Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayy insallah canim

Bugunku menum
09:00- 1 tane kasarli tost, 1 avuc dolusu zeytin
17:00- 2 parca peynirli tavuk sarmasi, 1 kase salata, 4 parca tavuk kizartmasi, 1 ince dilim yaspasta (dogum gunundeydik).

Su:2lt
Spor: 9400 adim
Zipzip- Elhan

Eklentiler

• 289AABF4-3295-4D07-A8ED-BF0A2642CA36.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 30
sen tadelle yerken takım arkadaşların tencerede su kaynatıyor. Aç hepsi. Şimdi şöyle yapıyoruz. Sen akşam bi saat belirliyorsun ve o saatten sonra yemiyorsun. Gündüz de ölçülü yiyorsun. O kadar emegine yazık. Yapma bunu. Bı silkelen tatlım.

Anladim gecmis olsun. Psikiyatrist mi verdi? Ne sikayetleri icin gittin?
Aslinda kilon cok yok ama neden oyle oluyor acaba?

Evet canim o saate durmaz

Benimde saclarim dokuluyor acayip hem de. Degerlerime baktiricam. Esin ne ek isine gidiyor canim?
Düğün salonuna garson olarak gidiyor

Afiyet olsun canım
Bol eksili bir hafta olsun ama beni geçmeyecek şekilde olsun amin

Bitmedi yaa. Kimse de yemiyir allahim. Dedim odul olarak yapayim gerci sekersiz unsuz ama kuru meyve var icinde bir dolu avuc. Hala var yaa. Yeseler de bitseydi keske
Unsuz ve şekersizmiş baştan söyleseydin. Korkma ölçülü ye kuzum. Kahvenin yanında yiyebilirsin.

Bugunku menum
09:00- 1 tane kasarli tost, 1 avuc dolusu zeytin
17:00- 2 parca peynirli tavuk sarmasi, 1 kase salata, 4 parca tavuk kizartmasi, 1 ince dilim yaspasta (dogum gunundeydik).

Su:2lt
Spor: 9400 adim
Zipzip- Elhan
Afiyet olsun. Bu özel günler canımızı yakacak. Yapacak bir şey yok. Saatine baktım da fena değil. Bol terlemeli bir spor olsa korkmam da ne bileyim işte. Bugün dikkat kuzum sen yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…