Börek tabi kiDünden kalan soganli ispanak kavurmam var. Dun aksam yumurtali yedim ayirdim kalani. Bu sabahta 2 yumurta mantarli omlet yaptim şimdi yine yumurtali ispanak fazla olur gibi geldi. Ne yapsam bu ispanakla?
Hoşgeldin canımm seni sormalıHANImlar napıyosunuz ?
Bu hafta sözde kilo verecektim üstüne daha da aldım büyük ihtimalle napicam ben ya
Yok artıkBen de yapmadımakşam yemeğini 18’de yemek için. Çünkü meyve süt var ara öğünde , meyve görmek istemiyorum yaaa
Oyle de olur. Ama benim diyetisyen derdi hep bir iki kasik bulgurun zarari olmaz diyeEvdekilere oyle yaptimda benimki sade kaldi
Kesinlikle katiliyorumYok artıkkış günü meyve yememek nedir ya hu
Afiyet olsun kaptanimNasılsınız kızlar misafirim vardı yazmadım göremedim hiç okuyamadım da
Bugün ki menü
Sabah küçücük bi dilim gözleme
Öğlen yarım dilim kek, 15 tane minik sarma, 2 3 kaşık salata
Akşam 2 kaşık yağsız tavuk göğüs etinden sote ekmek yok tabiki
Yeşilçay şekersiz kahve şekersiz çay ve su gün boyu kahveyle minik bi cezerye attım ağzıma
Akşama yoğun bi spor yapicam eşim yok adımları da akşama atarim buraya aslında o kadar çok yürümüş koşturmuş oldum ki yine telefon üstünde olmayınca sayilmiyor
Gelmiyorsun canimBu hafta sözde kilo verecektim üstüne daha da aldım büyük ihtimalle napicam ben ya
Bende hiç yemem meyveYok artıkkış günü meyve yememek nedir ya hu
Gecmis olsun canimİyi akşamlar canlarım. Bugün oğlumu tekrardan hastaneye götürdük serum vurdular kızıma da influenza ilaç tedavisi başlandıbu saatten sonra iyileşmelerini bekleyeceğiz ben kendi hastalığımı unuttum ya da Allah bana bir güç verdi diyelim çok iyiyim
Afiyet olsun canimMenümü paylaşıyorum
Kahvaltı 10.30
1 dilim Beyaz ekmek
2 yumurta tavada
Bir parça peynir
Öğle 14.00
1 kase aside
1 avuç fındık
1 avuç kuru üzüm
Akşam yemeği 18.30
3 parça karnabahar yemeği
1 parça tavuk
1 kase yayla çorbası
Su az oldu bugün şimdi arttıracağım
Adım sayım 5000 İnşallah bugün tamamlayacağım
Zipzip- Amine Busra
Afiyet olsun canimEki Görüntüle 2991936
Bugünü de bitirdim varsayıyorum. Menüm;
19 Ocak Çarşamba
İlk Öğün 13.15
2 silme yk yulaf ve 2 yumurta ile omlet
2 kk peynir, 8-10 zeytin
2 dilim hindi füme
Bol yeşillik
Akşam 18.30
1 kabak ve 1 kapya biber ve 1 kaşık süzme yoğurt
2 parça tavuk pirzola
1 saate yakın yürüyüş
1.5 lt su
yaa ne guzel nerede oturuyorsun canmEvet, ayni sehirde olduklarimizdan:)
Aynen. 200 gr ın altına düşmüyorum genelde. Yanına sebze yada salatayla günü kapatıyorum 2 öğün yediğim için.
Hemen hazırlayıp içirdim minik kuşuma. İnşallah şifa olur.Demin sayfaya ekleyecektim çıkmışım hemen
İYi değilim canım ya büyük oğlanı okula götürdüm bugün yardım edecektim beslenme etkinlik saatine ama oğlum bizi mahvetti hoca da isterseniz siz beraber gidin dedi çok kötü oldumBörek tabi ki
Hoşgeldin canımm seni sormalı
Afiyet olsun canim19 ocak menum
10.00
1 kk peynir
Biraz ekmek
3 4 zeytin
16.30
1 tost ekmegiyle kasarlu tost
1 kase cips
Ara
2 hurma
3 4 kaju
3 4 badem
2 l su
clara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?