Üzgünüm ama kaçamak yapmaktan cikiyor bu artik tamamen kendimize işkence, sağlığımıza ket vurmakTek değilmişim
Bende çok pişmanım birdaha olmayacak hafta sonu kaçamagi
İnşaAllah canımOdemdir dikkat edersen hemen gider.
evet kuzum...Hayatım 20 senelik evlisin, ben de 21 senelik evliyim. Biz de özellikle çocuklardan önce çok kavga ederdik. Çocuğumuz olamadığı için onun da stresi vardı herhalde bilemiyorum. Sebep hep eşimin tarafı olurdu. Ben de hiiiç altta kalmazdım o da ayrı. Ama benim eşim çok fena inat olmasına rağmen, annesinin ölümünden sonra değişti. Hala çok inat ama ben sinirliysem susuyo. Yani diyeceğim ( ki sizin durumunuzu bilmem anlamam mümkün değil) biraz sakin olmak, ille de son sözü söylememek, yani tartışmayı kesintiye uğratmak işe yarıyor. Ama yine oluyor tartışmalar , hiç olmuyor değil. Tam sorun ne ona göre bir çözüm bulmak da işe yarayabilir
canım çoook uzun bir yoldan gelmişsin. ve kaçamaksız. vücudunun nefsinin yorulması çok normal. daha önce yaptıysan yine yaparsın. ama önce kendine inan güven. evet bol bol sağlıksız şeylerle kaçamak yaptın ohh sefan olsun. yeniden silkelenip toparlarsın kendine kızarak zulmediyorsun motivasyonunu toplaman zorlaşıyor. canının istediği şeyleri öğleden önce yemeye çalış. diğer türlü akşam daha çok kriz yaşanıyor. ben bile (seni kısa süredir tanımama rağmen) sana güveniyorum sen yaparsın.Aylarca yemedigim şeyler oldu. Ama şu son 2 haftadir ne yapiyorum bilmiyorum. Kıtlık korkusuna mi girdim ne olduysa
Kesinlikle canım.. motivasyonu yüksek tutuyor böyleceBence de iyi bir yarışmacı kazandın. Hepimiz kilo verince kazanmış oluyoruz. Diğer kısmı oyun ve eğlence.
Anladım canım senin gücün yok artıkevet kuzum...
diyor ki her şeyi unutalım. tekrar baştan başlayalım. hiç olmamış gibi yapalım.
bu nasıl mümkün olacak bilmiyorum. enerjim yok çünkü. ona aynı evde yaşayabiliriz ama birbirimizden özel anlamda bir şey beklemeyelim, çok yakın arkadaşlar gibi olalım , ben yine evimi çekip çevireyim çocuklarımla ve seninle ilgileneyim dedim. asla kabul etmiyor cidden şaka gibi..
Canım sana yazıcam yazıcam kaldı. Çok üzüldüm umarım ya düzelir ya da ayrilmayi kabul eder. Huzursuz mutsuz bir evlilik çok zor hastalık olmalı en çok da çocuklar icinevet kuzum...
diyor ki her şeyi unutalım. tekrar baştan başlayalım. hiç olmamış gibi yapalım.
bu nasıl mümkün olacak bilmiyorum. enerjim yok çünkü. ona aynı evde yaşayabiliriz ama birbirimizden özel anlamda bir şey beklemeyelim, çok yakın arkadaşlar gibi olalım , ben yine evimi çekip çevireyim çocuklarımla ve seninle ilgileneyim dedim. asla kabul etmiyor cidden şaka gibi..
Bizim ufaklık bize yemek yapmış
Sağdaki benim tabağım soldaki arkadaşımın
Ama Diyette olan ben
Ben de buraya gelince adım atmanın aslında zor olmadığını farkettim, haftasonu hariçKesinlikle canım.. motivasyonu yüksek tutuyor böylecevalla ben bu hafta kaptanım diye gerçekten daha dikkatli davranıyorum.Adım challangelarıda keza öyle. Buraya katışdıktan sonra günlük 9000 adım hedef koydum kendime. Çok faydalı oluyor gerçekten. Hepinize teşekkür ederim
Bakış acilarin çok güzel bende yapabilirim inşallah o kadar şeyi takmaktan çok bıktım çünküErkekler hep aynı. Onları takmamak en iyisi. Eşim dün pazardı arkadaşının yanına gitti. Akşam dokuzda gelecekti 11 de aradım neredesin dedim arkadaşımlayım dedi iyi dedim aramadım say sen beni hadi bay bay dedim kapadım. Gerçekten eşimle tartışmak için bile bu hayat çok kısa. Onun için mutsuz olmaya değmez Ben çok değerliyim.
Sen de üzme kendini.
kesinlikle haftasonu adımlarım 5 bini bile geçmiyordu sırf gruptayım diye tamamlamaya çalışıyorum hatta geldiğimde burada uzun soluklu kalabileceğimi aklım kesmemişti bana karışık gelmişti ama süper benceKesinlikle canım.. motivasyonu yüksek tutuyor böylecevalla ben bu hafta kaptanım diye gerçekten daha dikkatli davranıyorum.Adım challangelarıda keza öyle. Buraya katışdıktan sonra günlük 9000 adım hedef koydum kendime. Çok faydalı oluyor gerçekten. Hepinize teşekkür ederim
Ayy evet haftasonu çok sıkıntı yaaBen de buraya gelince adım atmanın aslında zor olmadığını farkettim, haftasonu hariç
Hoşbulduk tatlım
Nefis görünüyorBizim ufaklık bize yemek yapmış
Sağdaki benim tabağım soldaki arkadaşımın
Ama Diyette olan ben
Herkes evdeyken hem iş bitmiyo, hem de spora konsantre olamıyorum. Gerçi bugün de eşim evde ama takmadım onu. Sürekli benle dalga geçiyo, nefes alıp veriyoAyy evet haftasonu çok sıkıntı yaaevde saat 9’dan sonra deli dana gibi koşuyorum odadan odaya
Cok haklısın cnm bende aynı fikirdeyimben de yıllardır takmıyorum zaten ama takmazken özel bir şeyler paylaşmak istemiyorsun doğal olarak.
ama olmuyor talepleri bitmiyor. ben de içimde kendisine karşı sadece hatır ve şefkat olan biriyle asla özel bir şeyler paylaşmak istemiyorum.
beni yeniden eskisi gibi sev diyor ama geçmişte hem fiziksel hem duygusal şiddet gördüğünüz birini nasıl sevebilir ve isteyebilirsiniz?
hem takmayayım hem de özel ihtiyaçlarını karşılayayım diyemiyorum ben yani.... bana en ağır hakareti etsin, sövsün, dövsün sonra da gelip tepe tepe kullansın , bu benim onuruma, gururuma ve bana yapılmış en büyük hakarettir.
bilmiyorum yanlış mı konuşuyorum
Ben de eskiden öyleydim. Artık kendi haline biraktim. Ömür kavgayla geçmiyor soru şu. Bunun için boşanır mısın? Boşanmayacagim konu için tartışmak konuşmak istemiyorum.Cordelia bende dışarıya çıkmasına karşı değilim ama 9 deyip 11 e kalıyorsa bende otomatik bi cinnet geçisi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?