuma 70.80
+1.05
Ellssa Boncuk2307 Purple58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?