- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Ahanda buSi×pack ne acabaaklıma gelen şey değildir de
Hep +18 hep +18E ile degil i ile yazilmisaklini topla hemen
Hmm ozaman bekleriz secimden onceBazilari yurt disinda canim saat farki var ondan da olabilir ben takiliyorum oyle
Seni gidi seniiiKazanirsan onu ver istersen canim aktif değil
Ah be tutastem ucu ucunaymis fark keşke perşembegünü sakladigim bana ödem attiracak egzersizi dün gece uygulasaydim çok pişmanımNoldu acikladi mi kaptanlar kilolari yesil vadi bizim dimi kaptanimFitt_anne
No no no noKazanirsan onu ver istersen canim aktif değil
TovbeeeeAh be tutastem ucu ucunaymis fark keşke perşembegünü sakladigim bana ödem attiracak egzersizi dün gece uygulasaydim çok pişmanım
Hadi beeeeBu hafta kaptan Challenge i kazanan kaptanzeyneppk Tebrik ediyorum
Simdi zeynepten mavi takimdan bir üye secmesini ve kendi takimindan bir üye göndermesini bekliyoruz
TekrarDene senide tebrik ediyorum ilk defa pazartesi bu kadar eksi geldin ❤❤
zeyneppk 82.5/81.6/0.9/%1.09
Fitt_anne 71.7/71/0.7/%0.98
Oleyyyy işte buBu hafta kaptan Challenge i kazanan kaptanzeyneppk Tebrik ediyorum
Simdi zeynepten mavi takimdan bir üye secmesini ve kendi takimindan bir üye göndermesini bekliyoruz
Bizim kaptan kazanmış tebrikler canimBu hafta kaptan Challenge i kazanan kaptanzeyneppk Tebrik ediyorum
Erken kalkmis kupalar cuma gorusuruzOleyyyy işte bu
hohohoho ayy bir de içime dert oldu acayip artıyla geldim takım kaybedecek sandım şükür kazanmışşş KIRMIZI TAKIM eksiyle gelenlerBu hafta kaptan Challenge i kazanan kaptanzeyneppk Tebrik ediyorum
iyi Bol bol kabak yemelerGidip kabak siparisi veriyim
Kulağımdan tutup getireydiniz beneneKız seni kaç kere çağırdık sen gelmedin biz napak o ara aldım aldım verdim
hemen yazıyorum gülüm
cuma 80.4
pazartesi 81.8
malum dönem başladı dün
Konuyu açarken anket ekleyebiliyorsun ama sonradan eklenebiliyormu onu bulamadimEklenmiyo sanki canim bende bakayim ama
Az daha merak edin
Kaptana sozum var 68 i gorecegim napak kabak candir gerisi heyecan yada greyfurt mu siparis etsem dilosum ne dersiniyi Bol bol kabak yemeler
Napalim kuzu biz çok gördük vericem de olmuyor diyeni yapan nasıl yapıyor az azim hep azimKulağımdan tutup getireydiniz benene
Acaba sen karşı tarafın içimize soktuğu ajan mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?