Ben de seni çok seviyorum. Sevilmeyecek hatun musun.Ya canim sen benim her yazdigima cevap veriyorsun yoksa beni cok mu seviyorsun
Valla saçma gelebilir ama evet seviyorumYa canim sen benim her yazdigima cevap veriyorsun yoksa beni cok mu seviyorsun
Ayy yok ablacım burayı bırakmam inşallahCanım kardeşim mesajın sonu kötü bitecek diye nefesimi tuttum biliyor musun
Ohhhh çok şükür...sizi bırakıp gideceğim demedin ya olsun ya bütün olumsuzluklarin hep bir sonu vardır. Kolay değil annelik. Biz de oturduk aynı maçı izliyoruz. O bitecek de bana notları yazmada yardım edecek hesap kitap işleri bir de klavyede hızlı onu bekliyorum. Erkekler böyle seninki şu an cildirmiştir GS gol yediher şey düzelecek canım. Biz diyetisyensiz vermeye uğraşıyoruz en kötü sen de bırakırsın. Bilinçli çok arkadaş var burada her zaman destek olurlar. Üzme kendini. Evi bok götürsün yaparsın minik minik. Dağınıklığı toplat maçtan sonra çocuğu sen al tatlı dille iste olur inşallah.
Sen çok tatlı dilli iyi niyetli bazen komik bazen esprili birisin bende seni çok seviyorum arkadaşımKardiş kardiş geçinip gidiyoruz. Bence herkes çok mutlu aynı çatının altında.Masterfitli bütün arkadaşlarımin hepsini çok seviyorum. hissediyorsunuzdur di mi
Çocuklu ev öyle olur ah benim sabah topladığım ev inan ikindi olmadan sanki 1 aydır el değmemiş gibi oluyor heryer hopluyor bi yemek yeniyor aman Allahım masanın altını mi toplayım üstünü mu bilemiyorum öyle saçılıyor iş hiç bitmiyor çocukla ilgilenmiyorsam mütemadiyen bişeyleri topluyor yemek yapıyor sofra kaldırıyor oluyorum kendini sıkma moralini düşürme yavaş yavaş yaparsan yapamazsan da yapamazsın bok götürsün bırak kendine bakAyy yok ablacım burayı bırakmam inşallahHiç olmadı sarı yada yeşil takıma geçerim çok zorlanırsam . İçimi dökecek birini aradım sizi buldum . İnşallah 2 haftaya düzelecek. Şu sınavlar geçsin. Teşekkürler ablacım
Evet ben de çok seviyorumSen çok tatlı dilli iyi niyetli bazen komik bazen esprili birisin bende seni çok seviyorum arkadaşım
Valla saçma gelebilir ama evet seviyorum
Saracim güzel bacımSen çok tatlı dilli iyi niyetli bazen komik bazen esprili birisin bende seni çok seviyorum arkadaşım
Allah rahatlık versin canımIyi geceler kizlar
Kuzum burda duygularımı ilk sana açmıştım. Seviyorummmm senibeni beni beni
Canım kaptanımEvet ben de çok seviyorumElhan cigimi ve hepinizi ya bu ekip bana terapi gibi geliyor harika bir grup 50 kiloya da düşsem burdan gitmek istemem
Ama amaKuzum burda duygularımı ilk sana açmıştım. Seviyorummmm seni
Kuzum burda duygularımı ilk sana açmıştım. Seviyorummmm seni
Teşekkürler canımZipzip- Cordelia Amine Busra
Aslında çok daha fazla yürüdüm tabi ki ama telefonu öğlen tamire verdim birkac saat orda kaldı :)) yarın 10bin üstü yapacağım inşallah
Afiyet olsun16 Ocak 2022
sabah 12.00
sucuklu kaşarlı omlet
2 tk vişne reçeli meyvesinden
1 tk muammara
köz kapya biber, domates
2 dilim ekmek
5-6 minnak lokma
aralarda
1 portakal tarçınlı
1 avuç çekirdek
1 tutam karışık çerez
2 kuru incir
1 kk kaşar peyniri+ 1/2 dilim ekmek
akşam 19.30
balık tava
brokoli avakado salatası
parmak kadar helva + 2 lokma ekmek
şimdi çay içiyorum.
yatana kadar 1,5 lt suAmine Busra Zipzip- Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?