Günaydın ablacimHastalara şifa dertlilere deva gözünü açanlara koskocaman günaydıııııınnnnnn
Günaydın kaptanimGunaydin
Canım bence bu kararı kırmızı takım kaptanına bırakalım ister kendi takımına alsın ister karşı takıma versin. Çünkü sardunyanın katılması avantaj da olabilir dezavantaj da olabilir. @ugurbocuuuAmine Busra sardunya1038
O zaman bu hafta yesil takimda devam et canim cuma gunu tekrar eklerizZipzip- karar vermeyecekse gerek yok canm takıma kalsın ben böyle devam ederim
Haftaya da ben katılmam herhalde canm bakarız artık o zamanO zaman bu hafta yesil takimda devam et canim cuma gunu tekrar ekleriz
Zaten degisen birsey yok amacimiz belli
Nasil istersen canimHaftaya da ben katılmam herhalde canm bakarız artık o zaman
Günaydın canımGünaydın abla
GünaydınGünaydın eski çekirgem
Günaydın canimgünaydın herkese
Sarımsak yakmazmı, ben çayla sildim demin. Damla var olmazsa onu deneyim. O da olmazsa , öğlen kızı almaya gidince pomad alırım. Çocuk okula gidemedi yaaa, tabi o mutluÇig sarımsak sürerdi annem. Eczaneden acıtmayan bir pomad alabilirsin canım. Çok geçmiş olsun.
GünaydınGunaydin
Düşmana korku saldiysa yazmaya devamGünaydın
Profiline destan yazmışın bakıyorum
Gozde arpacik ciktiginda bisey surulmez diye biliyorum yanlisim varsa duzeltin lutfen goz cok hassas bir bolge olduğu icin faydalida olsa hicbirsey surmemek lazim diye okudum direk doktora. doktorlar oraya antiseptik ozelligi olan agri kesicili kremler veriyor. Hele cocuklarda doktora gitmeden surmeyin hicbirsey derim bu benim nacizane fikrim yinede siz bilirsinizHanımlar, gözde arpacık gibi bişey çıktığında ne sürüyorsunuz. Oğlumun göz pınarına doğru gözü şişti başı da ağrıyo.
Sarımsak yakıyor ama her şeyden daha çabuk iyilestiriyor. Çocuklar dayanamaz o yüzden pomad daha iyi... Muhtemelen mikrop kaptı yavrum....her yer virüs kaynıyor.Sarımsak yakmazmı, ben çayla sildim demin. Damla var olmazsa onu deneyim. O da olmazsa , öğlen kızı almaya gidince pomad alırım. Çocuk okula gidemedi yaaa, tabi o mutlu
Günaydın
Mesaj biraz karışmış nasıl oldu anlamadım.Hanımlar, gözde arpacık gibi bişey çıktığında ne sürüyorsunuz. Oğlumun göz pınarına doğru gözü şişti başı da ağrıyo.gunaydin abla. Pamuğu çaya batırıp silebilirsin doktor önermişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?