Migim kg aldim. Pazartesi tartilcam senide etiketlicemBüşra aynı kiloda mısın
Yıllar önce ben staj yaparken çalışan iki kadın sadece et yeme diyeti yapıp kg almışlardıaklıma geldi yaa aman dikkat et sende
Bu kaçıncı kurbanKız 26 yaşında misin aaa niye abla diyorlar
Ben 33 oldum
Kendinden mi bahsediyonDiyet sayfasında akıllı arama tatlım hepsi bir âlem
Hı hıı 60 kiloGene beni kafaya aldin x2 diyor bak 60 kilo olan arkadaş
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Tebrikler canımAfiyet olsun canım.
İyi sadece kilo almışlar, gut olmamışlarYıllar önce ben staj yaparken çalışan iki kadın sadece et yeme diyeti yapıp kg almışlardıaklıma geldi yaa aman dikkat et sende
Çok almadın inşallahMigim kg aldim. Pazartesi tartilcam senide etiketlicem
Koruma doneminden hep korkuyordum. Aynen de korkulcak gibiymiş. Başlarda dengeledim ama sonra ipin ucu çok kaçtı. En büyük hatam da gece yemeye başlamak.Çok almadın inşallah
Aldıysa verirsin
Korunma dönemine geçince bende dikkat edicem
aynen. ben de az önce tamamladım. hopla zıpla mezdekeGece gece at gibi koşturup sporumu bitirdim, duş aldım şimdi yeşil çay içiyorum.
Valla gündüzden bitirmek daha rahat ama haftasonu düzen bozuluyo yaa
aman dikkat kuzum. menü yaz bence buraya.Koruma doneminden hep korkuyordum. Aynen de korkulcak gibiymiş. Başlarda dengeledim ama sonra ipin ucu çok kaçtı. En büyük hatam da gece yemeye başlamak.
Ölüyorum açlıktan. Kilo almam. Yerli muz yedim küçük. Videoda kadın 2 muz hakkımız var dedi. Bu muz büyük bana yarım yetiyor dedi. Yalan söylediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Canım ben de diyeti bırakınca bir süre yaşadım. Tekrar başarırsın . Bir akşam bir tabak pilav yedim gece iki tabak pilav yedim.Koruma doneminden hep korkuyordum. Aynen de korkulcak gibiymiş. Başlarda dengeledim ama sonra ipin ucu çok kaçtı. En büyük hatam da gece yemeye başlamak.
İpli ise 200 puan ipsiz ise 50 puan. Afiyet olsun canım.Zipzip- Cordelia K KarlarKralicesi
Kahvaltı 13.00
2 pişi
2 h yumurta
1 d beyaz peynir
1 d kaşar
2 zeytin
1 çk pekmez
Ara
Bir avuç yerfıstığı-şamfıstığı
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk
Salata
Su 1,5 lt
Spor
200 zıpzıp kaç puan ki
50 squat 500p
Adım 8,295 829 p
Çocuklar kalktı yattı uyuyamadım uykum.gelince uyumazsam uyku kaçıyorKırmızı Güller kimler benimle yarın ekteki detoksu yapıyor görelim elleri
60kiloyum
ugurbocuuu
aytozuvegece
sardunya1038
sara_28
menekse_kokusu
aypare ackerman
Wilma11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?