Gelecek seneye kadar yetecek yemeği simdiden yedim zatenÇok aç kalırsın ama
5 eylül olduguna göreee bugun gercektenPurple58 in doğum günü
Yeni yaşın sana sağlık, huzur, mutluluk ve bolca güzel an getirsin. Her yeni günün umutla, sevgiyle ve heyecanla dolsun. Kalbinin güzelliği, hayatına ışık gibi yansımaya devam etsin.
Doğum günün kutlu olsun!
Nice mutlu, keyifli, sevinç dolu yıllara...
Eki Görüntüle 3640460
Ayy aşklarım çok teşekkür ederimmm iyiki tanıdım sizleri çok ama çok mutlu oldum bi daha ki yaşıma daha fit olmam dileğiylePurple58 iyi ki doğdun aşkımmm benim, gelecek yaşına istediğin kilodan bile daha fıstık olcaksın eminim, seni çokçokçokçok seviyorum iyi ki tanıştık
Hayırlı olsun gebelik var sanırım olsun kilo alınır verilirben takımlarda olmayacağım bir süre, yine görüşmek üzere
Doğum günün kutlu olsunnnnnn:)Ayy aşklarım çok teşekkür ederimmm iyiki tanıdım sizleri çok ama çok mutlu oldum bi daha ki yaşıma daha fit olmam dileğiyle
HarikaO kadar iyi anlıyorum ki seni şuan temizlik bile yapamamak o kadar zor geliyor ki çok canım sıkılıyor. Biraz evi duzeltsem bile o yetiyor biraz olsun rahatlamaya
hala emin değilim ama bu ay galiba olduHayırlı olsun gebelik var sanırım olsun kilo alınır verilir
Apa yaptirmiyor heraldeBenim hedef 70
Başlangıç kilom cankuşum
Hoşgeldin canım
İlk sayfamızda anketimiz var onu doldurur musun bir de kurallarımız var okursan çok yardımcı olur
Kolik nedir acaba
Hoşgeldin canım
Ben de apa beslenmesi ile whattsap grubu ile başlıyorum
Çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsunnnnnn:)
Hosgeldinnn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?