Güzelmiş lifli sonuçtaŞöyle yazıyor kalori olarak
Wasa Sade Gevrek Ekmek Kaç Kalori? Bir dilimi 38 kcal/162 kj'dir. Wasa Lifli Gevrek Ekmek, tam taneli çavdar unundan üretilir ve çavdar tanesinin tüm bileşenlerini içerir.
Allah korusun canım. Geçmiş olsun.Dün akşam tam yatağına yatırırken çocuğumun boynunda bir yumru gördüm bilye büyüklüğünde. Aklım başımdan gitti çocuğa da belli etmiyim dedim gittim banyoda ağladım.
Birkaç arkadaşa yazdım bazen hastalıklardan sonra şişebilir demişler ama birkaç gün geçmezse doktora götüreceğim
Kuru börülce alayım canım çektiBörülce salatası demi dediğin,kuru ekmek gibi hiç bilmem direk yeşillik katarım ona.
Merak ettim alıp deneyim bende.
Canım nasılsın bugünAllah korusun canım. Geçmiş olsun.Sakın kötü düşünme.. inşallah birşeyi yoktur.
Bizim torunun mevlütünde yapmıştım bayıldı herkes tabaklarca yedilerKuru börülce alayım canım çekti
Çok güzel olurBizim torunun mevlütünde yapmıştım bayıldı herkes tabaklarca yediler
Canım nasılsın bugün
Ben de spora gidiyordum
Abla yuksek kglarda vermek cok daha kolay. 70den inince benimde cok zor gitmeye başladıBen de baktım şimdi 2 ayda 5,5 kilo vermişim. 10 günlük bir direnç de var bunun içinde. Demek ki verilir, ama spor diyet birlikte yoksa zor benim için
8 ayda vermedimYeter ki iste 8 ayda nasıl 40 kg verdiysen bunda da verilir
Sagol canim inşallah Allah nasip etsinBüşra yapar ablacim
Martta başladın saniyorum8 ayda vermedim1 ekim 2020de başladım. 12 13 ayda 40 kg olmuştu galiba
Aynen bol yeşillikli filan olunca bide bol limonlu süper yeniyorÇok güzel olurhem de sağlıklı
Dün spğr yoktu bende pazartesi leslie 3 yaptım ağrımayan kemiklerim kalmadı özellikle sağ kürek kemiğim fert hala.Ee hadi spora geçelim. Silkelenelim hanımlar , bi uyuştuk son günlerde. Spor iyi gelir belki
Çok geçmiş olsunDün akşam tam yatağına yatırırken çocuğumun boynunda bir yumru gördüm bilye büyüklüğünde. Aklım başımdan gitti çocuğa da belli etmiyim dedim gittim banyoda ağladım.
Birkaç arkadaşa yazdım bazen hastalıklardan sonra şişebilir demişler ama birkaç gün geçmezse doktora götüreceğim
Mayis 2020de yani yaklaşık 20 ay once max 115 gördüm. Sonra o yaz 107ye kadar düşüp yazdan sonra tekrar almaya basladim 111le Ekim ayinda basladim. Bir daha az az verdim. Mayis sonu 82ydim. Yani 8 ayda 30 kg vermiştim. Eylul de tekrar 79la bu topige basladim hatta işte en düşük 66 gördüm geçen ay, iyi vermişim aslinda bakinca. Tabi geri almasaydim...
Martta başladın saniyorum
Geçen hafta ne kasardı hiç hatırlaöıyorum bu cuma yazarım bende,sıkıntı telden foto atma işi olmuot nedense yaarım sayfaya sıkıntı olmazsa.Aynen abla birde pazartesi bildirim yapiyoruz
Korunma yöntemi de öğrenirsin 62 ye inip bi daha kilo almamak üzereMayis 2020de yani yaklaşık 20 ay once max 115 gördüm. Sonra o yaz 107ye kadar düşüp yazdan sonra tekrar almaya basladim 111le Ekim ayinda basladim. Bir daha az az verdim. Mayis sonu 82ydim. Yani 8 ayda 30 kg vermiştim. Eylul de tekrar 79la bu topige basladim hatta işte en düşük 66 gördüm geçen ay, iyi vermişim aslinda bakinca. Tabi geri almasaydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?