Wasa bende var ama yemiyorum şu anda tüm ekmek ce türevlerini pilav makarna hamur işimi bir müddetliğine rafa kaldırdımfiyatlar kontrolden çıktı gibi ya çok moralim bozuluyorsaçma sapan şeylerin fiyatları tavan yaptı. hala inadımdan wasa almadım. indirimini bekliyorum. inat ettim
Bitsin artik hastaliklar. Sana da geçmiş olsun canımben hasta gibiyimbaşım ağrıyor, halsizim, bitkinim
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
Şekersiz çay
Öğle
Fit karnıyarık
Yoğurt
Akşam
Fırında patatesli tavuk
Su 2.5 litre spor 15 dakika leslie adımları da tamamlayıp yazacam
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu
Afiyet olsun kaptanim18 ocak menüsü
Sabah 6.00
2 dilim ekmekle kasarlo tost
1 dlk peynir
Domates salata
Nescafe
11.00
1 haşlama yumurta
Yesillik
Çay
14.00
1 kase sehriye çorbası
16.00
Nescafe
5 hurma
6 badem
Akşam 19.30
Resimde
Zipzip- ugurbocuuu
Cok gecmis olsunben hasta gibiyimbaşım ağrıyor, halsizim, bitkinim
Geçmiş olsun canım havalar soğudu dikkat et kendineben hasta gibiyimbaşım ağrıyor, halsizim, bitkinim
Sağol canım benimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Bu arada eksik menunu yazmadin kaptanim bilgin olsun
Cok gecmis olsun
Havadan mı neden bilmem benim de hiç keyfim yok. Asabım bozuk herşey kafama takılıyoben hasta gibiyimbaşım ağrıyor, halsizim, bitkinim
Afiyet olsun canim18 Ocak 2022
sabah 09.15
1 kuru incir + 1 ceviz
1,5 kk peynir + 5 zeytin
köz kapya biber+ biraz avokado
1 dilim ekşimaya ekmek
ara
2 kare bitter
kahve
öğlen 12.40
1,5 kepçe çorba
4 küçük köfte
1,5 dilim ekmek
1 küçük portakal
akşam 16.15
karışık sandviç
ara 19.30-20.00
1 portakal tarçınlı
1 avuç çekirdek
oolong çayı
şimdi oolong çayı içiyorum.
yatana kadar 1,5 lt suAmine Busra Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 2991347
Karabiber de ekEppeğe sürer yerim seni üstüne de nane ekeleyerekGel gel özledim seni
bende zaten kaç gündür bir kırgınlık var. halsizim. multivitamine başladım. ama bugün eve gelirken yolda uyudum resmen. gözüm kapandı durdu. inşallah hasta olmam. bugün erken yatmayı düşünüyorum.Havadan mı neden bilmem benim de hiç keyfim yok. Asabım bozuk herşey kafama takılıyo
evetAfiyet olsun canim
Aksam yemek yememissin ama karisik sandviç büyük müydü
Kaptanım paylaştım diye hatırlıyorumNefesimmmsin dünkü adimlarin var mi paylasmamissin
evet soğuktan zaten canım. giyiniyorum ama çok üşüdüm.Geçmiş olsun canım havalar soğudu dikkat et kendine
geçmiş olsun canım. iyi mi şimdi?Kaptanım paylaştım diye hatırlıyorum
Yine paylasqyım
Bugun pek yürüyüş yapamadım dün akşam saat 12 de oğlum kanepeden düştü sabaha kadar onu gözlemledim. Gerçi halen gözüm üstünde hiç ama hiç moralim yok
Eki Görüntüle 2991348
Sagol cnm ii şimdilik ama işte içim hiç rahat değil dün gece acile götürdük yüksek radyasyondan dolayı tomografide çekmedi ler saat 2 ye kadar hastanede kaldık gözlem için ondan sonra eve geldik. Aşısı da vardı bugun onu da yaptırdık. Bende aşı oldum. Böyle herşey üst üste gelince hiç keyfim yokgeçmiş olsun canım. iyi mi şimdi?
Evet ben de yatıcam birazdanbende zaten kaç gündür bir kırgınlık var. halsizim. multivitamine başladım. ama bugün eve gelirken yolda uyudum resmen. gözüm kapandı durdu. inşallah hasta olmam. bugün erken yatmayı düşünüyorum.
Canım geçmiş olsun şimdi iyi miKaptanım paylaştım diye hatırlıyorum
Yine paylasqyım
Bugun pek yürüyüş yapamadım dün akşam saat 12 de oğlum kanepeden düştü sabaha kadar onu gözlemledim. Gerçi halen gözüm üstünde hiç ama hiç moralim yok
Eki Görüntüle 2991348
Çok Sagol cnm ii şimdilikEvet ben de yatıcam birazdan
Canım geçmiş olsun şimdi iyi mi
Valla abla hiç halim yokHasta olmayanlar olarak bir şeyler yapalım migi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?