Sagol canimgeçmiş olsun canım
Sağol canım benim şu an çok daha iyi maşallahcanım gündüz okudum da yazamadım yoğundum. geçmiş olsun. çocuk nasıl oldu?
Gwçmiş olsunSupersin canim ben 10.000 de bırakacağım galiba kendimi cok iyi hissetmiyorum
Sagol canimGwçmiş olsun
Canım hemen bişeyler yap. Varsa vitamin iç, bitki çayı iç. Yat dinlen zorlama. Geçmiş olsunHalsizlik var burnumda akmaya basladi grip oluyorum galiba
Afiyet olsunAaaa dün yazmadım dimi yazıyorum bismillah
9 Ocak sabah
Tam buğday lavaşa dürüm
Çırpılmış yumurta
Domates salatalık patlıcan sosu gibi bişey
Akşam (hastanede yedik çok ciss)
Yarım ekmeğe tost patates kızartması
Bir gofret
Meyve suyu, çikolatalı süt
10 Ocak
Sabah 10
Çavdar ekmeğine sandviç
Şekersiz çay
Akşam 15
Menemen süzme peynir 2 zeytin
Yarım gözleme
K KarlarKralicesiZipzip-
Süper
Sağol kaptanım. Yarın daha da azaltacağım. Bugün hastane yorgunluğu sigara bırakma heyecanı falan var :)Afiyet olsun
Uygula mutlaka canım.Cok degil ama en azindan vermisim :)
Cok guzel bakis acisi boyle yapicam ben de sadece esime degil. Ama ben esime cok deger veriyorum neyse yani diger insanlarada uygulayacagim
Aa birbirimizi de mi etiketliyoruz @Emma3
Benim gecen cuma 59.4
Pazartesi:59.2
Giden 200 gr
Yapıp yememek mi ay rabbim yardımcın olsun kuzumBelki biraz daha adımlarım diye menü yazmadım ama pek olacak gibi değil, kurabiye yolları göründü bana
(Yapıcam yemiycem)
Canım doktora gidebildin mi? Nasılsın?Olabilir bilmiyorum canım yarın doktora gidecem
Zaten yulaflı tam buğdaylı ama yemiycem. Çocuklara sağlıklı atıştırmalık olsun diye yapıcam. Ben listemin dışına çıkmak istemiyorum.Yapıp yememek mi ay rabbim yardımcın olsun kuzum
afiyet olsun10 Ocak 2022
sabah yok
ara 11.50
1 kuru incir
1 ceviz
öğlen 12.40
etsiz baklagil yemeği
1 servis kaşığı makarna
pancar turşusu
ara 14.45
1 portakal
1 tutam leblebi
7 çiğ badem
akşam 19.10
1 servis kaşığı tavuklu bezelye yemeği
2 yk pilav
marul kırmızı lahana salatası
1 yk acı biber
ara 20.00
1 tutam badem, fıstık, fındık
az sonra yeşil çay içerim.
yatana kadar 1,5 lt suAomine Daiki Zipzip- Cordelia
Sagol abla limonlu,ballı sicak su içtim bana iyi geliyorCanım hemen bişeyler yap. Varsa vitamin iç, bitki çayı iç. Yat dinlen zorlama. Geçmiş olsun
Inşallah bırakırsın çok güzel bir kararSağol kaptanım. Yarın daha da azaltacağım. Bugün hastane yorgunluğu sigara bırakma heyecanı falan var :)
İnşallah canim dün geceden beri içmiyorum. Wc'ye çok yansımaz umarımInşallah bırakırsın çok güzel bir karar
Kuzum gece geç yatıp sabah geç kalkınca işlerimi yetistiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?