Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldin

Maşallah ne güzel zayıfladın kuzum ya kaçtan başlamıştın biraz anlatsana
Ben 63 oluyorum rahatsız ediyor beni merdiven çıkarken falan sonra diyete geçiyorum. Ama bu sefer güzel verdim ya genelde 60 oluyorum bırakıyorum 63 oluyordum bu sefer verdimde alırım diye korkuyorum ya.
Son verdiğim kilolarımı özellikle akşam yemeğinden sonra hiç birşey yemememe borçluyum. Gündüzde birşey atıştırmadım yemekleride çok az yedim miğdem baya küçülmüştü hatta bi ara yemek görünce miğdem bulanıodu. Azcık yeyip bırakıyordum bu ara biraz iştahım açılmaya başladı ama şimdilik idare ediyorum bakalım İnşallah almam ya

Harikasın canım tebrik ederim maşallah

Hoşgeldin

Kızlar 2 gündür hastayım gözüm açılmıyor usuttum galiba. Covid gibi
Bu ara masa başı çalışıyorum izinde alamadım o yüzden

Bende iki gündür giremiyorum. Veli toplantısı idi çocukların düzeni idi saftim kaydı resmen. Ama adım sayım dusurmedim çok şükür. Ama akşam dokuz oldu mu sızıp kalıyorum en son oturduğum yerde.

Dunku menümü yazayım
Kahvaltı
1 yumurta
2 parça peynir
İki isirimlik ekmek
Ara öğün
1 Türk kahvesi
Akşam
Yarım tavuk döner
1 ayran
12 bin adim
Bugün ki menü
Kahvaltı
1 tane yumurta
İki isirimlik ekmek
Ara öğün
1 Türk kahvesi
Bir adet minik bisküvi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
10500 adım

Sesim gitti ilk haftadan yikkti beni okul.
@Ellssa @Boncuk2307 @Mthn83

Okullar başladı, benim diyet motivasyonum yerlerde. Çocuklara beslenmeye diye zaten üstüste bir sürü hamurişi yaptım şu sıralar. Tartılmadım ama kilo aldım eminim. Biraz ara mı versem diye düşünüyorum. Çünkü 3-4 haftadır yerimde sayıyorum zaten, bir ileri iki geri. Kafamı toparladıktan düzene girdikten sonra tekrar gelirim. Burada da zaten yazan yok motive de edemiyoruz birbirimizi. Bir soğukluk oldu okulların açılmasıyla sanki. İnşaallah geçici bir durumdur bu.

Gaunaydin herkese hanımlar. Bu hafta sanki böyle çok sessiz oldu buralar. Okulların açılmasına bagliyorum ama inşallah önümüzdeki haftalarda böyle olmaz.

Dünkü menümü de paylaşayım.
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 Türk kahvesi
Akşam
Tavuklu pilav
Çorba
Cacık
Adım sayım 8200
@Ellssa @Boncuk2307 @Mthn83

Geçen hafta 106.1
Bugün 105
Fark 1100 gram
Uyandıgım gibi tartıldım belki birkaç saat sonra tartılsaydım daha düşük olabilirdi
@Ellssa @Boncuk2307 @sibel_84

Eklentiler

• IMG_5221.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 3
Günaydın canlar.
Geçen hafta çok aşkla başlamıştım ama bu hastalık beni çökertti. Her akşam makarna yedik tek yapabildiğim yemek o oldu. Enerjim kalmadı başka şeye.
Bu hafta daha güzel sonuçlarla gelirim inşallah
@sibel_84 canım seninle olmak beni çok mutlu etmişti ama istediğim gibi olmadı
Sevgili mavi takım hepinize teşekkür ederim çok daha güzel sonuçlarla yan yana gidelim inşallah

Günaydınn
Bugünkü tartım geçen haftaya göre +100

74,1 çıktım
Dün akşamki yemelerin sonucu..yoksa eksi gelirdim bu hafta
@Mthn83 @Boncuk2307 @Ellssa

Eklentiler

• 1000048013.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 2
Sağlıkolsun kaptanım. Geçmiş olsun iyi ol da verirsin yine çünkü motivesin

`