Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kızlar merak ettim. geçen haftalarda şeyda diye bir arkadaş vardı. yeğeni yoğun bakımdaydı. çocuğun durumu ne oldu?

bir de fantastikaaa dan haber yok. en son ailece covid olmuşlardı.
Kaybetmişler malasef canım
Fantastikadan haberim yok.

Selam herkese
Bebeğimi sabah hastaneye götürdüm kıyamam boğaz enfeksiyonu olmuş Dr serum yapalım hızlı toparlar ateşi de 39 du . Serumu bitti eve geldik . Antibiyotik tedavisi başladı
Geçmiş olsun canım

@fittanne @dolunaydagel gelmiş olsun nasıl oldular? Amine Busra senin çocuklar nasıl?
Teşekkürler canim. Miniğim hâlâ iyilesmedi. Büyük kizimda bu sabah burnu akmis tıkanmış vaziyette uyandi. Artik alıştım. Normalimiz bu oldu yeterki ates hırıltı başka şeyler olmadikca stres yapmıyorum
Selam herkese
Bebeğimi sabah hastaneye götürdüm kıyamam boğaz enfeksiyonu olmuş Dr serum yapalım hızlı toparlar ateşi de 39 du . Serumu bitti eve geldik . Antibiyotik tedavisi başladı
Gecmis olsun canim. İlaclari saati saatine verince 3 günde epey toparlar, emiyorsa bol bol emzir

kızlar merak ettim. geçen haftalarda şeyda diye bir arkadaş vardı. yeğeni yoğun bakımdaydı. çocuğun durumu ne oldu?

bir de fantastikaaa dan haber yok. en son ailece covid olmuşlardı.
fantastikaaa yi ben de özledim. iyileşmişti ise başlayacaktı. Bebeğim dön artık haydi yaza çıtır girelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…