Büyük (5 yasında) daha iyi canım af buyur canı pide istemiş babası da il dışında eğitimde olunca dedesini arayıp sipariş verdi
Bahçeli çok güzeldir
niye sadece 3-5 kişi giremedi anlamadım. çok ilginç
geçmiş olsun kızlar. bebeler şimdi nasıllar?
Tamamdır canım. Bugün de en az 15.000 adım atmaya calisicamYarın foto şart değil. Kilo bildirimi yapıyorsun canım.
Tamam canim afiyet olsunCanım 3 adet çiğ köfte yedim marulla 3 çatal da köz patlıcan salatası. Diğer şeyleri canım istemedi
evet iştah açıldıysa tamamdırBüyük (5 yasında) daha iyi canım af buyur canı pide istemiş babası da il dışında eğitimde olunca dedesini arayıp sipariş verdi
Ay ne güldüm illa parasını vereceğim diyor bende para çok uuuuu diyor
Kumbara yaptık ona oradaki parasına güveniyor
canı yemek istediğine göre toparlıyor hamd olsun
ufaklık(2,5 yasında) biraz ateşli keyifsiz şimdi onla uğraşıyorum..
Ah canim eskiden waikikiden alabiliyorduk. Artik ordan da alamicaz görünen o ki. Sagolsun annem kizlarin ikisine de mont almisti. Bilerek büyük aldik. En azından 2 sene giyseler gene yetecek bize. Zira benim küçüğüm biraz önden gidiyor ablasinin geçen yil giydigi montu bu sene o giyiyor. Yani ablasinin 3.5 yaşta giydigi hafif buyukte olsa oluyorBüyük kızıma bir mont alalım dedik normalde 150 tl olması gereken ürün 350 400 olmuş ağlamak istiyorum ya
Bende bugun eski montumun fermuarini yaptirmaya verdim. Kol alti sokuktu onu tamirlesin hem. Ne yapalim bu devir böyle oldu...Valla oğlana alamadik mont var evde giysin 300den basliyor
Aaaa çok üzüldümKaybetmişler malasef canım
Fantastikadan haberim yok.
Hahaha geçenlerde babaannesi harçlık vermiş ordan aklıma geldi hadi bi kumbara yapalım dedim şimdi herşeyde param var bende para çok diyorevet iştah açıldıysa tamamdırçocuğun parası var demek ki ellemeyin ödesin
Oglen oldu ama gunaydin canim
Şükür canım iyiyim. Kilo korumadayim. Sen ne yaptın ilaç kullanıyor musun? Şeker için ?Hoşbuldum canım nasılsın
Tebrikler canim96 kiloyken şunu giymeye utanıyordum desem...
O kadar dar oluyordu ki..
Şimdi paspal oldum bye bye eşofman altı görüşmemek üzereEki Görüntüle 2964616
Sağol kaptanım sayenizdeTebrikler canim
Kazen Abi hala M MissHayaLet sayfaya giremiyor hem operadan hemde choremeden sayfa donuyor yüklenmiyor ne yaptiysa olmuyor ve sadece bize yaptı burda diger topiklere baktim bisey yoktu güncelleme evet oldu nedense biz giremedik
Tamam abi sagolKullanıcı adını değiştirdim böyle denesin lütfen. Kullanici isimlerinde boşluk ve harf dışındaki karakterler sıkıntı
Teşekkür ederim
Maşallah ne güzel vermişsin bir daha gelemesin kilolarŞükür canım iyiyim. Kilo korumadayim. Sen ne yaptın ilaç kullanıyor musun? Şeker için ?
Ebeninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?