- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Şimdi yaptım içiyorum tadıda iyi fena değil yani.Afiyet olsun hanımım. İnşallah seversin.
Ara öğünü acikmadikça tercih etmiyorum. İşlere dalıp unutursam daha iyi oluyor. Aralıklı orucu bu hafta yapmaya çalıştım. Sanırım bir tek bu eritiyor bizim inatçı menopoz yağlarımizi. 16 saati doldurmadan kahvaltı etmiyorum. Bugünkü kahvaltı saatim 10.00 mesela.
Ispanak güzel bir seçim yumurta veya yoğurt onu daha doyurucu ve zengin hale getirir.
Sbah sıkıntı yok zaten,akşamda eşim erken geldi ekmek üzerine peynir domataes koyup fırında ızgara yapıyoruz ya ondan istemişti yemek yemedi birde.Sabah öğünün çok güzel. Akşam karbonhidrat alımı en aza indirilirse daha güzel olur. Ben asla tercih etmezdim üç dilim ekmeği. Salata yapar içine peynir veya haş. tavuk eklerdim mesela.
Afiyet olsun canımSpor yoktu diyorsun da 7200 adım az değil .
1.5 yasinda canim kilo almiyor gastronoloji birde diyetisyen gorsun dediaa diyetisyen neden kızına diyet verdi?
kaç yaşında? ne için?
Evet abla ornek liste vs ama yarisini yese yeter bana istahli bebek bile o listeyi yemiyordur . 1 ay sonra kontrol var boy kilo artisina bakilacak yineKilo alsın diye mi diyetisyene gittiniz?
Benim tansiyon da düşük. Çayı iki kupa içtim . Bir yan etkisi olmadı.Şimdi yaptım içiyorum tadıda iyi fena değil yani.
Bunda ara öğün vermiş meyve ve çerez var,ilk gün deneyin yapamazsanız bırakın diyor seher.
Aralıklı oruçu hiç denemedim onda epey yeniyor demi 8 saat sonra yenip 16 saat ara veriliyor.
Kızımda onda kilo vermişti epeycene.
Normal yemeğini yapacam kıymalı üzerinede yoğurt herhalde ben yemem şu çayı içeym bakalım nasıl olacak.
Tansiyon filan diyor bide bendede var çünkü düşüktğr hep.
1.5 yasinda canim kilo almiyor gastronoloji birde diyetisyen gorsun dedi
Geçmiş olsun. Annem olsa sana yel girmiş derdi.Sbah sıkıntı yok zaten,akşamda eşim erken geldi ekmek üzerine peynir domataes koyup fırında ızgara yapıyoruz ya ondan istemişti yemek yemedi birde.
2 tane yedim gözüme çarpı gene 1 tane daha aldım.
Bir süredir sırtta ağrılarım var kürek kemiği filan ondan yapmadım dün,adımda dışarı çıktım ondan oldu akşam bir sayıya geldimi saati çıkartıyorum .Spora olursa sayı fazlalaşıyor birazdan yaparım herhalde yapmam lazım
Şipor ödüllerimizGünaydınnn
neredeyse grubun %76.7 si profil fotosunu değiştirmiş??
hayırdır kızlaaar
Bendede devam ediyor 2 gün önce bir tarif buldum 2 bardak sıcak suyun içine 2 tatlı kaşığı rezene 1 dilim limon katın demlensin 10 dakika filan .İçine istenirse hibuskus varmıl oda atılabiliyormuş soğuk ta içilebiliyormuş.Günaydın canım
Günaydın canımharikasın . Ben yine wc ye çıkamadım. Olmazsa yine böyle tartılcam.
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun kilosu çok mu az yoksa.1.5 ydeasinda canim kilo almiyor gastronoloji birde diyetisyen gorsun dedi
Evet abla ornek liste vs ama yarisini yese yeter bana istahli bebek bile o listeyi yemiyordur . 1 ay sonra kontrol var boy kilo artisina bakilacak yine
Ooooo bu ne güzel bir eksi Elhanimmm
Yedirebildigin kadar canım. Şifa olsun yavruma1.5 yasinda canim kilo almiyor gastronoloji birde diyetisyen gorsun dedi
Evet abla ornek liste vs ama yarisini yese yeter bana istahli bebek bile o listeyi yemiyordur . 1 ay sonra kontrol var boy kilo artisina bakilacak yine
Şu çayı içiyorum şimdi bunun nesi tok tutar gün boyu öyle bildiğin su hayatta tok tutmaz diyorum bırakırım kesşn bunu.Benim tansiyon da düşük. Çayı iki kupa içtim . Bir yan etkisi olmadı.
Aralıklı oruçta epey yeniyor gibi anlatıyorlar ama ben hep dikkat ederek yiyorum. Metabolizmam malum, vücudum fazla kalori yakmıyor.
Kıymalı ıspanağı bence ye içinde vitamin mineral protein yok yok...
Sagol ablacimAfiyetler olsun
Günaydın ablacimGünaydın
Afiyet olsun ablacimDünkü menü 27 ocak
Sabah kahvesi maydonoz limon kürü
Sbah 2 yumurtadan yulaflı omlet yeşilik peynir zeytin ekmek yok çay.
Ara 5 adet light kraker kayısı çayı hurma ve kayısı
Akşam 3 dilim peynirli ekmek yanında çay hurma kayısı ve incir.
Spor yoktu adım 7200 1,5 litrede su.
Sagol ablacimAfiyet olsun canım
Günaydın canimGünaydın canlarım
Günaydın canimGunaydin canlar
Günaydın canimGünaydınnn
neredeyse grubun %76.7 si profil fotosunu değiştirmiş??
hayırdır kızlaaar
Eksin cok guzel tebrik ederim kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?