Afiyet olsun canim dun cumaydi bugünden itibaren guzel menuler bekliyoruz14.01.2022 menüm
sabah kepekli ekmeğe tost
1 sütlü kahve
14.00 bir adana dürüm
20.30 pilav üstü döner ve bir bardak kola
maalesef mesaiye kalmak zorunda kaldım 8e kadar ve bu nedenle ölmüş biçimde eve geldim
Cordelia Zipzip- ugurbocuuu
Günaydın kaptanimGünaydın canlar
Ne Güzel diyetin var adanalar pilav üstü dönerler kola bile var14.01.2022 menüm
sabah kepekli ekmeğe tost
1 sütlü kahve
14.00 bir adana dürüm
20.30 pilav üstü döner ve bir bardak kola
maalesef mesaiye kalmak zorunda kaldım 8e kadar ve bu nedenle ölmüş biçimde eve geldim
Cordelia Zipzip- ugurbocuuu
Vay bee düşman olduk demek. Oysa benim önceki profil yazım çok sevgi doluyduDüşmana korku saldiysa yazmaya devam
Hımm biraz bekliyim kötüleşecek gibi olursa götürürümGozde arpacik ciktiginda bisey surulmez diye biliyorum yanlisim varsa duzeltin lutfen goz cok hassas bir bolge olduğu icin faydalida olsa hicbirsey surmemek lazim diye okudum direk doktora. doktorlar oraya antiseptik ozelligi olan agri kesicili kremler veriyor. Hele cocuklarda doktora gitmeden surmeyin hicbirsey derim bu benim nacizane fikrim yinede siz bilirsiniz
Evet , bu erkek çocukları çok pis oluyo yaa. Pis elini gözüne sürdü muhtemelenSarımsak yakıyor ama her şeyden daha çabuk iyilestiriyor. Çocuklar dayanamaz o yüzden pomad daha iyi... Muhtemelen mikrop kaptı yavrum....her yer virüs kaynıyor.
Ilık çayla sildim iyi gelir inşallahMesaj biraz karışmış nasıl oldu anlamadım.
Pamuğu çaya batırıp silebilirsin
Teşekkür ederim canımGecmis olsun
Afiyet olsun ablaHadi bakalım buyrun gelin kahvemizi de içelim
Ideal kilona ulastin mi kac kilo verdinRabbim hepinize saglik ve sihhatle ideal kilolariniza ulasmayi nasip etsin. Benim gibi obez biri yemek yemekten kendini alamayan biri basardiysa sizlerde basarirsiniz ideal kilolariniza insallah.
Ideal kilomunda altina ulastim canim 43 yasindayim ben bir suru hastalikla mucadele eden biriydim hashimatom vardi 114. Lü kilolardayim gecen kis 75 diye hedef koymustum 65 oldum cok sukur ha bu ameliyat doneminden sonra 3 kilo almisim fakat dert etmedim cok mucadele ettim bu yolda cok şükür ulastim 5 aydir kilo koruma donemindeyim ben hic diyetisyene gitmeden sporla diyetle vardimIdeal kilona ulastin mi kac kilo verdin
Kendini tanitabilir misin
Suan tiroid degerlerim normalin altinda sekerim 1000 lerdydi dusunun 110 lu kiloardayken yendim simdi seker tansiyon hepsi kontrol altinda cok şükürIdeal kilona ulastin mi kac kilo verdin
Kendini tanitabilir misin
Yaaa ne guzel tebrik ediyorum gercektenIdeal kilomunda altina ulastim canim 43 yasindayim ben bir suru hastalikla mucadele eden biriydim hashimatom vardi 114. Lü kilolardayim gecen kis 75 diye hedef koymustum 65 oldum cok sukur ha bu ameliyat doneminden sonra 3 kilo almisim fakat dert etmedim cok mucadele ettim bu yolda cok şükür ulastim 5 aydir kilo koruma donemindeyim ben hic diyetisyene gitmeden sporla diyetle vardim
Neler yaptiniz diyet ve spor olarak bizim kizlarada ornek olurSuan tiroid degerlerim normalin altinda sekerim 1000 lerdydi dusunun 110 lu kiloardayken yendim simdi seker tansiyon hepsi kontrol altinda cok şükür
Maşallah canım ne güzel başarmışsın Rabbim hastalıklarına da daim iyilik versinIdeal kilomunda altina ulastim canim 43 yasindayim ben bir suru hastalikla mucadele eden biriydim hashimatom vardi 114. Lü kilolardayim gecen kis 75 diye hedef koymustum 65 oldum cok sukur ha bu ameliyat doneminden sonra 3 kilo almisim fakat dert etmedim cok mucadele ettim bu yolda cok şükür ulastim 5 aydir kilo koruma donemindeyim ben hic diyetisyene gitmeden sporla diyetle vardim
En ideal 20 mi canım beden kitle indeksininYaaa ne guzel tebrik ediyorum gercekten
Vki yeni farkkettim 20 ye ulasmissiniz
Cok şükür canim rabbim e bin şükür insana bir azim geliyor 52 bedenden 38 bedene kadar indim 40 beden kiyafetlerime bile oluyorum eskileri daralttim ordan biliyorum. Aynaya baktigimda hergunume sukur ediyorum. Cok kolay olmadi 5.bucuk alti ay deli gibi durmadan spor yaptimYaaa ne guzel tebrik ediyorum gercekten
Vki yeni farkkettim 20 ye ulasmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?