Yarın foto şart değil. Kilo bildirimi yapıyorsun canım.Yarın da tartı fotosu atıyoruz değil mi? Çok heyecanlıyım çok motive oldum
Kaybetmişler malasef canımkızlar merak ettim. geçen haftalarda şeyda diye bir arkadaş vardı. yeğeni yoğun bakımdaydı. çocuğun durumu ne oldu?
bir defantastikaaa dan haber yok. en son ailece covid olmuşlardı.
Herkese mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum
Günaydın kızlarGunaydin
üfff çok üzüldümKaybetmişler malasef canım
Fantastikadan haberim yok.
Aminüfff çok üzüldümAllah rahmet eylesin
Geçmiş olsun canımSelam herkese
Bebeğimi sabah hastaneye götürdüm kıyamam boğaz enfeksiyonu olmuşDr serum yapalım hızlı toparlar ateşi de 39 du . Serumu bitti eve geldik . Antibiyotik tedavisi başladı
Melek oldu canım.kızlar merak ettim. geçen haftalarda şeyda diye bir arkadaş vardı. yeğeni yoğun bakımdaydı. çocuğun durumu ne oldu?
Teşekkürler canim. Miniğim hâlâ iyilesmedi. Büyük kizimda bu sabah burnu akmis tıkanmış vaziyette uyandi. Artik alıştım. Normalimiz bu oldu
Gecmis olsun canim. İlaclari saati saatine verince 3 günde epey toparlar, emiyorsa bol bol emzirSelam herkese
Bebeğimi sabah hastaneye götürdüm kıyamam boğaz enfeksiyonu olmuşDr serum yapalım hızlı toparlar ateşi de 39 du . Serumu bitti eve geldik . Antibiyotik tedavisi başladı
kızlar merak ettim. geçen haftalarda şeyda diye bir arkadaş vardı. yeğeni yoğun bakımdaydı. çocuğun durumu ne oldu?
Vefat etti canımkızlar merak ettim. geçen haftalarda şeyda diye bir arkadaş vardı. yeğeni yoğun bakımdaydı. çocuğun durumu ne oldu?
Mutlu pazarlar canimHerkese mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum
Gunaydin canimGunaydin
Iyi hafta sonlari canimİyi hafta sonları MaaterFit in güzel kadınları
Bende cok merak ediyorum ya. Sanirim covit psikolojisini olumsuz etkiledifantastikaaa yi ben de özledim. iyileşmişti ise başlayacaktı. Bebeğim dön artık haydi yaza çıtır girelim.
Canım 3 adet çiğ köfte yedim marulla 3 çatal da köz patlıcan salatası. Diğer şeyleri canım istemediFotoya gerek yok ama tarti bildirimi paylasiyoruz
Duruma gore Takım değişikliği olabiliyor
Bu arada gece ne yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?