- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.886
- 1.423
- 60
Ciğeri bonfile gibi kesip çok az yağda kızartabilirsin oda çok güzel oluyor ince dilim olsun ki kalorisi düşük olur.Ben yapıyorum bazen. Önceki hafta ben de yiyeyim diye kızartmayıp fırında yaptım. Kimse yemedi
Leslide adımlar daha ufak geliyor bana yürümede hızlı adım atıyorsunYani ben 30 dk yerinde yurume yapsam 3200 adim falan oluyor. Ama 30 dk leslie yapinca 2700 falan oluyodu nedense. Denemistim
Yumurtada kullanıyorum oda güzel oluyor denedinmi hiç böyle..Banada yazdilar onu. Allah affetsin hiç sevmemistim 1 kez falan denedim. Kirmizi ya da sari elma yerim ama yeşil yiyemiyorum. Detoks sularinda kullaniyodum
Çok geçmişler olsun u ceviz ile yapılan çok iyi geliyor bendeki öksürüğü bile çok çok azalttı çocuklarada veriliyor.Selamlar herkese. Geçmişi okuyacağım diye 2 saattir günümüze gelemedim.Yine çılgın bir gün.. Kızım gece öksürmekten 10 dakika kesintisiz uyuyamadı, doğal olarak bende. O yüzden üzülerek söylüyorum dün gece azıcıkta olsa peynir ekmek yiyiverdim, artık düşüp bayılacaktım çünkü. Kendi kendime söz vermiştim, kilo bildirim günleri dışında tartılmayacağım diye ama sabah, dün gecenin mahcubiyetiyle tartıya çıktım. Aman Allah'ımm, Cuma güne gümbürdeyerek geliyorum Sabah annemi hastaneye götürdüm, tekrar eve bıraktım derken kahvaltım taa öğlene kaldı.
İlk Öğün 13.15
2 yk silme yulaf ezmesi ve 2 yumurta ile omlet
2 kk beyaz peynir, 8-10 siyah zeytin
2 dilim hindi füme
1 kazan marul, roka, maydanoz.
Yemekten önce 1 saat yürüyüş yaptım minik minik yağan karın altında. Şimdilik böyle benden.
Benim kuyruk sokumunda sıkıntı var abla uzun hikaye.iki hafta çok yüklendim ısınma ve soğuma yaptım ama beter oldum yazın da başıma gelmişti.yeni bir durum değil1 paket mi
Neden
Doğru
İnşallah canımSagligin daha onemli. O yuzden hafif tempolu yurumeyle başlarsin. Havalar iyilesince disarida yürürsün
Kilo vermede yeşil elmayı tercih ediyorlar
Geçen yulafı ıslattım az suyla 1kşık yoğurt katıp 1 tane yeşil elma doğradım tarçım döktüm üstüne öğlen onu yedim ..
Cidden mi genelde hep yeşil elmayı veriyor diyetisyenler.yeşil elma kadar beni acıktıran bir şey yok yaaa
1 saat sonra zırıl zırıl açım
Şapsik n'olacakSonrada ciğer yedi
Hemen tarifi alayım zahmet olmazsa.Çok geçmişler olsun u ceviz ile yapılan çok iyi geliyor bendeki öksürüğü bile çok çok azalttı çocuklarada veriliyor.
Torun geçen hafta bizdeydi oda öksürüyrdu onada yapıp yarıç çay bardağı içirdik 3,5 yaşında.
Hemen tarifi alayım zahmet olmazsa.
Ben bunu önceden paylaştığında görmüştüm. Geçen hafta ceviz kırarken ayırdım
Demin sayfaya ekleyecektim çıkmışım hemen
Bu soğukta naapıyon gir içeri yatEki Görüntüle 2991806
Pastelfit sen kiskan.
pastelfit karı varmış napim benim de denizim güneşim bir de tempolu yürüyüşüm var
Yok hayatım sen yapma tabi . Bilmiyodum canım geçmiş olsun.Benim kuyruk sokumunda sıkıntı var abla uzun hikaye.iki hafta çok yüklendim ısınma ve soğuma yaptım ama beter oldum yazın da başıma gelmişti.yeni bir durum değil
İnşallah canım
Sarah Conner
Elma ve yumurta miCiğeri bonfile gibi kesip çok az yağda kızartabilirsin oda çok güzel oluyor ince dilim olsun ki kalorisi düşük olur.
Leslide adımlar daha ufak geliyor bana yürümede hızlı adım atıyorsun
Yumurtada kullanıyorum oda güzel oluyor denedinmi hiç böyle..
İyiyim canım çok teşekkürler. Annem de bugün daha iyi.Sarah Connerçok güzelmiş
Canım nasılsın bugün , soruyorum görmüyosun, belki bunu görürsün . Annen nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?