- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Günaydın ablam profil fotom şekil önümden çekilGünaydın
Mis kokulum seni sabah saatlerinde görmeye alışık değilimBende istiyorum bendeismime nazır profil fotosu yapacağım
Arkan güvenliyse seve seve çekilirim ni demekGünaydın ablam profil fotom şekil önümden çekil
Modemin fişini çekme tv'yi fişten çek yeter fırında çok yakıyor maalesef.pc de bile dolunca çekiyorum hemen yoksa baş olmuyor.Firin fazla calisti bende. Geceleri tv modem ve bir kutu daha var onların fişini çeksek mi? Derin dondurucumda var..
Gzel oluyor aslında ev ekmeğide fırında 50 dakikada flan pişiyor,yada şu makineleri var onlar daha uzun sürüyor.Bir dtve ekmeği evde yap diyorlar nasıl yetişecek para ekmeği evde yapınca. Evde yapmak daha pahalı artık.
Bir deneyim hocam içebilirsem içerim onuda,süt kokusu mahvediyor beni nedense.Yok bitanem. Senin süt icemedigini biliyorum. Bir çay kaşığı yeşil çaya bir damla süt damlat bak tadına yutmadan. Ziyan olmadan anlarsın içip icemeyecegini.
Çok güzel olmuş yaff ba-yil-dimMis kokulum seni sabah saatlerinde görmeye alışık değilimKordişim yapar ağlama
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar
Kolay gelsin canimÇok güzel olmuş yaff ba-yil-dimanacığım geldi ya .
genelde namazdan sonra yatıyorum ama bugün yatmadım şöyle kuş sütü eksik kahvaltı hazırlıgim dedim .
ablam ondan
Senin şekilden bahsetmiştimArkan güvenliyse seve seve çekilirim ni demek
Saol kuzum benimKolay gelsin canim
Sütlü tatlılari yiyebiliyorsan bence hiç rahatsız etmez sütlü yeşil çay. Kokusu yok çünkü.Modemin fişini çekme tv'yi fişten çek yeter fırında çok yakıyor maalesef.pc de bile dolunca çekiyorum hemen yoksa baş olmuyor.
Gzel oluyor aslında ev ekmeğide fırında 50 dakikada flan pişiyor,yada şu makineleri var onlar daha uzun sürüyor.
Ben yemyorum nerdeyse ekmeği kahvaltıda bile çok az bazen oda yok yumurta yetiyor.
Bir deneyim hocam içebilirsem içerim onuda,süt kokusu mahvediyor beni nedense.
Sütlacıda yiyemem o koku geliyor,normal sütlü tatlılara bayılırım.
Tamam canimSaol kuzum benimpazar menü yazmaya başlarim
Anneler candırÇok güzel olmuş yaff ba-yil-dimanacığım geldi ya .
genelde namazdan sonra yatıyorum ama bugün yatmadım şöyle kuş sütü eksik kahvaltı hazırlıgim dedim .
ablam ondan
Geçen haftaki sabitten sonra yüzüm güldü.Guzel bir eksi geliyor galiba
Cook sevindimGeçen haftaki sabitten sonra yüzüm güldü.
Çocuklar gibi şenim kaptanım.
Günaydın canim hosgeldin nasılsınözlenen takımmmmmmmmmmm
güzel güzel güzel kalplilerim
günaydınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?