Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şöyle yazıyor kalori olarak

Wasa Sade Gevrek Ekmek Kaç Kalori? Bir dilimi 38 kcal/162 kj'dir. Wasa Lifli Gevrek Ekmek, tam taneli çavdar unundan üretilir ve çavdar tanesinin tüm bileşenlerini içerir.
Güzelmiş lifli sonuçta
Ayrıca 2 wasanın bir dilim ekmek yerine geçtiğini biliyorum

Allah korusun canım. Geçmiş olsun. Sakın kötü düşünme.. inşallah birşeyi yoktur.

Çok güzel olurhem de sağlıklı
Aynen bol yeşillikli filan olunca bide bol limonlu süper yeniyor
Ee hadi spora geçelim. Silkelenelim hanımlar , bi uyuştuk son günlerde. Spor iyi gelir belki
Dün spğr yoktu bende pazartesi leslie 3 yaptım ağrımayan kemiklerim kalmadı özellikle sağ kürek kemiğim fert hala.
Birazbekleyip denerim kol germe hareketleri mahvetti ..

Çok geçmiş olsun

Martta başladın saniyorum
Mayis 2020de yani yaklaşık 20 ay once max 115 gördüm. Sonra o yaz 107ye kadar düşüp yazdan sonra tekrar almaya basladim 111le Ekim ayinda basladim. Bir daha az az verdim. Mayis sonu 82ydim. Yani 8 ayda 30 kg vermiştim. Eylul de tekrar 79la bu topige basladim hatta işte en düşük 66 gördüm geçen ay, iyi vermişim aslinda bakinca. Tabi geri almasaydim...

Korunma yöntemi de öğrenirsin 62 ye inip bi daha kilo almamak üzere
Korunmak zor evet fazla yiyoruz yedikçe alıyoruz
Haftalık olarak beslenme düzeni yapsan sabit kalırsın
Mesela hergün bigün tavuk balık et sebze bakliyat gibi ve haftada bi gün serbest günü olsun oyle daha sağlıklı oldugu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…