- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Bir toparlanamiyorum kiGeçmiş olsun.Arada gel hiç gelmiyon.
Tospik nörüyonTesekkur ederim kaptanim
EvetFofenk taklasi atan sen misin
Ben miBir gün denesen enerji patlamasını tekrar keşfederdin
Dışarıdaydık herkese ayak uydurup yedim ama aslında midem çok rahatsız oldu. onun yerine keşke başka Bi kaçamak yapsaydımAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤doner ekmeksiz olsa daha guzel olurmus
Geçmiş olsun canım
Sağol abla.. Bu arada yaptığınız diyetle ilgili yorumlarını okudukça ben bile gaza geldim. Normalde öyle farklı diyet tarzları detoks falan sevmem.Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim❤
Menu yazmanun zorunlu olmadigi yer sari takim
Adim atacaksan sariya geçersin bu hafta
Ya da takimlara girmeyip motive olmak icin gelebilirsin
Muhteşem bakış açısı, teşekkür ederim örtmenim :)Tatlım ne yediğini gördüğün için kendiliğinden vazgeçeceksin dengesiz beslenmekten. Metin ol bu yüzleşmenin olması gerekliydi.
ben çok yumurta yiyemem. hele hele haşlanmış 5 adetkesinlikle ben hayatta yiyemem zaten yumurta olmuş kaç TL evde pamuklara sariyoruz artık kırılmasın diye dermişim
pirinç ve noodle mutlaka var ama onlar pişmiş ve çiğ sebze ağırlıklı besleniyorlar. uzak doğu kültürü genelde böyle.Onlarda hayvancılık sıkıntılı olduğu için, yumurta balık pirinç o kadar. Ama nasıl zayıflar işte orda bi hinlik var
Vay be toprak da at üstümüze üşümeyelimben çok yumurta yiyemem. hele hele haşlanmış 5 adet
pirinç ve noodle mutlaka var ama onlar pişmiş ve çiğ sebze ağırlıklı besleniyorlar. uzak doğu kültürü genelde böyle.
et ve balık onlarda ayrıntı sadece. hemen hemen bütün yemeklerde lahana, taze soğan, havuç, salatalık, zencefil, turp çeşitleri mutlaka var. küçük kase pilav üzerine proteini biraz alıp dayanıyorlar sebzeye. pişirme yöntemleri stir fry , ızgara ve buharda pişirme. yağda kızartmayı az kullanıyorlar.
gün boyu da beyaz, yeşil, oolong, siyah ve puer çaylarına dayanıyorlar. diğer bitki çaylarını da tüketiyorlar. hepsi zıpkın gibi. gram yok bedenlerinde.
meydanlarda önce spor yapıp öyle işe geçiyorlarmış. sürekli yürüyüş yapıyor ve bisiklet sürüyorlarmış.
biz de dayanıyoruz hamurişi, pilav, makarnaya, ete...
Bilgilendirme için teşekkürler.ben çok yumurta yiyemem. hele hele haşlanmış 5 adet
pirinç ve noodle mutlaka var ama onlar pişmiş ve çiğ sebze ağırlıklı besleniyorlar. uzak doğu kültürü genelde böyle.
et ve balık onlarda ayrıntı sadece. hemen hemen bütün yemeklerde lahana, taze soğan, havuç, salatalık, zencefil, turp çeşitleri mutlaka var. küçük kase pilav üzerine proteini biraz alıp dayanıyorlar sebzeye. pişirme yöntemleri stir fry , ızgara ve buharda pişirme. yağda kızartmayı az kullanıyorlar.
gün boyu da beyaz, yeşil, oolong, siyah ve puer çaylarına dayanıyorlar. diğer bitki çaylarını da tüketiyorlar. hepsi zıpkın gibi. gram yok bedenlerinde.
meydanlarda önce spor yapıp öyle işe geçiyorlarmış. sürekli yürüyüş yapıyor ve bisiklet sürüyorlarmış.
ben çok yumurta yiyemem. hele hele haşlanmış 5 adet
supersinnnMerhabaaa.. menumu paylasiyim daha sonra geçmişi okuyacağım
9.30 1 yumurta 2 dilim peynir 3 yk menemen 1dilim ekmek 1 kahve
12.00 yarım portakal yarım kivi
16.00 yarım ekmek döner 1 ayran
18.30 1sb süt 10 badem
1.5 litre su
1 mile leslie
200 zipzip
50 twist
30+30 plank
Zipzip- @Cordelia @Aomine Daiki aypare ackerman
ben de yedim bugün yine bir ufak dilim pasta kaçamağı yaptımneyse zaten grupta değilim diye saldım; bugün karantinam bitti normalde 15 inde bitiyordu ama düştüğü için... yarın biraz insansız ortamlarda yürüyeceğim.
Neyse bu kadar yedim ettim bir de ne öğreneyim haftaya nikah varmışhemen acilinden 1 kilo vermem lazım arkadaşlar...
Zorlama kendini cok fazla canim yeni iyileşiyorsunben de yedim bugün yine bir ufak dilim pasta kaçamağı yaptımneyse zaten grupta değilim diye saldım; bugün karantinam bitti normalde 15 inde bitiyordu ama düştüğü için... yarın biraz insansız ortamlarda yürüyeceğim.
Neyse bu kadar yedim ettim bir de ne öğreneyim haftaya nikah varmışhemen acilinden 1 kilo vermem lazım arkadaşlar...
senin gibi aç gezmeden doya doyaaaa yiye yiye zayıflıyorumGeçen seneden beri hindi füme görmek de ne bileyimJaponlar yemiyor çünkü onlar işlenmiş gıdaları sevmezler.
çorba yoğurt salataaBen daha yemek yemedim off
sadece çorba mı içsem
Naapsam
Neetsem
Sen çok kilo verdin de miSabırsızlıkla yarını bekliyorum.
İki günde ne kadar verilirseSen çok kilo verdin de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?