Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bahçeli çok güzeldir

niye sadece 3-5 kişi giremedi anlamadım. çok ilginç

geçmiş olsun kızlar. bebeler şimdi nasıllar?
Büyük (5 yasında) daha iyi canım af buyur canı pide istemiş babası da il dışında eğitimde olunca dedesini arayıp sipariş verdi
Ay ne güldüm illa parasını vereceğim diyor bende para çok uuuuu diyor
Kumbara yaptık ona oradaki parasına güveniyor
canı yemek istediğine göre toparlıyor hamd olsun
ufaklık(2,5 yasında) biraz ateşli keyifsiz şimdi onla uğraşıyorum..

evet iştah açıldıysa tamamdır çocuğun parası var demek ki ellemeyin ödesin

Büyük kızıma bir mont alalım dedik normalde 150 tl olması gereken ürün 350 400 olmuş ağlamak istiyorum ya
Ah canim eskiden waikikiden alabiliyorduk. Artik ordan da alamicaz görünen o ki. Sagolsun annem kizlarin ikisine de mont almisti. Bilerek büyük aldik. En azından 2 sene giyseler gene yetecek bize. Zira benim küçüğüm biraz önden gidiyor ablasinin geçen yil giydigi montu bu sene o giyiyor. Yani ablasinin 3.5 yaşta giydigi hafif buyukte olsa oluyor bizde bilerek yeni montlari buyuk aldik. Hiçte sevmem büyük şey giydirmeyi ama başka çare yok gibi geçen ay da çizme almistim iyiki almisim diyorum

evet iştah açıldıysa tamamdır çocuğun parası var demek ki ellemeyin ödesin
Hahaha geçenlerde babaannesi harçlık vermiş ordan aklıma geldi hadi bi kumbara yapalım dedim şimdi herşeyde param var bende para çok diyor bi bilse yavrum piyasa nasıl pahalı

Kullanıcı adını değiştirdim böyle denesin lütfen. Kullanici isimlerinde boşluk ve harf dışındaki karakterler sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…