- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
56 kusur dü karaciğer temizliğinden sonra57 lere falan düşmüştün de mi?
aman olsun ya napalım. yeniden başlarsın. beraber veririz tatlım yeter ki sağlık olsun.
doğum günün kutlu olsun bu arada
Hoş geldin canımMerhaba kızlar aranızdan hatırlayanlar olur mutlaka tekrardan aranıza katılmak istiyorum. Gerçekten şu göbeğimden ve diğer yaglarımdan kurtulmak istiyorum. Bu yolculuğa çıkmaya korktukça artılara artı 3kliyorum resmen emzirmenin arkasına sığınıp herşeyden doya doya yemek istemiyorum artık, İnş bu sefer hedefime kadar inip burdan mutlu bir şekilde ayrılmak istiyorum. Şuan ki azmimden ve hedefinden şaşmam İnş
Umarım tekrardan alırsınız beni aranıza
HoşgeldinnnMerhaba kızlar aranızdan hatırlayanlar olur mutlaka tekrardan aranıza katılmak istiyorum. Gerçekten şu göbeğimden ve diğer yaglarımdan kurtulmak istiyorum. Bu yolculuğa çıkmaya korktukça artılara artı 3kliyorum resmen emzirmenin arkasına sığınıp herşeyden doya doya yemek istemiyorum artık, İnş bu sefer hedefime kadar inip burdan mutlu bir şekilde ayrılmak istiyorum. Şuan ki azmimden ve hedefinden şaşmam İnş
Afiyet olsun abla kilona göre az yemissin aksamda yemek ekleseydin keskeGelmişken menümü de yazıyım
Biraz dinlenip yukarının alışverişini yerleştireceğim
Öğleden sonra 13
Zayıflatan bir karışım
1 bardak su ile
14:30
3 parça etsiz çiğköfte ( başparmağın kadar)
2 kaşık pirinç pilavı
3 küçük parça tavuk göğsü
Biraz patatesli etli gratin
Daha birşey yemem
Su
Yeni başladım
1 lt yi geçer
1 kupa yeşil çay
2 kupa kahve
2 kupa siyah çay
3,700 adım atmışım
Tabi ki seve seve etiketlerimArada yine etiket yap
Bana unutma fırsatı verme
Yaaa gecmis olsun canimBen de iyi değilim. 3.731 adım şuan bakalım ne olacak.
Dikkat et canim yaa yarin japon diyeti yapmiyorsun saglikli kahvaltini ve aksam yemegini yemelisinGeçmiş olsun galiba hastalıkta sağlıkta dedikleri bu. Ben de hastayım.
Dogum gunun kutlu olsun simdiden nice mutlu senelereHoşbuldum canım
Gördüğün gibi kilo dehşet olmuş
Bugün başladım da yarın doğum günüm
Torunlar gelecek
Inşallah kazasız atlatırım
Hosgeldin tekrardan canimMerhaba kızlar aranızdan hatırlayanlar olur mutlaka tekrardan aranıza katılmak istiyorum. Gerçekten şu göbeğimden ve diğer yaglarımdan kurtulmak istiyorum. Bu yolculuğa çıkmaya korktukça artılara artı 3kliyorum resmen emzirmenin arkasına sığınıp herşeyden doya doya yemek istemiyorum artık, İnş bu sefer hedefime kadar inip burdan mutlu bir şekilde ayrılmak istiyorum. Şuan ki azmimden ve hedefinden şaşmam İnş
Iyi akşamlar canımİyi akşamlar canlarım
Hoş geldin canımseni hatırladım. Hoş bulduk cnm
Hosbulduk cnmHoşgeldinnn
Eline sağlık canım iyi yapmışsınOkuldan gelince cam balkonu temizledimçok yorucu ev işi yapmayı hiç sevmiyorum ama ev temiz olunca da çok mutlu oluyorum
Hosbulduk KaptanımAfiyet olsun abla kilona göre az yemissin aksamda yemek ekleseydin keske
Tabi ki seve seve etiketlerim
Yaaa gecmis olsun canim
Dikkat et canim yaa yarin japon diyeti yapmiyorsun saglikli kahvaltini ve aksam yemegini yemelisin
Birde salgin var galiba herkes hasta oluyor
Dogum gunun kutlu olsun simdiden nice mutlu senelere
Hosgeldin tekrardan canim
Sagol kuzucumEline sağlık canım iyi yapmışsın
Ohhh mis mis. Güzel geçsin afiyet olsun ama yağ olmasın inşallahSagol kuzucumCumartesiye günüm var gelsin pastalar börekler
Amin kuzumOhhh mis mis. Güzel geçsin afiyet olsun ama yağ olmasın inşallah
Mantıklı canımAmin kuzumcuma ödülünü cumartesi gününe bırakacağım bu hafta zaten çok abartmam
Çıktık sabah canım çok şükür şu an gayet iyi, teşekkür ederim sorduğun içinfesang oğlun nasıl oldu canım hastaneden çıktınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?