Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yıllar önce ben staj yaparken çalışan iki kadın sadece et yeme diyeti yapıp kg almışlardı aklıma geldi yaa aman dikkat et sende

Ölüyorum açlıktan. Kilo almam. Yerli muz yedim küçük. Videoda kadın 2 muz hakkımız var dedi. Bu muz büyük bana yarım yetiyor dedi. Yalan söylediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Kız 26 yaşında misin aaa niye abla diyorlar
Ben 33 oldum
Bu kaçıncı kurban
Diyet sayfasında akıllı arama tatlım hepsi bir âlem
Kendinden mi bahsediyon
Gene beni kafaya aldin x2 diyor bak 60 kilo olan arkadaş
Hı hıı 60 kilo
Iyi geceler kizlar
İyi geceler canım
Afiyet olsun canım.
Tebrikler canım
Yıllar önce ben staj yaparken çalışan iki kadın sadece et yeme diyeti yapıp kg almışlardı aklıma geldi yaa aman dikkat et sende
İyi sadece kilo almışlar, gut olmamışlar

Zipzip- Cordelia K KarlarKralicesi

Kahvaltı 13.00
2 pişi
2 h yumurta
1 d beyaz peynir
1 d kaşar
2 zeytin
1 çk pekmez

Ara
Bir avuç yerfıstığı-şamfıstığı

Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk
Salata

Su 1,5 lt

Spor
200 zıpzıp kaç puan ki
50 squat 500p
Adım 8,295 829 p

Eklentiler

• image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 25

Ölüyorum açlıktan. Kilo almam. Yerli muz yedim küçük. Videoda kadın 2 muz hakkımız var dedi. Bu muz büyük bana yarım yetiyor dedi. Yalan söylediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Amine Busra Elhan 1 muz yiyecekmisiz. Bu kadın hiç aclik hissetmiyorsunuz dedi. Muz içinde o var. Yumurtada bu var tok tutuyor dedi. Ben niye tok değilim.

Koruma doneminden hep korkuyordum. Aynen de korkulcak gibiymiş. Başlarda dengeledim ama sonra ipin ucu çok kaçtı. En büyük hatam da gece yemeye başlamak.
Canım ben de diyeti bırakınca bir süre yaşadım. Tekrar başarırsın . Bir akşam bir tabak pilav yedim gece iki tabak pilav yedim. Artık 7 den sonra yemiyorum.

Son düzenleme:
İpli ise 200 puan ipsiz ise 50 puan. Afiyet olsun canım.

Menüm
Kahvaltı 09.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim avokado
5 zeytindomates salatalık havuç
2 parça peynir

Ara 12.00
Sade Türk kahvesi

Öğle 14.00
1 kase mercimek çorbası
3 ceviz

Ara 17.00
5 findk
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt

Akşam 18.30
1 kase salata
3 YK kurutulmuş yeşil fasulye yemeği
1 YK bulgur pilavı

Su 3lt
Zipzip- K KarlarKralicesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…