Misafirlikteyim canım. Yarın atarım inşallah.Aaaa cordeliaa 8000 i tamamlamissin ama sen daha cok adim atardin
Hayırdır mapustamıydınMisafirlikteyim canım. Yarın atarım inşallah.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim ❤
O da var. Giremiyorum siteye. Nerdeyse unutuyordum adımı. Şartlı tahliye oldum simdilik galiba.Hayırdır mapustamıydın
Bizi şutladilarda gerisini bilmiyorumBenim de chrome bir sorun yok ama noldu acaba
6-7 kisi siteye giremedik canimBenim de chrome bir sorun yok ama noldu acaba
Iyi gecmis olsun kardesO da var. Giremiyorum siteye. Nerdeyse unutuyordum adımı. Şartlı tahliye oldum simdilik galiba.
Eyvallah. Allah kurtarsın Ayşe'yi.Iyi gecmis olsun kardes
Amin aminEyvallah. Allah kurtarsın Ayşe'yi.
Okudular bizi üflediler. Puf olduk.Benim de chrome bir sorun yok ama noldu acaba
reklamlar çok bunaltıyor telde. ben PC de giriyorum evde. burada bile çıkıyor. ama telde hiç yazamıyordum. opera yükledim bende.Valla bende chromedan da zor girmeye basladim. Bir girdigim burasi vardi zaten
Okudular bizi üflediler. Puf olduk.
Okadar güzel seyler varki iyi giden şu 2 aydirE Elif_Eylul profil resmine güzel birşey koy. olumlu olayları çek. bu tarz şeyler çok önemliymiş.
Koymuş zaten.E Elif_Eylul profil resmine güzel birşey koy. olumlu olayları çek. bu tarz şeyler çok önemliymiş.
Ben sabah kendimi koydum sonra kaldirdimE Elif_Eylul profil resmine güzel birşey koy. olumlu olayları çek. bu tarz şeyler çok önemliymiş.
Begendin dimeKoymuş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?