Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤doner ekmeksiz olsa daha guzel olurmus

Geçmiş olsun canım
Dışarıdaydık herkese ayak uydurup yedim ama aslında midem çok rahatsız oldu. onun yerine keşke başka Bi kaçamak yapsaydım
Afiyet olsun canım
Sağol abla.. Bu arada yaptığınız diyetle ilgili yorumlarını okudukça ben bile gaza geldim. Normalde öyle farklı diyet tarzları detoks falan sevmem.

kesinlikle ben hayatta yiyemem zaten yumurta olmuş kaç TL evde pamuklara sariyoruz artık kırılmasın diye dermişim
ben çok yumurta yiyemem. hele hele haşlanmış 5 adet
Onlarda hayvancılık sıkıntılı olduğu için, yumurta balık pirinç o kadar. Ama nasıl zayıflar işte orda bi hinlik var
pirinç ve noodle mutlaka var ama onlar pişmiş ve çiğ sebze ağırlıklı besleniyorlar. uzak doğu kültürü genelde böyle.

et ve balık onlarda ayrıntı sadece. hemen hemen bütün yemeklerde lahana, taze soğan, havuç, salatalık, zencefil, turp çeşitleri mutlaka var. küçük kase pilav üzerine proteini biraz alıp dayanıyorlar sebzeye. pişirme yöntemleri stir fry , ızgara ve buharda pişirme. yağda kızartmayı az kullanıyorlar.

gün boyu da beyaz, yeşil, oolong, siyah ve puer çaylarına dayanıyorlar. diğer bitki çaylarını da tüketiyorlar. hepsi zıpkın gibi. gram yok bedenlerinde.

meydanlarda önce spor yapıp öyle işe geçiyorlarmış. sürekli yürüyüş yapıyor ve bisiklet sürüyorlarmış.

biz de dayanıyoruz hamurişi, pilav, makarnaya, ete...

ben de yedim bugün yine bir ufak dilim pasta kaçamağı yaptım neyse zaten grupta değilim diye saldım; bugün karantinam bitti normalde 15 inde bitiyordu ama düştüğü için... yarın biraz insansız ortamlarda yürüyeceğim.
Neyse bu kadar yedim ettim bir de ne öğreneyim haftaya nikah varmış hemen acilinden 1 kilo vermem lazım arkadaşlar...

Vay be toprak da at üstümüze üşümeyelim

Bilgilendirme için teşekkürler.

ay çok garip yemekleri var... hele japonların yani onların kültürünü benimsemek için komple her şeyi değiştirmek lazım o da mümkün değil. yumurtalı balık çorbaları garip gurup... murakami kitaplarında bolca tarif var bir de anlatıyor iştahlı iştahlı... gerçekten sürekli lahana yiyorlar herhalde her yemekte lahana...
lahana ne allasen lahana yaaa...

Zorlama kendini cok fazla canim yeni iyileşiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…