Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evet kuzum...
diyor ki her şeyi unutalım. tekrar baştan başlayalım. hiç olmamış gibi yapalım.
bu nasıl mümkün olacak bilmiyorum. enerjim yok çünkü. ona aynı evde yaşayabiliriz ama birbirimizden özel anlamda bir şey beklemeyelim, çok yakın arkadaşlar gibi olalım , ben yine evimi çekip çevireyim çocuklarımla ve seninle ilgileneyim dedim. asla kabul etmiyor cidden şaka gibi..

Aylarca yemedigim şeyler oldu. Ama şu son 2 haftadir ne yapiyorum bilmiyorum. Kıtlık korkusuna mi girdim ne olduysa
canım çoook uzun bir yoldan gelmişsin. ve kaçamaksız. vücudunun nefsinin yorulması çok normal. daha önce yaptıysan yine yaparsın. ama önce kendine inan güven. evet bol bol sağlıksız şeylerle kaçamak yaptın ohh sefan olsun. yeniden silkelenip toparlarsın kendine kızarak zulmediyorsun motivasyonunu toplaman zorlaşıyor. canının istediği şeyleri öğleden önce yemeye çalış. diğer türlü akşam daha çok kriz yaşanıyor. ben bile (seni kısa süredir tanımama rağmen) sana güveniyorum sen yaparsın.

Bence de iyi bir yarışmacı kazandın. Hepimiz kilo verince kazanmış oluyoruz. Diğer kısmı oyun ve eğlence.
Kesinlikle canım.. motivasyonu yüksek tutuyor böylece valla ben bu hafta kaptanım diye gerçekten daha dikkatli davranıyorum.Adım challangelarıda keza öyle. Buraya katışdıktan sonra günlük 9000 adım hedef koydum kendime. Çok faydalı oluyor gerçekten. Hepinize teşekkür ederim

Anladım canım senin gücün yok artık

Canım sana yazıcam yazıcam kaldı. Çok üzüldüm umarım ya düzelir ya da ayrilmayi kabul eder. Huzursuz mutsuz bir evlilik çok zor hastalık olmalı en çok da çocuklar icin

Ben de buraya gelince adım atmanın aslında zor olmadığını farkettim, haftasonu hariç

Bakış acilarin çok güzel bende yapabilirim inşallah o kadar şeyi takmaktan çok bıktım çünkü

kesinlikle haftasonu adımlarım 5 bini bile geçmiyordu sırf gruptayım diye tamamlamaya çalışıyorum hatta geldiğimde burada uzun soluklu kalabileceğimi aklım kesmemişti bana karışık gelmişti ama süper bence

Ayy evet haftasonu çok sıkıntı yaa evde saat 9’dan sonra deli dana gibi koşuyorum odadan odaya
Herkes evdeyken hem iş bitmiyo, hem de spora konsantre olamıyorum. Gerçi bugün de eşim evde ama takmadım onu. Sürekli benle dalga geçiyo, nefes alıp veriyo

Cok haklısın cnm bende aynı fikirdeyim

Cordelia bende dışarıya çıkmasına karşı değilim ama 9 deyip 11 e kalıyorsa bende otomatik bi cinnet geçisi oluyor
Ben de eskiden öyleydim. Artık kendi haline biraktim. Ömür kavgayla geçmiyor soru şu. Bunun için boşanır mısın? Boşanmayacagim konu için tartışmak konuşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…