- Emoji Skoru
- 1.176
- Puanlar
- 33
HoşgeldinAdınız
Yaşınız : 31
Boyunuz : 168 cm
Kilonuz : 76
Mesleğiniz : Sekreter
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : Dogum ve abur cubur bağımlılığı
Hedef Kilonuz : 65
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Fit ve sağlıklı kalmak
Merhaba, bende katılabilir miyim formu doldurdum. Yarın sabahta aç karnına tartılır fotosunu atarım.
@Ellssa @Boncuk2307
Ben 63 oluyorum rahatsız ediyor beni merdiven çıkarken falan sonra diyete geçiyorum. Ama bu sefer güzel verdim ya genelde 60 oluyorum bırakıyorum 63 oluyordum bu sefer verdimde alırım diye korkuyorum ya.Maşallah ne güzel zayıfladın kuzum ya kaçtan başlamıştın biraz anlatsana
Harikasın canım tebrik ederimBen 63 oluyorum rahatsız ediyor beni merdiven çıkarken falan sonra diyete geçiyorum. Ama bu sefer güzel verdim ya genelde 60 oluyorum bırakıyorum 63 oluyordum bu sefer verdimde alırım diye korkuyorum ya.
Son verdiğim kilolarımı özellikle akşam yemeğinden sonra hiç birşey yemememe borçluyum. Gündüzde birşey atıştırmadım yemekleride çok az yedim miğdem baya küçülmüştü hatta bi ara yemek görünce miğdem bulanıodu. Azcık yeyip bırakıyordum bu ara biraz iştahım açılmaya başladı ama şimdilik idare ediyorum bakalım İnşallah almam ya
HoşgeldinAdınız
Yaşınız : 31
Boyunuz : 168 cm
Kilonuz : 76
Mesleğiniz : Sekreter
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : Dogum ve abur cubur bağımlılığı
Hedef Kilonuz : 65
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Fit ve sağlıklı kalmak
Merhaba, bende katılabilir miyim formu doldurdum. Yarın sabahta aç karnına tartılır fotosunu atarım.
@Ellssa @Boncuk2307
Geçmiş olsun canimKızlar 2 gündür hastayım gözüm açılmıyor usuttum galiba. Covid gibi
Bu ara masa başı çalışıyorum izinde alamadım o yüzden
Teşekkür ederim canım darısı hepimize istediğimiz kilolara ulaşırız İnşallah sağlıcaklaHarikasın canım tebrik ederimmaşallah
Sağlıkolsun kaptanım. Geçmiş olsun iyi ol da verirsin yine çünkü motivesinGünaydın canlar.
Geçen hafta çok aşkla başlamıştım ama bu hastalık beni çökertti. Her akşam makarna yedik tek yapabildiğim yemek o oldu. Enerjim kalmadı başka şeye.
Bu hafta daha güzel sonuçlarla gelirim inşallah
@sibel_84 canım seninle olmak beni çok mutlu etmişti ama istediğim gibi olmadı
Sevgili mavi takım hepinize teşekkür ederim çok daha güzel sonuçlarla yan yana gidelim inşallah