Kuzum elinize sağlık. Çok iyi olmuş. Mis gibi ev.Geldim canım bugün eşimle beraber evi kirkladikhastalıklardan kurtulamiyoruz bari evi temizleyelim dedik
Merak ettim şimdi
Hamilelik nasıl gidiyor canımGeldim canım bugün eşimle beraber evi kirkladikhastalıklardan kurtulamiyoruz bari evi temizleyelim dedik
Sağol canım bayadir lazımdi ben uyurken eşim evi supurmeyle başlamış çocuklarla beraber sürpriz yapacaklarmışKuzum elinize sağlık. Çok iyi olmuş. Mis gibi ev.Geçmiş olsun.
Yarın hep beraber öğreneceğiz. İnşallah bir sorun olmaz. Beklediğim gibi olur.Merak ettim şimdi
Güle güle oturun.Sağol canım bayadir lazımdi ben uyurken eşim evi supurmeyle başlamış çocuklarla beraber sürpriz yapacaklarmışkalkıp bende dahil oldum tertemiz oldu ev çok şükür
Suan iyi elhamdülillah canım bulantılar geçti çok şükür iştah aman aman değil ama bu ara kestaneyi çok fazla tüketmeye başladım sen nasılsın canımHamilelik nasıl gidiyor canım
Ben yarın artı bekliyorumYarın hep beraber öğreneceğiz. İnşallah bir sorun olmaz. Beklediğim gibi olur.
Olsun bir şey olmaz. Sen hamilesin.Ben yarın artı bekliyorum
Bugunumuze çok şükürSuan iyi elhamdülillah canım bulantılar geçti çok şükür iştah aman aman değil ama bu ara kestaneyi çok fazla tüketmeye başladım sen nasılsın canım
75 aşağısına inemicem bu gidişleOlsun bir şey olmaz. Sen hamilesin.
Aserme gibi değil canım aslında bulantı varken iyi gelmişti o zaman bir başladık hala devam ediyoruz çocuklar da seviyorBugunumuze çok şükürdaha iyi ol İnşallah canım.aserme diyorsun yani
Kontrollü ol yeter. Bebek saglikli olsun. Sonra burada kampa alırız ve seni.75 aşağısına inemicem bu gidişle
Benim sıkıntı zateb emzirme dönemindeKontrollü ol yeter. Bebek saglikli olsun. Sonra burada kampa ve alırız ve seni.
Vitamin olsunAserme gibi değil canım aslında bulantı varken iyi gelmişti o zaman bir başladık hala devam ediyoruz çocuklar da seviyor
14 Ocak ta başlıyor. 2022 gelmeden gol atıyor.Kızlar retro varmış.ani ruhsal değişimler olucakmisben zaten hep normalim
Hep bir koşuşturma hep bir sıkıntı hep hayat koşuşturmasi ne bileyim yaa her şey geldimi üst üste geliyor14 Ocak ta başlıyor. 2022 gelmeden gol atıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?