Çok güzel vermişsinKilo Bildirimi
Gecen hafta: 76.45
Bugun:75.85
Fark:-600 gr
Eki Görüntüle 3633703
Ellssa Boncuk2307 Purple58
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun canim acil sifalar evladina.
teşekkür ederim canımDeneyeceğim canım çok sagol
Cok geçmiş olsun canim
Vay harika bir eksi maşallah canım
Canım sis hissediyordun bu durumda sabit olmak bile çok iyi inşallah haftaya diyelim
Vay vay vay neler görüyor gözlerim aferim sana
kız maşallah sana
Bu gün biraz ödem atıcı çay felan içeyim bari inşallah haftaya güzel sonuçlarla gelirimDeneyeceğim canım çok sagol
Cok geçmiş olsun canim
Vay harika bir eksi maşallah canım
Canım sis hissediyordun bu durumda sabit olmak bile çok iyi inşallah haftaya diyelim
Vay vay vay neler görüyor gözlerim aferim sana 
Tebrikler kaptanım
Huhuvvvvv harikkkaaaaa
Bende detox içiyorum şuanBu gün biraz ödem atıcı çay felan içeyim bari inşallah haftaya güzel sonuçlarla gelirim
Aaaaaaaaaa aynı kilodayız beybiimm
yaaaa ağzın bal yesin e mi canımm benimmTünaydın ex kaptanım
Oooo kimler uğramış buralara
Geelll kııaazzz ben geldim 2 kiloşlar aldımmmmmgünaydıınnn
65'e dayanmışım gerçi en son kaçtım onu da hatırlamıyorum
gelsem mi böyle kendi halime mi bıraksam kendimi çok kararsızım
Çok iyi tebrik ederim. Niye yogunsun bilmiyorum canım ama umarım azalır ve keyifli şeylere daha çok vakit kalirKilo bildirimimi yapayım
Geçen cuma 75.75
Bugün 75.05
Fark -700
Maraş a gelip de kilo verdiğime mi sevineyim. Yorgunluğuma mı yanayım. Acayip yorgun ve tempolu gidiyor. Hava aşırı sıcak. Anca aksamlari azıcık yürüyüş diyebilirsin yürüyüş yapıyorum. Aliya diye bir park var orada.
Ellssa
Boncuk2307
P Pembepilates
Alintilara yeni cevap yazabiliyorum tutkucum, haklısın şahit olmak bin beter üzüyor.yangın ile ilgili haberler görünce içimiz perişan oluyor çook üzülüyorum. Birebir şahit olmakda bambaşka tabi
Tatilden döndünüz mü canım
Çok geçmiş olsun canım benimKizlar cok kotu dokuluyorum..Dunden beri bogaz agrisi, halsizlik, cok afedersiniz ishal..Zar zor duruyorum is yerinde, 1saat kaldi, bitsede eve gidip dinlensem..Bugunde bir yogundu klinik anlatamam, beynim ambole oldu..Hepinize iyi geceler.
Bence de verirsin bak yarısı gitmiş bile. HoşgeldinAyyy özledim sizleri beeeee biraz kiloş almışım anacuğumda ama olsunn senede bir gidiyorum anacuğuma helali hoş olsunveririzzz
Geçmiş olsun canım. Ben kızın var sanmıştım. Umarım çabucak tolarlarKızlar oğlan çok hasta bugün spor yapamadım demin hastaneden geldik yatırdım duş aldırdım kendime yemek bile yapamadım spor da yok ben de inanılmaz yoruldum direkt yatarım
Kahvaltı 13.00: 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1 dilim peynir 1 bardak çay
Akşam 17.30: 2 dilim yufka ekmek 1 dilim peynir 1 bardak çay 1 kaşık tahin pekmez
2 litre su
Purple58 Ellssa Boncuk2307
İnşallah yoktur birşeyleri canim. Biraz c vitamini takviyesi filan yap istersenGünaydın kızlar gece de zor geçti benim için bi sıkıntıları var da bilmiyorum hayırlısı inşallah uykusuzluktan çok fark olmaz tartıya. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?