İnşallah canim. Benim her zaman kaçışım yemeklerle oldu. Şuan gözümün önünde annem ve kardeşim örnekler. Ah keşke onlarda kg verebilse. Ben çokta acele etmeden ozellikle sporu hayatima dahil ederek ilerlicem inşallahİradeni ayakta alkışlıyorumnekadar zor bir sınav oldugunu biliyorum helede açken ağlamak istiyorsun resmen ama işte bizim en büyük hatamız yıllardır bu kilolarla ugrasmamizin en büyük sebebi nefsimize hayır diyememek oldu her gün her ortamda yemememiz gereken cisi aman bişey olmaz bı lokmadan yada bugün geçti yiyelim yarın devam ederiz diye diye ya yerimizde saydık yada daha da kilo aldık kilo veremeyen insanlar değiliz sadece hayır diyemedigimiz yada miktarlarını ayarliyamadigimiz yiyecekler yüzünden kilo veremedik yerimizde canım arkadaşım çok değil 1 ay 2 ay kararlı bir şekilde aynen bu günlerde olduğu gibi devam et hedefe ulas sonra beraber burda korumaya çalışalım
Sagol canimİyi canım senden ne haber ?
Tebrik ederim cuma günü ödül seni bekliyor
Canım iyiyiz sen nasılsın keyfin yerinde mi?Selam kızlar naber nasılsınız ??
Sen ne yaptın 21bin adim nedir tebrik ediyorum29 Eylül menü ve spor
Sabah 09.30
2 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 yeşil elma
Öfke 14 30
Yoğurtlu kabak
Ara 1 porsiyon kavun
Akşam 20.00
Kabağı bekleyemedim .
2 domates,2 kk peynir 8 zeytin
Ara 22.00 2 havuç
Sütlü kahve yeşil çay bol su 2 kare çikolata
Spor 21.043 adım 2104 puan
Zipzip- E Elif_Eylul zeyneppk
15.000 üzeri sayılmıyor ama benim spor aşkım geldi.Sen ne yaptın 21bin adim nedir tebrik ediyorum
12.514 adım. Süpersin maşallah.Kulaklarımdan ateş çıkıyor ben kendi rekorumu kirdim arkadaslar size yetismem mumkun degil, seneye belki o rakamlara cikarim
Cordelia Fitt_anne Zipzip- E Elif_Eylul
Ben Peynir zeytin yedim. Kabağı bekleyemedim.Tavuk balik yok hazirda. Peynir olur az birşey kalmıştı
Beni biliyorsun ben çok yiyerek zayıflıyorum. İyi ki kırmızı takımim.Kimse bu hafta yemek yemesin mavi takımdakiler yemek yiyene 5bin adim cezasi
Bende oyle yedimBen Peynir zeytin yedim. Kabağı bekleyemedim.
Sonucu ne olcak merakla bekliyorum. Bana bir dilim ekmek bile vermediBeni biliyorsun ben çok yiyerek zayıflıyorum. İyi ki kırmızı takımim.
Gerçi ben de en az yediğim haftalardan birini yaşıyorum.Fitt_anne iyi gaz veriyon canım.
Aynen yemek yerken bile açım.Şuan bile açım
Bitirelim bence de takım açlıktan ölecek.Kimler kaptan olacak merakla bekliyorum da pazartesiye kadar da ac kalacaklar
Ne yapsak yarisi bitirsek mi
Nasıl yani hiçte etmeyiz. Herkes kaptanlığını yapsın.En cok kiloyu verirsen kaptsn olursun ya da kaptan secilebilirsin
Yogun kaptanlara yardim ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?