Bebeğim hayatı olduğu gibi kabul etmek gerekiyor hayatın kendisi baştan sona stres çünkü. Bir şeylerin bitmesini beklerken ömür de bitiyor. Mümkün olabildiğince her anın değerini kıymetini bilmek lazım.Hep bir koşuşturma hep bir sıkıntı hep hayat koşuşturmasi ne bileyim yaa her şey geldimi üst üste geliyor
Valla bu dediklerini yapabilene şapka çıkarıyorumBebeğim hayatı olduğu gibi kabul etmek gerekiyor hayatın kendisi baştan sona stres çünkü. Bir şeylerin bitmesini beklerken ömür de bitiyor. Mümkün olabildiğince her anın değerini kıymetini bilmek lazım.
Çok mersi
Çok mersi
Yeni yeni yapıyorum. İnşallah daha iyi olacak.Valla bu dediklerini yapabilene şapka çıkarıyorum
İnşallah canımYeni yeni yapıyorum. İnşallah daha iyi olacak.
Geldim canım bugün eşimle beraber evi kirkladikhastalıklardan kurtulamiyoruz bari evi temizleyelim dedik
afiyet olsunAz önce içtim yine içerim elinden.Eline sağlık.
iyi yapmışsınız ama yorulmuşsundur. bulantıların nasıl oldu mervecim?Geldim canım bugün eşimle beraber evi kirkladikhastalıklardan kurtulamiyoruz bari evi temizleyelim dedik
Ben pazartesi demiştim. Ama bugün yediklerimden sonra nasil bir rakam çıkar bilemiyorum
iyi gecelerİyi geceler güzel kadınlar
Bugun hiç giremedim. Bildirim goremediysem kusura bakmayin..
Sadece yumurta değilki. Diyet listesine uyamayacagim icin diyetisyen destegi almama gerek yok...yumurtaya zam gelmeseydi su diyeti harbiden yapardim
İyi geceler canım.İyi geceler güzel kadınlar
Bugun hiç giremedim. Bildirim goremediysem kusura bakmayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?