Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

çok teşekkür ederim kızlar

tamam canım ılık suya limon sıkıp öyle mi içicem?
1,5 litrelik suya 1yada 2 tane limon sıkıp iç.ilik olursa içimi daha iyi oluyor sen nasıl istersen öyle iç.ayriyetten de 1,5 litre su iç ki dengelesin

Zipzip- canım nerdeyse bir haftadır yazamadım sadece okuyup beğeni yaptım.sporumu sadece evde ve dışarda yürüyüş olarak yaptım benim kuyruk sokumu hala geçmedi.bu hafta 3 gun küçük kaçamaklar yaptım ama hep dengeledim.evde 8000 adım atmaya çalışıyorum şimdiden 6304 adım oldu en azından sağlık sıkıntısı olduğu için böyle bir çözüm buldum

Görüyor musunuz mavi takimi kızlar nasi seviniyorlar çabuk zayiflayin cumaya kadar
Yeter yediğiniz içtiğiniz, herşeyin tadı aynı bi lokma da yeseniz 10 tabak da yeseniz ayni hazırlayın detox sularını için form çaylarını yesilcaylari biraz da spor yapın cumaya kadar herkes 1 kilo vermiş olacak

Bende 69 görmem lazım
Totem yapıyım
69
69
69

Supersin canim
Spor icin agrin gecene kadar zorlama
Bu sekilde dengeliyorsun zaten

Supersin canim
Spor icin agrin gecene kadar zorlama
Bu sekilde dengeliyorsun zaten
Yaa ben hep basen ve bacak hareketleri yapıyordum içim rahat ediyordu şimdi sadece yürüyüş yapınca o basenler gitmez diye düşünüyorum içime Afakan basıyor valla buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…