Hocam ben bıraktım sigarayı 22 gündür içmiyorumDur iki firtlik kaldı söndürücüm
Ayy o gece yemesi çok fena ben de o yüzden çok kilo aldımAbla baştan siradan kacamaklar yapiyodum. Sporla telafi ediyodum. Sonra adim yarisina girmedim evde hic yurumedim. Sikinti stresim arttikça kendimi yemeye sevk ettim. Gece yatmadan kalan tatlilari yedim, gece kalktim gene yedim. Sabah erken kalktim yine yedim. Hep yedim yani. Hani dersenki ne yedin, şöyle canimin çektiği güzel şeylerde değil yani. Ne bulduysam. Cocuklarin abur cubur una falan cok saldırdım
Tamam canım nasıl bir yol cizeyim de spor yapayım diye yattigim yerde düşünüp duruyorumBen oyle yapiyorum ama o da biraz agri yapabiliyor. Max 40 dk oyle yurumuslugum var. Simdi ara ara yapiyorum ayaklarim uyuşuyo. Birde ara da leslie hareketleri yapiyorum
Yansın yani yağlarda gitsin hemencecikTamamHala kötü müsün?
Ohhh yansın yağlar şifa olsun
Diyete basladigimdan beri hic boyle bozmamistim. İnsan gibi yemedim.... Yalnizliktan hep buldum sebebinide. Hâla gece uyaninca aklima yemek geliyor ne berbat birşeyAyy o gece yemesi çok fena ben de o yüzden çok kilo aldım
Önce iyileş heleTamam canım nasıl bir yol cizeyim de spor yapayım diye yattigim yerde düşünüp duruyorum
Yaninda yogurt ayran kefir bişey yokmu. Diyetisyen ne kadar spor yaptigini biliyor muAcımdan ölüp listeme baktım. Öğle öğünüme bakın yaaa
Benim şu an yok, unuttum herhaldeDiyete basladigimdan beri hic boyle bozmamistim. İnsan gibi yemedim.... Yalnizliktan hep buldum sebebinide. Hâla gece uyaninca aklima yemek geliyor ne berbat birşey
Canım yerimde de yürüyorum. Odalar arası koşar gibi de yürüyorum. Ama en güzeli video açıp spor yapmak. Özledim spor yapmayı.Evde yürüyen arkadaşlar bildiğimiz yerde durup sadece yuruyormusunuz ben hiç öyle yapmadım sormak istedim iyileşince bende öyle yapmak istiyorum
Leslie yapsana ben 3'teyim şimdiBen oyle yapiyorum ama o da biraz agri yapabiliyor. Max 40 dk oyle yurumuslugum var. Simdi ara ara yapiyorum ayaklarim uyuşuyo. Birde ara da leslie hareketleri yapiyorum
Ooo supersin ablacimHocam ben bıraktım sigarayı 22 gündür içmiyorum
Leslie de cok adim saymiyo telefonLeslie yapsana ben 3'teyim şimdi
Biliyor, iki alternatif vardı, diğeri yoğurtluydu benim canım istemediYaninda yogurt ayran kefir bişey yokmu. Diyetisyen ne kadar spor yaptigini biliyor mu
Canim ben bazen yerinde yurume yapiyorum,bazende evin icinde yuruyorumEvde yürüyen arkadaşlar bildiğimiz yerde durup sadece yuruyormusunuz ben hiç öyle yapmadım sormak istedim iyileşince bende öyle yapmak istiyorum
Ben ilk başladığımda telefonla sayıyordu hiç sorun olmadı kaloriye kadar hesaplıyordu.Leslie de cok adim saymiyo telefon
Çörba yada sebze yokmu..Acımdan ölüp listeme baktım. Öğle öğünüme bakın yaaa
İyi oldu ciğerde nodül çıktı bide tehlikesiz neyseki.Ooo supersin ablacim
Yok, bu hafta böyle. Her hafta bir öncekinden çok farklı bir liste yazıyor. Duraklama olmasın diye herhalde.Çörba yada sebze yokmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?