Ben yoğundum gene. Şuan çok uykum varAnca geldimnaptınız bugün ben yaptıklarımı anlatmayacağım zira çok yorgunum
aynen. ben de az önce tamamladım. hopla zıpla mezdeke
Çünkü bizi tok tutacak formul henüz bulunmadıAmine Busra Elhan 1 muz yiyecekmisiz. Bu kadın hiç aclik hissetmiyorsunuz dedi. Muz içinde o var. Yumurtada bu var tok tutuyor dedi. Ben niye tok değilim.
Tamam canım ipsizİpli ise 200 puan ipsiz ise 50 puan. Afiyet olsun canım.
Olsun canım önemli değilÇocuklar kalktı yattı uyuyamadım uykum.gelince uyumazsam uyku kaçıyor
Ben bunu yapamam heralde kaptan sabah ki ruh halime bi bakmam gerekiyor
Kademeli ilerliyorum. Önce gece yemeyi kesiyorum. Bu hafta adima da katildim. Haftaya duruma gore masterfite katilcamaman dikkat kuzum. menü yaz bence buraya.
Geçmişte gördüm kuzum
Kadının midesi avcu kadar demekkiAmine Busra Elhan 1 muz yiyecekmisiz. Bu kadın hiç aclik hissetmiyorsunuz dedi. Muz içinde o var. Yumurtada bu var tok tutuyor dedi. Ben niye tok değilim.
Keşke bir iki geceyle kalsaydi. Olan oldu, yılmak yok bu yoldaCanım ben de diyeti bırakınca bir süre yaşadım. Tekrar başarırsın . Bir akşam bir tabak pilav yedim gece iki tabak pilav yedim.Artık 7 den sonra yemiyorum.
benim benim başka canımKırmızı Güller kimler benimle yarın ekteki detoksu yapıyor görelim elleri
60kiloyum
@ugurbocuuu
@aytozuvegece
@sardunya1038
@sara_28
@masal_19
@aypare ackerman
@Migim
Pazartesi alcam ben. Kiyafetlerden anliyorum ki maşallah alt takim genişlemiş. Ama ilginç olan üst takım küçülmüş gibiherkes ölçü alsın yav before After yapariz
Gece en güzeli erken yatmak. Bak şu an bizim ahali mutfağı salona taşıdı ve ben işkence çekiyorumKademeli ilerliyorum. Önce gece yemeyi kesiyorum. Bu hafta adima da katildim. Haftaya duruma gore masterfite katilcam
Elhan aç uyudu ben de uyuyacağım.mezdekesiz olmuyordu
Çünkü bizi tok tutacak formul henüz bulunmadı
Tamam canım ipsiz
Akşam derken?ben akşam biraz kestane yedim
Ben 50 TL ye alıyorum.Geçmişte gördüm kuzumbaya yumurta yiyorsunuz kolisi olmuş 36tl
Elhan abla zaten kuş gibi besleniyordu
KesinlikleGece en güzeli erken yatmak. Bak şu an bizim ahali mutfağı salona taşıdı ve ben işkence çekiyorum
Bende zor bela uyuttumda 40 dkdir adim tamamliyorumGece en güzeli erken yatmak. Bak şu an bizim ahali mutfağı salona taşıdı ve ben işkence çekiyorum
21.30 gibiydi sanırımAkşam derken?
Organik sanırımBen 50 TL ye alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?