Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben yapıyorum bazen. Önceki hafta ben de yiyeyim diye kızartmayıp fırında yaptım. Kimse yemedi
Ciğeri bonfile gibi kesip çok az yağda kızartabilirsin oda çok güzel oluyor ince dilim olsun ki kalorisi düşük olur.
Yani ben 30 dk yerinde yurume yapsam 3200 adim falan oluyor. Ama 30 dk leslie yapinca 2700 falan oluyodu nedense. Denemistim
Leslide adımlar daha ufak geliyor bana yürümede hızlı adım atıyorsun
Banada yazdilar onu. Allah affetsin hiç sevmemistim 1 kez falan denedim. Kirmizi ya da sari elma yerim ama yeşil yiyemiyorum. Detoks sularinda kullaniyodum
Yumurtada kullanıyorum oda güzel oluyor denedinmi hiç böyle..

Çok geçmişler olsun u ceviz ile yapılan çok iyi geliyor bendeki öksürüğü bile çok çok azalttı çocuklarada veriliyor.
Torun geçen hafta bizdeydi oda öksürüyrdu onada yapıp yarıç çay bardağı içirdik 3,5 yaşında.

1 paket mi

Neden

Doğru
Benim kuyruk sokumunda sıkıntı var abla uzun hikaye.iki hafta çok yüklendim ısınma ve soğuma yaptım ama beter oldum yazın da başıma gelmişti.yeni bir durum değil
Sagligin daha onemli. O yuzden hafif tempolu yurumeyle başlarsin. Havalar iyilesince disarida yürürsün
İnşallah canım

Kilo vermede yeşil elmayı tercih ediyorlar
Geçen yulafı ıslattım az suyla 1kşık yoğurt katıp 1 tane yeşil elma doğradım tarçım döktüm üstüne öğlen onu yedim ..

yeşil elma kadar beni acıktıran bir şey yok yaaa
1 saat sonra zırıl zırıl açım

Hemen tarifi alayım zahmet olmazsa.

Benim kuyruk sokumunda sıkıntı var abla uzun hikaye.iki hafta çok yüklendim ısınma ve soğuma yaptım ama beter oldum yazın da başıma gelmişti.yeni bir durum değil

İnşallah canım
Yok hayatım sen yapma tabi . Bilmiyodum canım geçmiş olsun.

Elma ve yumurta mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…