Keşke benim kocam da beni ciğerciye götürseSonrada boşayacam dedii
Yada arada şımarıp evde yapılacak..Keşke benim kocam da beni ciğerciye götürse
Ben yapıyorum bazen. Önceki hafta ben de yiyeyim diye kızartmayıp fırında yaptım. Kimse yemediYada arada şımarıp evde yapılacak..
Yok bunlarin yaninda sordum ben kahve de olabilirdiBiliyor, iki alternatif vardı, diğeri yoğurtluydu benim canım istemedi
Ev interneti yok 2 gün oldu. Kablolar yenileniyomus dizimi açamadim. Kulakliginda şarji bitmis tabi kac zamandir bakmadim, kuru kuru yürüdüm 20 dk 5 dksini koştum bitsin diyeCanim ben bazen yerinde yurume yapiyorum,bazende evin icinde yuruyorum
Sabit kalinca sıkılıyorum:)
Yani ben 30 dk yerinde yurume yapsam 3200 adim falan oluyor. Ama 30 dk leslie yapinca 2700 falan oluyodu nedense. DenemistimBen ilk başladığımda telefonla sayıyordu hiç sorun olmadı kaloriye kadar hesaplıyordu.
Banada yazdilar onu. Allah affetsin hiç sevmemistim 1 kez falan denedim. Kirmizi ya da sari elma yerim ama yeşil yiyemiyorum. Detoks sularinda kullaniyodumKilo vermede yeşil elmayı tercih ediyorlar
Geçen yulafı ıslattım az suyla 1kşık yoğurt katıp 1 tane yeşil elma doğradım tarçım döktüm üstüne öğlen onu yedim ..
Sagligin daha onemli. O yuzden hafif tempolu yurumeyle başlarsin. Havalar iyilesince disarida yürürsünEşim diyor sen akillanmazsin hala spor diyorsun diyor ama bırakırsam eski halime dönerim
Aynen yaa ne güzel video ile yapıyordum şimdi yatak döşek yatıyorum hayat işteee
TV karşısında yürürüm artık
Ben artık rüyamda görürüm YouTube
Aman dışarıda yururken dikkat et hastalanma. Geçmiş olsun kizina. Bizimde oyle oksurmekten ne uyuyorlar ne beni uyutuyolar şuan bile uyku modundayimSelamlar herkese. Geçmişi okuyacağım diye 2 saattir günümüze gelemedim.Yine çılgın bir gün.. Kızım gece öksürmekten 10 dakika kesintisiz uyuyamadı, doğal olarak bende. O yüzden üzülerek söylüyorum dün gece azıcıkta olsa peynir ekmek yiyiverdim, artık düşüp bayılacaktım çünkü. Kendi kendime söz vermiştim, kilo bildirim günleri dışında tartılmayacağım diye ama sabah, dün gecenin mahcubiyetiyle tartıya çıktım. Aman Allah'ımm, Cuma güne gümbürdeyerek geliyorum Sabah annemi hastaneye götürdüm, tekrar eve bıraktım derken kahvaltım taa öğlene kaldı.
İlk Öğün 13.15
2 yk silme yulaf ezmesi ve 2 yumurta ile omlet
2 kk beyaz peynir, 8-10 siyah zeytin
2 dilim hindi füme
1 kazan marul, roka, maydanoz.
Yemekten önce 1 saat yürüyüş yaptım minik minik yağan karın altında. Şimdilik böyle benden.
çok sağol canım yazdıklarını dikkate alacamCanım böyle aç kalma hasta olursun. Sabah bir veya iki dilim tambuğday ye. Bir dilim yediğinde 2 ceviz veya 10 badem veya 10 fındık ekle.
Öğlen akşam da birer dilim yiyebilirsin. Değişim olarak da bir kase çorba veya 3 kaşık pilav veya makarna yiyebilirsin.
Sabahı sağlam tut. 5 saat bile dayanırsın.
Sıkıntı akşam öğünü. Saat 16 gibi ya da akşam öğününe 2 saat kala mutlaka ara öğün yap, 1 b süt bir meyve olabilir. Çünkü en tehlikeli öğün akşam öğünü. Çok aç oturmamalısın.En geç 19’da yemeye çalış.
Eğer yine acıkırsan en geç 21.00’da 1 b ayran veya 1 kase yoğurt veya 2 ceviz 10 badem veya 10 fındık veya 2 grisini biraz peynir yiyebilirsin.
Ama sabah kuruyemiş yediysen akşam yeme mesela, dengeyi kur.
Ne yazdım beee, karnım zil çalıyo
Şifayı kaptım zaten Pazartesi, artık her şeyi çifter çifter giyip çıkıyorum. Çocuklar hasta olunca çok zor oluyor maalesef. Bu yılda nasıl bir yılsa hastalıktan kurtulamıyor çocuklar, benimki de etrafımdakilerde. Bu seneye kadar kar yağsa da yerlerde yuvarlansak diye camlarda beklerdik, saatlerce dışarıda oynardık da burnu bile akmazdı..Aman dışarıda yururken dikkat et hastalanma. Geçmiş olsun kizina. Bizimde oyle oksurmekten ne uyuyorlar ne beni uyutuyolar şuan bile uyku modundayim
demi canım ama aslında iki gündür hiç yemiyordum yemekte istemiyordum ama bugün midem bulanınca korktum biraz açıkçası neyseki şimdi daha iyiyimKilon gore 2 dilim ekmek fazla degil ki canim
yok kuzum üzerine bişey sürmedim akşam menümde yazacam zaten çok sağolasın çorbayıda akşama yapacamEkmek yemek kötü birşey değil onemli olan uzerine birsey sürdünmühastaymissin canim corba gibi seyler yapmaya calis allah sifa versib
Şifa olsun inşallahyok kuzum üzerine bişey sürmedim akşam menümde yazacam zaten çok sağolasın çorbayıda akşama yapacam
amin sağol canım benimŞifa olsun inşallah
Yok canım bu kadarYok bunlarin yaninda sordum ben kahve de olabilirdi
Geçmiş olsun canımSelamlar herkese. Geçmişi okuyacağım diye 2 saattir günümüze gelemedim.Yine çılgın bir gün.. Kızım gece öksürmekten 10 dakika kesintisiz uyuyamadı, doğal olarak bende. O yüzden üzülerek söylüyorum dün gece azıcıkta olsa peynir ekmek yiyiverdim, artık düşüp bayılacaktım çünkü. Kendi kendime söz vermiştim, kilo bildirim günleri dışında tartılmayacağım diye ama sabah, dün gecenin mahcubiyetiyle tartıya çıktım. Aman Allah'ımm, Cuma güne gümbürdeyerek geliyorum Sabah annemi hastaneye götürdüm, tekrar eve bıraktım derken kahvaltım taa öğlene kaldı.
İlk Öğün 13.15
2 yk silme yulaf ezmesi ve 2 yumurta ile omlet
2 kk beyaz peynir, 8-10 siyah zeytin
2 dilim hindi füme
1 kazan marul, roka, maydanoz.
Yemekten önce 1 saat yürüyüş yaptım minik minik yağan karın altında. Şimdilik böyle benden.
Teşekkür ederim. Bütün hastalarımıza, çocuklarımıza geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?