HOşbuldumm canım nasılsınnAlintilara yeni cevap yazabiliyorum tutkucum, haklısın şahit olmak bin beter üzüyor.
Döndük canım sağ salim. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Çok geçmiş olsun canım benim
Umarım bugün daha iyi hissedersin. Dikkat et kendine lütfen
Bence de verirsin bak yarısı gitmiş bile. Hoşgeldin
Geçmiş olsun canım. Ben kızın var sanmıştım. Umarım çabucak tolarlar
İnşallah yoktur birşeyleri canim. Biraz c vitamini takviyesi filan yap istersen
Demek ki sıkılaşmışşın kaptanım. Her şey tartidaki rakam değil çok da takılma benceEki Görüntüle 3633764
O kadar emindimki eksilacağime. Neden böyle oldu anlayamadım. Şortumu daha rahat giyiyorum şişkinliğim yok en önemlisi dün gece atıştırma yapmadım . Bu hafta da eksiksiz sporumu da yaptım.
Geçen Cuma 74.3
Bugün 74.5
Hofff
Boncuk2307 Purple58
oyyy oyyyy ben o kadar salmışım ki bi önceki kilomu hatırlamıyorum bileGeelll kııaazzz ben geldim 2 kiloşlar aldımmmmm
İyiyim şu an tartıya çıkmamak için oyalaniyorumHOşbuldumm canım nasılsınn
Boşvveeerrrrr birşey olmmaaazzzz buhafta daha iyi gaza gelirizİyiyim şu an tartıya çıkmamak için oyalaniyorumkorkuyorum da biraz
SOnbahara ramak kaldıoyyy oyyyy ben o kadar salmışım ki bi önceki kilomu hatırlamıyorum bile
tatil iyi gelmedi bana
Tebrikler kaptanım
Hoşgeldin canım eksiye geçilmiş ne güzelBugün tartı günü diye biliyorrreeeeeeeeee
Kilo almışımanacuğuma helal hoş olsun senede bir gidiyorum ama geldiğimde 72.5 timbuhafta vermişim yarısını hayırlısı be gülümm devam edelumm
Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3633736
Hem maraşa gidip hem de kilo verilmiş tebrik ederimKio bildirimimi yapayım
Geçen cuma 75.75
Bugün 75.05
Fark -700
Maraş a gelip de kilo verdiğime mi sevineyim. Yorgunluğuma mı yanayım. Acayip yorgun ve tempolu gidiyor. Hava aşırı sıcak. Anca aksamlari azıcık yürüyüş diyebilirsin yürüyüş yapıyorum. Aliya diye bir park var orada.
Ellssa
Boncuk2307
P Pembepilates
iyi cok şükür canım bende geldik bugun artıkntakımlara girip tam adapte olmak istiyorum hattaaa bak çayı mı bile demledimAlintilara yeni cevap yazabiliyorum tutkucum, haklısın şahit olmak bin beter üzüyor.
Döndük canım sağ salim. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Çok geçmiş olsun canım benim
Umarım bugün daha iyi hissedersin. Dikkat et kendine lütfen
Bence de verirsin bak yarısı gitmiş bile. Hoşgeldin
Geçmiş olsun canım. Ben kızın var sanmıştım. Umarım çabucak tolarlar
İnşallah yoktur birşeyleri canim. Biraz c vitamini takviyesi filan yap istersen
Selam kızlar ,
Hayatımda ilk defa gördügüm bir rakam ile bugun takımlara girmek istiyorum zaten haftaiçi cuma baslayacagima kendime söz vermiştim..
Üzülmüyorum çünkü son kez göreceğim o rakamı..
Azimle yoluma başlayıp devam edecegim insa
kahvaltım hazır bile ..
Eki Görüntüle 3633768
Boncuk2307
Ellssa
Foto yüklemeyi unutmuşumGünaydın kızlar
Geçen hfta 84
Bugün 83.1
Fark 900
82 yi birtürlü göremiyorum resmen 1aydır gelgit gelgit inemedim yaa
Purple58 Boncuk2307 Ellssa
Evet yaa koca yazı yedim bitirdim kilolarımla çok üzülüyorum geçen yaz ne güzel salınarak geziyordum ortalıklaSOnbahara ramak kaldı
Günaydın tatlım gel iyi olurgünaydıınnn
65'e dayanmışım gerçi en son kaçtım onu da hatırlamıyorum
gelsem mi böyle kendi halime mi bıraksam kendimi çok kararsızım
Günaydın tatlım gel iyi olur
Harikasınn afiyet olsunniyi cok şükür canım bende geldik bugun artıkntakımlara girip tam adapte olmak istiyorum hattaaa bak çayı mı bile demledimEki Görüntüle 3633766
Tebrikler canm gitmis ,firik tarhana çok yememissindrKilo bildirimimi yapayım
Geçen cuma 75.75
Bugün 75.05
Fark -700
Maraş a gelip de kilo verdiğime mi sevineyim. Yorgunluğuma mı yanayım. Acayip yorgun ve tempolu gidiyor. Hava aşırı sıcak. Anca aksamlari azıcık yürüyüş diyebilirsin yürüyüş yapıyorum. Aliya diye bir park var orada.
Ellssa
Boncuk2307
P Pembepilates
Evet canooYarın tartı günü dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?