çok geçmiş olsun gülüm ateşi de var mı kuzunun
Yumurtayida yiyemiyorum artik tattan ama yerim bol baharatli nolcak ki hedef 68Sans yumurta da iyi gelmişti sanki tok da tutar miss
En güzeli valla içimiz disimiz temizlensinEvet mavi takim su orucuna
hoş geldin gülümHosbuldum
Seni zorlamiycak bişey yap cnmYumurtayida yiyemiyorum artik tattan ama yerim bol baharatli nolcak ki hedef 68
YupppiiiiiiiBu hafta kaptan Challenge i kazanan kaptanzeyneppk Tebrik ediyorum
Simdi zeynepten mavi takimdan bir üye secmesini ve kendi takimindan bir üye göndermesini bekliyoruz
TekrarDene senide tebrik ediyorum ilk defa pazartesi bu kadar eksi geldin ❤❤
zeyneppk 82.5/81.6/0.9/%1.09
Fitt_anne 71.7/71/0.7/%0.98
Acikladinmi amanınReyting zirve yapti sayemde gec açıkladık 68 ziyaretçi diyor
Takimin totosunu kaşıyın yada herkes topluca kaşısınReyting zirve yapti sayemde gec açıkladık 68 ziyaretçi diyor
Teşekkür ederim canim
baharım bu ara yumurtayı bende zorla yiyorum bazen hiç yemeyip köy peynirine dadanıyordum onun da 200 gramı 515 kaloriymiş o da olmaz gel kız ikimiz de lor peynirle bol yeşillik baharatla salata yapıp yiyelim o da uzun süre tok tutuyor aralarda yeme ihtiyacı da olmazYumurtayida yiyemiyorum artik tattan ama yerim bol baharatli nolcak ki hedef 68
Bu sefer burdayım inşallah olmadı sarı takıma geçer biraz yerim sonra devam ederimNapalim kuzu biz çok gördük vericem de olmuyor diyeni yapan nasıl yapıyor az azim hep azimşimdi kulağını değil çekiyorum kaybolma
Lor hic sevmem abla ya hicbirseye kullanmiyorum ben bu hafta tavuklara calisacagim danimarka yapacagim yillar sonra yenidrn :)baharım bu ara yumurtayı bende zorla yiyorum bazen hiç yemeyip köy peynirine dadanıyordum onun da 200 gramı 515 kaloriymiş o da olmaz gel kız ikimiz de lor peynirle bol yeşillik baharatla salata yapıp yiyelim o da uzun süre tok tutuyor aralarda yeme ihtiyacı da olmaz
Lütfen cumaya üzgün stresli ağrılı ve regli olmakız vallaha bizim kırmızı takımdan biri değilse benim yeğenin ortağını dolandırıp, yeğenime en az 500 bin tl giydiren ablamların araba v.s. hemen satışa çıkarmasına sebep olan , yok anam bacım , mavi takıma ajan değilim, sadece üzgün stresli ağrılı ve reglim
bende çok sevmem kuru kuru diye de kahvaltıya alternatif o geldi aklıma , eee tavuğu sabah akşam yemeyeceksin yaLor hic sevmem abla ya hicbirseye kullanmiyorum ben bu hafta tavuklara calisacagim danimarka yapacagim yillar sonra yenidrn :)
Tüh çok üzüldümBu hafta kaptan Challenge i kazanan kaptanzeyneppk Tebrik ediyorum
Simdi zeynepten mavi takimdan bir üye secmesini ve kendi takimindan bir üye göndermesini bekliyoruz
Degisim icin herkesin bildirimini bekliyorum kaptanimBu hafta kaptan Challenge i kazanan kaptanzeyneppk Tebrik ediyorum
Bu sefer burdayım inşallah olmadı sarı takıma geçer biraz yerim sonra devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?