Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gece çok geç yattım yürüyüş dena sonra ev islerimi hallettim,ayaklarında ödem ve sis vardı regl min ikinci günündeyim ,gece 12 de mısır püskülü çayı içtim umarım çok çok artı gelmem

Cok gecmis olsun canim acil sifalar evladina.
Teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım
kilo bildirimi
pazartesi 73.45
bugün 71.10

-2.35

Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates
kız maşallah sana

Bu gün biraz ödem atıcı çay felan içeyim bari inşallah haftaya güzel sonuçlarla gelirim

Kilo bildirimimi yapayım
Geçen cuma 75.75
Bugün 75.05
Fark -700
Maraş a gelip de kilo verdiğime mi sevineyim. Yorgunluğuma mı yanayım. Acayip yorgun ve tempolu gidiyor. Hava aşırı sıcak. Anca aksamlari azıcık yürüyüş diyebilirsin yürüyüş yapıyorum. Aliya diye bir park var orada.
Ellssa
Boncuk2307
P Pembepilates

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-22-10-26-25-490_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 1
  • Screenshot_2025-08-22-10-26-18-945_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 1
Dünkü menüm 21.08 Perşembe
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates

Sabah 8:30 iki haşlanmış yumurta, yarım pita ekmeği, biraz z.yagi yağsız beyaz peynir, domates
Öğle 12:30 4-5 tane patates kızartması, bir minik lorlu poğaça (annem yapmıştı yol için ordan kaldı)

Akşam 16:00 bir Adana dürüm az ekmekli

18:00 çay yanına da bir çatal pasta

Menüm çok olmadı biliyorum biraz karbonhidrat yoğun

Ama sporum iyi 4 saat filan yürüdüm 20bin adım

Çok iyi tebrik ederim. Niye yogunsun bilmiyorum canım ama umarım azalır ve keyifli şeylere daha çok vakit kalir

O kadar emindimki eksilacağime. Neden böyle oldu anlayamadım. Şortumu daha rahat giyiyorum şişkinliğim yok en önemlisi dün gece atıştırma yapmadım . Bu hafta da eksiksiz sporumu da yaptım.
Geçen Cuma 74.3
Bugün 74.5
Hofff
Boncuk2307 Purple58

yangın ile ilgili haberler görünce içimiz perişan oluyor çook üzülüyorum. Birebir şahit olmakda bambaşka tabi

Tatilden döndünüz mü canım
Alintilara yeni cevap yazabiliyorum tutkucum, haklısın şahit olmak bin beter üzüyor.
Döndük canım sağ salim. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Kizlar cok kotu dokuluyorum..Dunden beri bogaz agrisi, halsizlik, cok afedersiniz ishal..Zar zor duruyorum is yerinde, 1saat kaldi, bitsede eve gidip dinlensem..Bugunde bir yogundu klinik anlatamam, beynim ambole oldu..Hepinize iyi geceler.
Çok geçmiş olsun canım benim
Umarım bugün daha iyi hissedersin. Dikkat et kendine lütfen
Ayyy özledim sizleri beeeee biraz kiloş almışım anacuğumda ama olsunn senede bir gidiyorum anacuğuma helali hoş olsun veririzzz
Bence de verirsin bak yarısı gitmiş bile. Hoşgeldin
Geçmiş olsun canım. Ben kızın var sanmıştım. Umarım çabucak tolarlar
Günaydın kızlar gece de zor geçti benim için bi sıkıntıları var da bilmiyorum hayırlısı inşallah uykusuzluktan çok fark olmaz tartıya. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
İnşallah yoktur birşeyleri canim. Biraz c vitamini takviyesi filan yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…