Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

o şekilde beklentileri olmasa hiçbir şekilde ve hiçbir konuda tartışmaya bile girmem... ben evimdeki görevlerimi yapar. hayatıma devam ederim. ama bu şartlarda öyle zor kii

Evet Gül Goncalarım Kaptanınız sesleniyor. Dün dündür bugünde bugündür diyerek haftasonunu artık bırakıp önümüze bakıyoruz Takımımız maşallah çok güzel. Durumlar harika. Sardunyacığımda artısını cumaya kadar eksiye çevirecektir Moral bozmak yok. Cuma buraları KIRMIZIya boyayacağız

Adımlarımızı,sporlarımızı,sularımızı unutmayalım lütfen
Ve elimizden geldiğince akşam 7 den sonra birşey yemeyip, akşam yemeğinide hafif geçirelim ⁉

sardunya1038
pastelfit
aypare ackerman
aytozuvegece
sara_28
menekse_kokusu
60kiloyum
Wilma11

Ne yapacaktık 1,72 oranla gelmiş hatunu sana mı bırakacaktık. Gerçi pastel gitti onun gideceğini tahmin etmedim.
Doğrudur yani kaybetmek istemiyorduysam avantajı kazanmam lazımdı ama ben pastelfit cim geldiği içinde mutluyum. Haticeye değil neticeye bakacaz tatlım

Doğrudur yani kaybetmek istemiyorduysam avantajı kazanmam lazımdı ama ben pastelfit cim geldiği içinde mutluyum. Haticeye değil neticeye bakacaz tatlım
Bence de iyi bir yarışmacı kazandın. Hepimiz kilo verince kazanmış oluyoruz. Diğer kısmı oyun ve eğlence.

Sagol canım inşallah

Dün ben öyle yemişimki.. karnimin şişinden saat 1 de zor uyudum. Oyle rahatsizdim. Bir daha böyle birşey yapmayacağım kendime söz veriyorum. Sağlığım yemek yeme zevkinden daha önemli
Tek değilmişim
Bende çok pişmanım birdaha olmayacak hafta sonu kaçamagi

Dün ben öyle yemişimki.. karnimin şişinden saat 1 de zor uyudum. Oyle rahatsizdim. Bir daha böyle birşey yapmayacağım kendime söz veriyorum. Sağlığım yemek yeme zevkinden daha önemli
Aslında midemiz düzgün beslenmeye hemen alışıyo. Yılbaşında normal menümü yedim. Üstüne bir çatal amerikan aldım. Havucunu patatesini bile kendim haşlamama rağmen o mayonez beni mahfetti. Yarısı da süzme yoğurttu. Yememek lazım

Aylarca yemedigim şeyler oldu. Ama şu son 2 haftadir ne yapiyorum bilmiyorum. Kıtlık korkusuna mi girdim ne olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…