Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Malesef benimde cok kötü döküldü :'(

Geçmiş olsun canım.

merhaba canım hoşgeldin aramıza açık ameliyat oldun sanırım. çok geçmiş olsun. doktorların öyle dediğine bakma 1 yıla kadar aktif spor yapamazsın. üst dolaplara raflara asılma, ağır kaldırma çok sakıncalı. iç dikişler zorluyor aman dikkat et.
ameliyatın daha çok yeni. kısa yürüyüşler dışında hiç birşey olmaz. daha sonra yürüyüşleri biraz uzatırsın o kadar. en az 1 yıl sadece yürüyüş. iyileşme kısmı uzun bir süreç. tecrübeyle sabittir

Dün öğleden sonra hiç giremedim canım merak ettiğin için teşekkür ederim evet 3.dozu oldu ama mahvoldu yavrum ya ateşi var yerinden zor kalkıyor.

ah canım yaa, 3. dozu kimden duysam öyle, hatta testi pozitif çıkan bile oluyor 3. dozdan sonra. geçmiş olsun, demek full antikor üretmiş yavrum.

osteocare hamileyken ve emzirirken kullandım, saçlarım hala upuzun hem de hayatımda hiç uzatamamış ince tel saç sahibi olarak söylüyorum bunu. muhakkak doktoruna danış verirse hemen al.
pastelfit fitcim biz kaptanlığı fazla mı abartmışız kuzucum
Bakıyorum bizim kaptanlara hanım hanımcık dediklerini yaptırıyorlar
1 (bir) adet ev poğaçası için neler gördü bu gözler... en sson bir ev poğaçası yiyen bir tanıdığım ağır yaşamlara katıldı bile yazmıştın diye hatırlıyorum
Aynen öyle yapacğım dün eşimle gidecektim ama geç geldi artık vazgectim.
annem için aradılar, bir şey yaptıkları da yok. Test olmanın da bir anlamı yok Ben zaten evdeyim.
tamamen geçmesi 14 günü buluyor canım yaa, ben de oldum biliyorsun daha 2 gündür tam eskisi gibiyim. güya hastalık ateşsiz geçtş bir de

1 (bir) adet ev poğaçası için neler gördü bu gözler... en sson bir ev poğaçası yiyen bir tanıdığım ağır yaşamlara katıldı bile yazmıştın diye hatırlıyorum
Hatırlamaz miyim tatlım Ki o hafta çok güzel kilo verdin. Bu işte bir terslik var bir anlayabilsem mayacım

Bir hafta oldu sayılır. Allah yardımcımiz olsun.

Konsep tipini yirim senin...ince bellim Kim bilir ne skuatlarla geldin bir de balon patlatıyor bak ...caggudu cugguduGel biraz seveyim seni Ösledim nirdesin
Kız sus sus Seferoğulları, tonbalıklı salatanın üstüne bir dilim pizza yiyip gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…