geçmiş olsun canım.Bogazim kasiniyor oksuruk var . 21 cocuk domuz gribi kalanida gondermiyoruz yarin muduriyetle girusup gerekirse uzaktan egitim yaoilacak
Geçmiş olsun canım.Bogazim kasiniyor oksuruk var . 21 cocuk domuz gribi kalanida gondermiyoruz yarin muduriyetle girusup gerekirse uzaktan egitim yaoilacak
Sorma hasta hasta gelmek istiyorlar ne yapıyorsam artıkEn çok da ben takilmani özledim
Nasıl agirliyorsan artık tabi bitmezler
Allah Allah insan çocuğundan dolayı endişelenir.Sorma hasta hasta gelmek istiyorlar ne yapıyorsam artık
Boşver kuzum dedikodu gibi olmasın sanalda olsa sen neler yapiyon bakemAllah Allah insan çocuğundan dolayı endişelenir.
Olabilir bilmiyorum canım yarın doktora gidecemÇok geçmiş olsun canım.acaba enfeksiyon mu kaptin
Oyy caniiiim çen de mi diyet yaptın bakim
Aomine Daiki
@KarlarKralicesi kaptanlarim yarin bildirimlerinizi ozel mesajla fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotoğraf şartı yok en gec 13.00 a kadar tum bildirimler yapilmali...
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
askrhpozitif
@Mefkurem
aypare ackerman
sardunya1038
@eceboce
60kiloyum
@masal3487
Kahve __Kokusu
sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@aytozuvegece
@Tutku44
@Migim
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
ugurbocuuu
O oya17
@Zeynep_Nihal
@Sonsuz umut
@Emma3
Aomine Daiki
@limonlutarcinlikek
İvit capon diyeti. Yumurta deyince coşuyor takım.Oyy caniiiim çen de mi diyet yaptın bakim
Ben de yapicam sizin diyetinizdenİvit capon diyeti. Yumurta deyince coşuyor takım.
Geçmiş olsunBugün çok rahatsızım karnım çok ağrıyor sabahtan beri yatıyorum sadece bişeyler yiyip ilaç içmek için kalktım o yüzden adım atamadım malesef
Peki aşkım
Geldim canım bugün eşimle beraber evi kirkladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?