Debelen kız bir daha ne zaman bulursun.Günaydınlar bu arada kızlar. Ellerim anca ısındı. Karların üstünde yuvarlanmamak için zor tutuyorum kendimiama bu kış buluttan nem kaptığım için 15-20 dakika dolaşıp gidicem.
Günaydın canimGünaydın herkese iyi Pazarlar
Kızlar bir kar var bir kar var anlatamam
Günaydın canimGünaydınlar bu arada kızlar. Ellerim anca ısındı. Karların üstünde yuvarlanmamak için zor tutuyorum kendimiama bu kış buluttan nem kaptığım için 15-20 dakika dolaşıp gidicem.
Günaydın canımGünaydın kaptanim
Iyi yapmissin ablacim yaGünaydın canımnamazdan sonra üşüdüm. Elektriğe kıyıp klimayı açamadım hoop yatağa koştum.
Resim çeksen.Günaydın herkese iyi Pazarlar
Off off tahmin etmiştim.Bunu ozelden yazayim abla yoksa takimi toplayamayiz
Karbonun dibine vurduk dün abla
Ay orası buzdur iyi yapmışsınız.Bizde birini binaya aldik dun ,bizde kedi var ya mamaya geliyor kapiya
Onada kuru mama aldik veriyoruz geldikce
Soğukta uyuması çok güzel oluyor.Iyi yapmissin ablacim ya
Bak onu yapmadik soyleyim hemen yaparızBen biliyom mantı yaptınız.
Yaaa ablaSoğukta uyuması çok güzel oluyor.
Eşime sımsıkı sarılıyorum bu mevsimi çok seviyor o yüzden.
Eş ailemin yanına gitmedik bu tatilde ucuz kurtuldum. Karbon denizinde ben de boğulabilirdim.Karbonun dibine vurduk dün abla
Iste onlarin yaptiklari seylerden yaptik zatenEş ailemin yanına gitmedik bu tatilde ucuz kurtuldum. Karbon denizinde ben de boğulabilirdim.
Sen ayrı gayrı bir guzelliksin canım. Tehlikeler içindesin ama müthiş bir savunma gücüne sahipsin. En güzel örneksin bize. Bahanelerin arkasına sığınmamamiz gerekiyor bu yüzden.Iste onlarin yaptiklari seylerden yaptik zaten
Ama ölçülü yemege calistim 13.000 adim attim su an yazan kilo guncel kilom
Günaydın canımGünaydın herkese iyi Pazarlar
Teşekkür ediyorum ablacimSen ayrı gayrı bir guzelliksin canım. Tehlikeler içindesin ama müthiş bir savunma gücüne sahipsin. En güzel örneksin bize. Bahanelerin arkasına sığınmamamiz gerekiyor bu yüzden.
Bursadan tasinmanin en kotu yani oldu galiba ablacimGünaydın canımsana da ne mutlu. Bugün kar sözcüğünden dibim düşecek. Herkeste kar var
Şişko olmak kendi elimizde bu net.Teşekkür ediyorum ablacim
Kesinlikle bahane edip daha cok yiyebilirdim
Hareket etmeyebilirdim
Ama kilo almak istemiyorum
Evet yaaaa geçen yıl bu zamanlar atmıştım karın üstüne kendimiBursadan tasinmanin en kotu yani oldu galiba ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?