sagol canımHarikasınn afiyet olsunn
süpersin
haftaya olacakBen de bu hafta mutlu bitiremedim. 54 ü görmekti hedefim. + geldim
Geçen hafta 55.5
Bu hafta 55.8
+300 gram
P Pembepilates
Boncuk2307 Ellssa
teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Gayet de hafif hissediyordum ama tartı çok fena yaptı
Çok teşekkür ederim
Süpersin
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates
Geçen cuma: 79.7
Bugün 79.1
Fark -600
Kızlar ben yüzde hesaplamayı unuttum. Neyi neye bölüyorduk karışık geliyor
Çok iyisin
1 yaş oğlum var canım çok teşekkür ederimAlintilara yeni cevap yazabiliyorum tutkucum, haklısın şahit olmak bin beter üzüyor.
Döndük canım sağ salim. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Çok geçmiş olsun canım benim
Umarım bugün daha iyi hissedersin. Dikkat et kendine lütfen
Bence de verirsin bak yarısı gitmiş bile. Hoşgeldin
Geçmiş olsun canım. Ben kızın var sanmıştım. Umarım çabucak tolarlar
İnşallah yoktur birşeyleri canim. Biraz c vitamini takviyesi filan yap istersen
harikasın canımKilo bildirimimi yapayım
Geçen cuma 75.75
Bugün 75.05
Fark -700
Maraş a gelip de kilo verdiğime mi sevineyim. Yorgunluğuma mı yanayım. Acayip yorgun ve tempolu gidiyor. Hava aşırı sıcak. Anca aksamlari azıcık yürüyüş diyebilirsin yürüyüş yapıyorum. Aliya diye bir park var orada.
Ellssa
Boncuk2307
P Pembepilates
kal kal buralar senle çok güzeldiyaaaa ağzın bal yesin e mi canımm benimm
kaçsam mı kalsam mı ona karar vermeye çalışıyorum
Çooookkkkk tatlısınnn teşekkür ederimkal kal buralar senle çok güzeldi
Kaçsın aşkımToparlamak lazım bırakıp gidince hep daha çok alıyorum acil69a dönmem gerek
70.80Kaçsın aşkım
Kız 1 kg verirsin bir ödem çayına bakar
Yapalım aşkomm ben şu sıra grow with jo yapiyorum öyle salmışımki 10 dkada anca yapabiliyorum asırı yoruluyorumTeşekkür ederim canım
Sagolasin canimmm tatilde aldık yine kiloslari vereceğiz inşallah. Leslie yapıyorum hergun yapalım birlikte
Olsun kaptanim sen elinden geleni yapmışsın biliyorsun sonuçta tartı önemli değil bazen
Tebrik ederim canım ama hiç göremedik seni bu hafta menüler filan yoktu
Ah canım çok da iyi gidiyordun ama bu hafta regl seni çok etkiledi bozdurdu diyeti neyse sağlık olsun
Keşke kilot olsaydık bu hafta
Afiyet olsun canmBende simdi yapıyorum kahvaltı 2 de de kirazsapı ve yeşilcay cay
Sağol kaptanım hafta başı yazmıştım yatılı misafirlerim var o yüzden neyi nekadar yediğimi hiç tutamadım. Bu hafta sadece hareket etmeye dikkat ettimTeşekkür ederim canım
Sagolasin canimmm tatilde aldık yine kiloslari vereceğiz inşallah. Leslie yapıyorum hergun yapalım birlikte
Olsun kaptanim sen elinden geleni yapmışsın biliyorsun sonuçta tartı önemli değil bazen
Tebrik ederim canım ama hiç göremedik seni bu hafta menüler filan yoktu
Ah canım çok da iyi gidiyordun ama bu hafta regl seni çok etkiledi bozdurdu diyeti neyse sağlık olsun
Sen bu hafta takımlara katılacak mısın hala hazırlıktan mı devam etmek istiyorsun ablamGünaydın kızlar
Eki Görüntüle 3633740
Geçen hafta 73.8
Bu hafta 74.45
Fark +650 gram
Ama belden 2 cm inceledim hiçbir şey anlamadım bu işten
(
Harikasın bebegimmHarikasın askom saatin şarjı bitmiş dolsun bende yapim bi 20 dk lik
çok geçmişler olsun ya, ateş falan mı noldiiiKızlar oğlan çok hasta bugün spor yapamadım demin hastaneden geldik yatırdım duş aldırdım kendime yemek bile yapamadım spor da yok ben de inanılmaz yoruldum direkt yatarım
Kahvaltı 13.00: 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1 dilim peynir 1 bardak çay
Akşam 17.30: 2 dilim yufka ekmek 1 dilim peynir 1 bardak çay 1 kaşık tahin pekmez
2 litre su
Purple58 Ellssa Boncuk2307
aşkım sayende geldim valla savsaklama modundaydım daha yoksa. teşekkür ederim <3Vay vay vay neler görüyor gözlerim aferim sana
ay teşekkür ederim, ilk ödemim gitti dahakız maşallah sana
hadi haftaya da 69 olarak aynı kiloda olalım bebişkoommmmmmm ay enerjini bile özlemişim kızAaaaaaaaaa aynı kilodayız beybiimmama 200gramcık var aramızda heheheheh
gelmeden toparlanmıyor bebişim hep beraber dönmek lazım burayagünaydıınnn
65'e dayanmışım gerçi en son kaçtım onu da hatırlamıyorum
gelsem mi böyle kendi halime mi bıraksam kendimi çok kararsızım
aynsından bana da lazım yaToparlamak lazım bırakıp gidince hep daha çok alıyorum acil69a dönmem gerek
öyle bi mesaj ki korkumdan mesajı sonuna kadar okumadan suyu içtim sfsdff ay filiz çok yaşa sen emiBu bir su içme hatırlatmasıdır!!!Bu mesajı okuyan kişi gidip bir bardak su içmezse bebek ayak parmağını bir yere carptirip cok acıtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?