Ayyy tarti gununu iyi hatirlattin gidip duyuru yapmam lazim :)Canikolar nasılsınız
Yarın tartı günümüz ne geleceğim tartıda bilmiyorum hızlı kilo verdim duraklamış olabilirim tartılmıyorum gün içinde.
Sizde bol su için akşamdan varsa form çayı için calistirsin bağırsakları sabah tartıda artı gelmeyin
Ben de menümü yazarım adımım az kaldı onu evde müzik açıp tamamlayacagim
Şimdi geri dönüp msjlsri okuyacağım
Afiyet olsun kaptanimSabah 3 zeytin 1 dlm peynir 1 yumurta 1 dlm kepek ekmek
Öğlen 1 tane çay saati (küçücük galetalar oluyor ya ondan)
Akşam 2 3 kaşık pilav bir kepçe etli nohut
Aralarda kalori değeri olmayan yeşilçay siyah çay
Tesekkur ederim canım benimAfiyet olsun kaptanim
Tamı tamına 34 +1 kişiyizugurbocuuu
Amine Busra
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotoğrafli,tarih ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 a kadar bekliyorum....
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
aypare ackerman
sardunya1038
eceboce
Amine Busra
60kiloyum
masal3487
Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit
aytozuvegece
Tutku44
Wilma11
Ankee
DeryaOnDiet
ugurbocuuu
O oya17
Zeynep_Nihal
SonsuzUmut
clara
Aomine Daiki
Beth18
gezegenfeza
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
Canım kardeşim mesajın sonu kötü bitecek diye nefesimi tuttum biliyor musunKızlar acayip psikolojik olarak kötü ve demoralize haldeyim.Haftaiçi iş, haftasonu ev ve temzilik, şimdi birde sınavlar var.hergün şehir dışına gidip geleceğim. Evi varya afedersiniz b*k götürüyor.Birde emen bir kızım var. Gecede uyuyamıyorum. Uyusamda kesin insanlıktan çıkmış bir halde. Ve kızımın uykularıda düzensiz. Hani akşam erken yatsada birkaç iş halletsem. Yok 10:30 dan önce asla uyumuyor. Sağolsun eşim yine azda olsa yardımcı oluyor ama keyfinide yapmaktan geri durmuyor. Böyle olunca onada ayrı sinir oluyorum. Şimdi bak ben ders çalışacağım kıza o bakacak. Ama nasıl ? Galatasarayın maçını izleyerek. Ya böylemi bakılır? Ben oyun oyna diyorum onun kafa başka yerde. Ya ben kendi rahatım için bile çocuğa tv telefon vermiyorum. Ha birde diyetisyenim var. Muhtemelen bıracakacağım bu kadını. Diyor uykun nasıl. Diyorum düzensiz.. Aaaa neden olmaz ama, biz hayat düzeni kurmaya çalışıyoruz falan. (Bacım benim çocuğum var ne uykusu) .menüye hurma yazmıştı. Bunu yazmayın çok pahalı dedim.Hemen bana sütlü tatlılar sanki çok ucuz diyor(tatlı kaçamağı yapmıştım. Aslında kendime ödüldü. Çünkü 1 ay bana hiç ödül vermedi) ya malmısın diyecem olmayacak. Sanki tatlıyı hergün yiyeceğim ki kendim evde yapıyorum. Hurma hergün menüde var. Ay valla yarında sınav var.Harika enerjim size içimi döküp rahatlamak istedim.Hakkınızı helal edin
Kardiş kardiş geçinip gidiyoruz. Bence herkes çok mutlu aynı çatının altında.Çok kabalalik.
Evetttt.Kardiş kardiş geçinip gidiyoruz. Bence herkes çok mutlu aynı çatının altında.Masterfitli bütün arkadaşlarımin hepsini çok seviyorum. hissediyorsunuzdur di mi
Bizde seni seviyoruz ablacimKardiş kardiş geçinip gidiyoruz. Bence herkes çok mutlu aynı çatının altında.Masterfitli bütün arkadaşlarımin hepsini çok seviyorum. hissediyorsunuzdur di mi
Ayyyhhhhhhh çok heyecanlandım heyecandan şişmem inşallahugurbocuuu
Amine Busra
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotoğrafli,tarih ve nikli olarak bekliyorum
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
aypare ackerman
sardunya1038
eceboce
Amine Busra
60kiloyum
masal3487
Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit
aytozuvegece
Tutku44
Wilma11
Ankee
DeryaOnDiet
ugurbocuuu
O oya17
Zeynep_Nihal
SonsuzUmut
clara
Aomine Daiki
Beth18
gezegenfeza
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
Ya canim sen benim her yazdigima cevap veriyorsun yoksa beni cok mu seviyorsunBen de 35im çak :))
Ahahah yeni gördüm Elhanım 2bin adimdayim hadi kalk kalk
Oh missss afiyet olsun kuşum
Ayyyyynen öyleyim korktukça içine içine kaçıyo
Bu da bir ilk olur.Ayyyhhhhhhh çok heyecanlandım heyecandan şişmem inşallah
Benis uyudu kalkip azcik spor yapayim. Haklisin canim yarin tarti varmavi takim
Haftasonu rehavetini bitirelim artik. Kacamak olmasin ki yarın güzel eksiler görelim
Adimlarda başlasın
60kiloyum
DeryaOnDiet
K KarlarKralicesi
O oya17
dolunaydagel
YaparsinMinii
pastelfit
fesang
Tamamdir kaptancimugurbocuuu
Amine Busra
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
Mefkurem
aypare ackerman
sardunya1038
eceboce
Amine Busra
60kiloyum
masal3487
Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit
aytozuvegece
Tutku44
Wilma11
Ankee
DeryaOnDiet
ugurbocuuu
O oya17
Zeynep_Nihal
SonsuzUmut
clara
Aomine Daiki
Beth18
gezegenfeza
Nefesimmmsin
YaparsinMinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?