Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim meyveyle aram yoktur. Hele yeşil elma hiç sevmem. Açlıktan onu bile severek yiyorum
Kilo vermede yeşil elmayı tercih ediyorlar
Geçen yulafı ıslattım az suyla 1kşık yoğurt katıp 1 tane yeşil elma doğradım tarçım döktüm üstüne öğlen onu yedim ..

Önce iyileş hele yerinde yurume digerlerine gore daha masum tabi
Eşim diyor sen akillanmazsin hala spor diyorsun diyor ama bırakırsam eski halime dönerim
Canım yerimde de yürüyorum. Odalar arası koşar gibi de yürüyorum. Ama en güzeli video açıp spor yapmak. Özledim spor yapmayı.
Aynen yaa ne güzel video ile yapıyordum şimdi yatak döşek yatıyorum hayat işteee
Canim ben bazen yerinde yurume yapiyorum,bazende evin icinde yuruyorum
Sabit kalinca sıkılıyorum:)
TV karşısında yürürüm artık
Çok iyi yapmışsın canım

En güzeli youtube
Ben artık rüyamda görürüm YouTube

Tam zamanında bırakmışsın canım. Keşke ben de üstesinden gelebilsem
22 lira oldu artık,önce bant ile başladım olmadı devam ettim kaç ay,sonra gene gittim ilaç verdi wellbutrin diye bir ilaç onu kullandım.2 kutununda sonuna doğru burada sigara bırakmayla ilgili konuyu gördüm .
Bir uygulama varmışl sigarayı bırattım diye onu ,ndirdin tele 1 saat sonraiçerim diyordum bugün 22 gün oldu..
Sadece 1 tane içtim o kadar aradada eşimin sigarasıbdan 2 fırt filan içtim başım dönmeye başladı hemen..

Günde 1 paket gidiyordu artık.

Sebze sevilmezmi hiç,kabak detoksu yaptınmı hiç hocam ..
1 paket mi
Neden
İmamın yaptığını yapmayacaksın
Doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…