Sayayim micips mi yedi
Ayy insallah canimDeryoşum o senin süperliğin.
Az önce kurşungeçirmez kahvemi içtim. Ketocanliktan kalma bir alışkanlık. Tembel hücrelerim çalışmaya başlar belki.
Yakıp geçeceğiz bu haftaeriyen yaglarimizla ayaklarıni kaydiracagiz böcük ve saz arkadaşlarinin
Bitmedi yaa. Kimse de yemiyir allahim. Dedim odul olarak yapayim gerci sekersiz unsuz ama kuru meyve var icinde bir dolu avuc. Hala var yaa. Yeseler de bitseydi keskeCheesecake bitmiştir inşallah
kötü huyum... bir türlü vazgeçemedim. evde varsa bitene kadar içim rahat değil. fıstıklı çikolata, tadelle falan almıştım. bugün en azından yemeyeyim dedim, olmadı. bitti ben de rahatladımşimdi ruhum özgürleşti
Düğün salonuna garson olarak gidiyorAnladim gecmis olsun. Psikiyatrist mi verdi? Ne sikayetleri icin gittin?
Aslinda kilon cok yok ama neden oyle oluyor acaba?
Evet canim o saate durmaz
Benimde saclarim dokuluyor acayip hem de. Degerlerime baktiricam. Esin ne ek isine gidiyor canim?
Hic inancım yoktu yagmis yaaaaVe kar yağdı. Hemen dışarı attım kendimi.
Kat kat giyindim şişko çıktım.
Güzel kordişim ama hâlâ çok zarifsinVe kar yağdı. Hemen dışarı attım kendimi.
Afiyet olsun canımZipzip- Cordelia Elhan
Kahvaltı 11.00
1 dilim tambuğday
1 h yumurta
5 zeytin
Yarım dilim süzme peynir
Domates salatalık
2 dilim ananas 2 ceviz
Öğle 15.20
1 kaseden az ezogelin
1 porsiyon döner
1 kase çoban salata
1 kare bitter
Akşam 22. 10
1 avuç kabak çekirdeği
1 mandalina
(Akşam yemeği ve ara öğün vaktini kaçırdım ondan böyle)
Su 2,5
Spor
Pilates 25 dk. 200 p
Tempolu yürüyüş 50 dk 250 p
Adım 8.362836 p
Unsuz ve şekersizmiş baştan söyleseydin. Korkma ölçülü ye kuzum. Kahvenin yanında yiyebilirsin.Bitmedi yaa. Kimse de yemiyir allahim. Dedim odul olarak yapayim gerci sekersiz unsuz ama kuru meyve var icinde bir dolu avuc. Hala var yaa. Yeseler de bitseydi keske
Afiyet olsun. Bu özel günler canımızı yakacak. Yapacak bir şey yok. Saatine baktım da fena değil. Bol terlemeli bir spor olsa korkmam da ne bileyim işte. Bugün dikkat kuzum sen yine de.
Afiyet olsun ablacımEki Görüntüle 2993835
Gidip çaydanlığa kar doldurayim sular donmuş.Çayi demleyeyim kızlarla güzel bir kahvaltı yapalım.
Bunu ozelden yazayim abla yoksa takimi toplayamayizSag ol bitanemAklım bugün annenin yaptıklarında
Hic sisko gorunmuyorsun cok güzelsinVe kar yağdı. Hemen dışarı attım kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?