Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cok minnoş haberler bunlar ama

Kuzum önemli mazeretim olmadığı sürece menü yazarım, spor yapamıyorum.
Beni hangi arkadaş kabul ederse onun takımında olabilirim

Menüm

13: 30
Karışım

14: 30
1 kepçe kremalı mantar çorbası
Yarım piliç
Bikaçpapates kızartması
Bikaç lokma brokoli ( biraz tuzlu olmuş, umarım yarına su tutmaz)
Bikaç lokma yoğurtlu havuç

Yediklerim çok geldi, akşama bişey yemem

2500 adım

Müsaade edersen kizabilir miyim

1 ocak 2022 de yazmiş ben yeni görüyom msji
Hoşgeldiniz

Perşembe için özenle seçilmiş menü.
Hamur ve kızartma
Turşu
Bulgur
Yarın artı geleceksin .

Bu arada son iki hafta da neden kendimi yemeye verdigimi anlatmak istiyorum. Malum herkeste olan maddi sikintilar oldu. Daha maaşa 3 hafta varken sikintiya düştük. Eşimin ailesiyle sözel sikintilar oldu. Cevap veremedim, birşey yapamadim hirsimi yemekten ya da cocuklardan cikardim...
Eşimin aylardir mesai yapmasi, cocuklarin geç uyumasiyla birbirimize hiç vakit ayiramiyoruz, özlüyorum resmen. Eski günleri özlüyorum. Disari yalniz çıkıp bir kahve icmek istiyorum. İmkan yok.
Oyle boyle derken herseyin sebebi sanki yememek gibi gece gunduz yiyerek bu noktaya geldim.

Bundan sonraki surecimde kendimi kisitlamadan devam edicem. Kendime diyecegim evet herşeyden yiyebilirsin ama kontrollu gitmelisin. Porsiyon kontrolu yapmak zorundasin. Tadabilirsin, 1 dilim birşey yiyebilirsin ama bir tepsi yemene gerek yok(?!)
Günlük spor en az 30 dk olmali(buraya katildiysam daha fazla tabi)
Yesillik, yoğurt agirlikli bir beslenme şuan ilk düşündüğüm. Kaçamaklar olsa da telafi edilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…