Canım takımlar bunun için var. Lütfen üzme kendiniOyle. Ama kiziyorum kendime cok zor yaa. Sukurler olsun tek sikintim kilom ama bu da beni asiri uzuyor. Tutamiyirum su bogazimi bir turlu.
0 rh pozitif.kan grubun ne canım?
o zaman un türevi tüketme canım.
Cok sagol canim. Cok sagolun. Iyiki yazmisim. Yoksa gidip alacaktim su saxendayi gunlerdir alsam mi almasam mi icim icimi yedi.Canım takımlar bunun için var. Lütfen üzme kendini
Toplantıda var evet . Bizim 15.30 ' da kaçta biter Allah bilir. Allah kolaylık versin canım. Senin sorular hazır mı ? Ders de olunca okulda hazırlayamam diye evde yaptım. Zaten bilgisayarlar hep virüslü. Guvenemedim...kaç USB m helak oldu o yüzden...Ayyyy benim de sınavım var sonrasında toplantim var ben çocuğu ne etcem ya
badem unu iyi ama her şeyde kullanamazsın. yulaf ve karabuğday unu al. glutensiz ve glisemik indeksleri daha düşük. yiyince şişirmiyor. tok tutuyorlar.Canım benim alerjim falan yok da daha diyete uygun olsun diye badem unu vs alayım diyorum onlar hakkında ne düşünüyorsun?
0 grubuna buğday unu yaramıyor zaten.0 rh pozitif.
Gün içinde kaloriyi dengelediğimden bugün böyle oldu kaptanımKız o nasıl kahvaltıneyse afiyet olsun tabi
iyi misin?Kızlar ailevi sorunlarımız vardı dün atamadım maalesef
İyiyim cnm hamdolsuniyi misin?
olsun şimdi yazarsın canım.
Bişey olmaz ben de yerdim önce diyetteyknAz önce dayanamayıp birkaç kaşık kısır yedim :/
Ay artık gelmesinler diyeceğim ama kayinbiraderim bakacak zaten en fazla bir saat olur çünkü benim toplantı 16da başlıyor çocuğum 17de geliyor daha da uzamaz herhalde toplantı. Ama bu ara çok bir aradaydık baydım artıkToplantıda var evet . Bizim 15.30 ' da kaçta biter Allah bilir. Allah kolaylık versin canım. Senin sorular hazır mı ? Ders de olunca okulda hazırlayamam diye evde yaptım. Zaten bilgisayarlar hep virüslü. Guvenemedim...kaç USB m helak oldu o yüzden...
Tatlım çocuk işi zor napacaksin ben de merak ettim.eltin bı zahmet geliversin kayninla baksın ..
Ya sen harikasın. Mutlaka alırım öyle lezzetli ve diyete uygun tariflere ihtiyacım varbadem unu iyi ama her şeyde kullanamazsın. yulaf ve karabuğday unu al. glutensiz ve glisemik indeksleri daha düşük. yiyince şişirmiyor. tok tutuyorlar.
bak mesela 1 yumurta, 2 yk karabuğday ya da yulaf unu, 2 yk süt ya da su, peynir, maydanoz, dereotu, baharat
bunları karıştırıp kaşıkla az yağlı tavaya dök parça parça. arkalı önlü pişir. çok güzel kahvaltılık oluyor.
Canimm kolay gelsin umarım sağlıkla atlatırsın 36 saati. Kendini kötü hissedersen bırak ama nolurGün içinde kaloriyi dengelediğimden bugün böyle oldu kaptanımŞuan açlıktayım . 36 saat bakalım yapabilecek miyim
Bende senden 3 dk sonra çocuk için kalkicamİyi geceler minnoşlarım yarın 6.40ta kalkış
Bende insulin direnci vardi. Gecen sene kahvalti, 2 ara öğün, erken akşam yemeği yiyerek hizli kg verdim ve insulini yendim. Yakinda şekersiz beslenmeye gecmeyi planlıyorum şu doğumgünü telaşını atlatinca.Farkindayim igne biraz kolayina kaak oluyor. Igneleri kullananlar birakinca cok aclik hissediyormus zaten.
Haklisin canim. Deneyeyim bi yarin.
Diyetisyene gittim yine verdi 4 ogun. Listeye uyamiyorum da. Tam lusteler cok zor geliyor uymak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?