Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayyyy benim de sınavım var sonrasında toplantim var ben çocuğu ne etcem ya
Toplantıda var evet . Bizim 15.30 ' da kaçta biter Allah bilir. Allah kolaylık versin canım. Senin sorular hazır mı ? Ders de olunca okulda hazırlayamam diye evde yaptım. Zaten bilgisayarlar hep virüslü. Guvenemedim...kaç USB m helak oldu o yüzden...
Tatlım çocuk işi zor napacaksin ben de merak ettim. eltin bı zahmet geliversin kayninla baksın ..

Canım benim alerjim falan yok da daha diyete uygun olsun diye badem unu vs alayım diyorum onlar hakkında ne düşünüyorsun?
badem unu iyi ama her şeyde kullanamazsın. yulaf ve karabuğday unu al. glutensiz ve glisemik indeksleri daha düşük. yiyince şişirmiyor. tok tutuyorlar.
bak mesela 1 yumurta, 2 yk karabuğday ya da yulaf unu, 2 yk süt ya da su, peynir, maydanoz, dereotu, baharat
bunları karıştırıp kaşıkla az yağlı tavaya dök parça parça. arkalı önlü pişir. çok güzel kahvaltılık oluyor.

6 şubat menüsü
11:00
2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin

18:00
1 kase tarhana çorbası 1 kase haşlama 4 kaşık pilav üstüne 1 kaşık nohut

22:00 türk kahvesi bir dilim kabak tatlısı tahinli

Eklentiler

• D3CE28CD-300F-49BB-8D66-04D178314857.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 21
Ay artık gelmesinler diyeceğim ama kayinbiraderim bakacak zaten en fazla bir saat olur çünkü benim toplantı 16da başlıyor çocuğum 17de geliyor daha da uzamaz herhalde toplantı. Ama bu ara çok bir aradaydık baydım artık
Ya sen harikasın. Mutlaka alırım öyle lezzetli ve diyete uygun tariflere ihtiyacım var
Gün içinde kaloriyi dengelediğimden bugün böyle oldu kaptanım Şuan açlıktayım . 36 saat bakalım yapabilecek miyim
Canimm kolay gelsin umarım sağlıkla atlatırsın 36 saati. Kendini kötü hissedersen bırak ama nolur

Zipzip-
Sabah
2 adet haşlanmış yumurta sarısı
6,7 y. Zeytin
1 adet domates
1 kase yoğurt
3 dilim ekmek
Çay

Ara
1 adet ayva, 1 adet 3lma çay
Akşqm
1 tabak nohut sulusu
4 dilim ekmek t.b ekmeği
1 bardak ayran
Çay
Bol bol su

Cuma
Öğlen neskafe
Aksam ıspanak, 1 dilim ekmek.
Bol su.

Cumartesi
Öğlen 1 yumurta, 1dilim ekmek, zeytin, peynir, acı sos, yogurt, çay.
Akşam 1 dilim ekmek, çorba, pilav, salata, ayran, tatlı

Pazar
Öğlen 3 dilim ekmek, 1 yumurta, peynir zeytin sucuk helva, çay.
Öğlen maden suyu, kabak cekirdegi, kuru üzüm
Aksam balik salata.

Ankee :))

Farkindayim igne biraz kolayina kaak oluyor. Igneleri kullananlar birakinca cok aclik hissediyormus zaten.
Haklisin canim. Deneyeyim bi yarin.
Diyetisyene gittim yine verdi 4 ogun. Listeye uyamiyorum da. Tam lusteler cok zor geliyor uymak icin.
Bende insulin direnci vardi. Gecen sene kahvalti, 2 ara öğün, erken akşam yemeği yiyerek hizli kg verdim ve insulini yendim. Yakinda şekersiz beslenmeye gecmeyi planlıyorum şu doğumgünü telaşını atlatinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…