Yaninda yumurta olmadan dışarı çıkan bizden değildirKızlar alt katımda kafeterya var ve ben her gün karışık tost kokularına karşı koymaya çalışıyorum.. Bugün pes ettim vee;
İlk Öğün 09.30
1 karışık tost.
Şimdi kahvemi içtim, birazdan yürüyüşe çıkacağım. Yanımda yumurta var, öğleden sonra açlık çekeceğimi sanmıyorum ama acıkırsam yumurtayla devam. Gün sonu tamamını paylaşacağım.
Bence deKesinlikle buraya gelince insanin keyfi yerine geliyor
Zor olmayacaksa etiketle canım.sorumluluk oluyor yesem dahi yazarım ben en azından uyariyorsun.daha önce yazdıklarımdan sonra öğlenleri bir şeyler ağzıma atmaya başladım sen demeseydin ben farkında bile değildim yemeği ağzıma atmaya korkuyordumAllah iyilik versin sevindim canim
Günaydın canim hayirli cumalar
Afiyet olsun canim
Etiketlerim o zaman hep
Hic zor degil canim hep etiketlerim tabi kiZor olmayacaksa etiketle canım.sorumluluk oluyor yesem dahi yazarım ben en azından uyariyorsun.daha önce yazdıklarımdan sonra öğlenleri bir şeyler ağzıma atmaya başladım sen demeseydin ben farkında bile değildim yemeği ağzıma atmaya korkuyordum
Geldin mi yeniden basliyorsun o zaman
Evet canım, takıl bana hayatını yaşaKıran kırana mücadele ediciz
Teşekkür ederim.Evet canım , çocuk böyle maalesef. Allah beterinden saklasın
Hayatım üzülme önüne bak. Ama bi düzen tuttur, bir hafta hiç yemeyip diğer hafta ne bulursan yeme. Gerçi ne yedin hatırlamıyorum. Bu güzelim kiloyu heba etme bitanem.
Kilo ne kadar nankör yaa. 1,3 kg vermek için yeri gelir 2-3 hafta uğraşırsın, yiyince 3-5 günde geri gelir.Dun menu yazmadi o kadar cok yedi ondan dolayi dun dedim :)
Kesinlikle aç kalmak mı o da neymiş öyleHic zor degil canim hep etiketlerim tabi ki
Korkma canim tabi ki öğlende yemegini ye ac kalarak zayiflanmaz
Guzel eksi tebrik ederim canim
Hic ac kalmazsin di mi ablaKesinlikle aç kalmak mı o da neymiş öyle
Hayatimin gökkuşağisin senEvet canım, takıl bana hayatını yaşa
Teşekkür ederim.Evet canım , çocuk böyle maalesef. Allah beterinden saklasın
Hayatım üzülme önüne bak. Ama bi düzen tuttur, bir hafta hiç yemeyip diğer hafta ne bulursan yeme. Gerçi ne yedin hatırlamıyorum. Bu güzelim kiloyu heba etme bitanem.
Kilo ne kadar nankör yaa. 1,3 kg vermek için yeri gelir 2-3 hafta uğraşırsın, yiyince 3-5 günde geri gelir.
Senin için bugün 12' de olabilir
1 i belki az gecebilir canim
Ayyy acıktımKesinlikle aç kalmak mı o da neymiş öyle
Kolay gelsin canım1 i belki az gecebilir canim
Sonuclar az cok belli de bir bildirim eksik
Tablo yapmam gerekecek
1.30 olabilir
Yemek hazırlığı yapacağız isim cok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?