- 24 Haziran 2016
- 7.534
- 26.568
- 548
Süpersiniz bende yürüyüşe çıktım simdiEvet canım. MasterFit yaradı migime. Şimdi beni geçmeye çalışıyor. Ona da kilo verdirdiysek biz herkesi zayıflatırız. Değil mi @Zipzip-
Güle güle canım kendine çok çok iyi bak kilo alCanım hepimiz aynı amaç kilo vermek.pastelfit güle güle canım.
ugurbocuuu hoşgeldin canim.
Her iki takım için hayırlı olsun
K KarlarKralicesiAomine Daiki
canım mesajlarını okuyunca herkes gibi üzüldüm ben de.. evet şiddet hakaret küfür vs çok zor şeyler, insanı yıpratır. hayatta affedilecek affedilemeyecek bir çok şey olabilir. zamanla bazı şeyler durulur önemsizleşebilir. ama hani demişsin ya bütün bunları yaşarken onun özel isteklerini karşılayamam diye.. işte bence bi kadın için en önemli konulardan biri bu çünkü biz kadınlar cinsel hayatı özel paylaşımları duygusal olarak isteriz ve yaparız. arada duygu yokken birliktelik yaşamak kendimizi değersiz hissetmemize neden olur. ama erkeklerde bu mantık farklı çalışıyor onlar çoğu zaman sorunların birliktelik yaşayarak çözüleceğini düşünürler. hatta yaşanılan sorunu bir kenara bırakıp özel hayata devam etmek isterler. onlara göre bu yemek yemek gibi doğal sıradan bir ihtiyaç. maalesef duygularımıza önem vermeyen bi insanla hayata devam etmek çocuk büyütmek çok zor. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ne yapacaktık 1,72 oranla gelmiş hatunu sana mı bırakacaktık.Seni cordelia senidoğrusu takımımın maşallahı var kime elini çarpsan güzel eksisi var
Ben şimdiden pişmanım.Gel canım gelmavi takımı pişman edeceğiz seni verdiğine
Hafta sonu misafir vardı onlarla bende yedimsardunya1038 nasıl bu kadar artı gelebildin?
Doğrudur yani kaybetmek istemiyorduysam avantajı kazanmam lazımdıNe yapacaktık 1,72 oranla gelmiş hatunu sana mı bırakacaktık.Gerçi pastel gitti onun gideceğini tahmin etmedim.
afiyet olsunHafta sonu misafir vardı onlarla bende yedim
Bence de iyi bir yarışmacı kazandın. Hepimiz kilo verince kazanmış oluyoruz. Diğer kısmı oyun ve eğlence.Doğrudur yani kaybetmek istemiyorduysam avantajı kazanmam lazımdıama ben pastelfit cim geldiği içinde mutluyum. Haticeye değil neticeye bakacaz tatlım
Sagol canım inşallahGünaydın canim +2 cok ama dikkat edersen verirsin
Hafta sonlari kaçamağıni azaltmalisin canim
Yazmayim dedim de kabak tatlisi yazmissin miktarlar yazmiyordu
patates kızartması derken +2 dönmüs sana
biliyorum canim da fark etmemistir tarihi
Günaydın canim bizde seni özledik
Gecmis olsun dikkat et kendine
Günaydın canim başlangıcin hayirli olsun
Günaydın canim iyi olmasina sevindim
Tek değilmişimDün ben öyle yemişimki.. karnimin şişinden saat 1 de zor uyudum. Oyle rahatsizdim. Bir daha böyle birşey yapmayacağım kendime söz veriyorum. Sağlığım yemek yeme zevkinden daha önemli
evet canım anlıyorum seni. Allah yardımcın olsun.
o şekilde beklentileri olmasa hiçbir şekilde ve hiçbir konuda tartışmaya bile girmem... ben evimdeki görevlerimi yapar. hayatıma devam ederim. ama bu şartlarda öyle zor kii
Aslında midemiz düzgün beslenmeye hemen alışıyo. Yılbaşında normal menümü yedim. Üstüne bir çatal amerikan aldım. Havucunu patatesini bile kendim haşlamama rağmen o mayonez beni mahfetti. Yarısı da süzme yoğurttu. Yememek lazımDün ben öyle yemişimki.. karnimin şişinden saat 1 de zor uyudum. Oyle rahatsizdim. Bir daha böyle birşey yapmayacağım kendime söz veriyorum. Sağlığım yemek yeme zevkinden daha önemli
Tek değilmişim
Bende çok pişmanım birdaha olmayacak hafta sonu kaçamagi
Aylarca yemedigim şeyler oldu. Ama şu son 2 haftadir ne yapiyorum bilmiyorum. Kıtlık korkusuna mi girdim ne olduysaAslında midemiz düzgün beslenmeye hemen alışıyo. Yılbaşında normal menümü yedim. Üstüne bir çatal amerikan aldım. Havucunu patatesini bile kendim haşlamama rağmen o mayonez beni mahfetti. Yarısı da süzme yoğurttu. Yememek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?