Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Surekli acligim var canim. O zaman o benim pisbogazligimdan mi. Su igneleri kullanii kilo verip mutlu olsam diyorum esim de igneyi birakinca geri alirsin yapma diyor.
İgne kullanmak maalesef çözüm değil. Bende inanılmaz aclik ceken biriyim. Oyleki sabah kahvaltısini bile apar topar hazirlarim halbuki bol çeşitli daha çok severim. Açlığa dayanamam midem bulanir gözüm kararmaya başlar, hizlica hazırlayıp yerim o yuzden

Sabah denesem bunu teşekkür ederim

Bende insulin direnci vardi. Gecen sene kahvalti, 2 ara öğün, erken akşam yemeği yiyerek hizli kg verdim ve insulini yendim. Yakinda şekersiz beslenmeye gecmeyi planlıyorum şu doğumgünü telaşını atlatinca.
Ne guzel yapmissin canim. Insallah ben de basarabilirim

Ben de hic gelemiyorum acliga. Eskiden biyle degildim hic.

fesang Zipzip-

15 dk video 750 puan
15.041 adım 1504 puan

Toplam 2254 puan.

Eklentiler

• Screenshot_20220207-002557_FatSecret.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20220207-002547_FatSecret.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20220207-002539_FatSecret.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20220206-235601_Samsung Health.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 23
Bugunku menum
12:00- yagda 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 6 zeytin, 2 dilim peynir
18:00- evde ne varsa yedim( cocuklarin krakeri, cubuk kraker, 2-3 dilim ekmek ustune recel, 1 kase yogurt, 1 nar, 3 mandaliba, 2 portakal - bunlar aklima gelenler.

Su:2 lt
Spir: sabahtan 15 dklik videoyu yapmistim
4373 adim
Cordelia fesang Zipzip-

Eklentiler

• 4FFE1AB2-DE1E-4E6F-8706-80F63DAB26CD.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 22
Ne guzel yapmissin canim. Insallah ben de basarabilirim
Her zaman soylerim ben yaptiysam herkes yapabilir. Donem donem insan bir çıkmaza girer kendini yemeye kaptirir. Sorunlar cozulecek sanarsin. Yada benim yaptigim gibi düşünmemek için yersin. Ama ne sorunlar çözülür ne de kg vermen devam edebilir birde kg sorunu eklenir. Sporu arttirabilirsen yemeyede dikkat edersen takir takir gider kilolar. Buyuk hedefler koyma. Ayda 3 kg de mesela 3 ayda 9 kg demek

Canım ekmeğin çok fazla onu mutlaka azalt. afiyet olsun
O kadar meyveyi nasıl yedin ya ben hiç sevmiyorum gerçi. Yarın yeni bir gün daha güzel bir menü bekliyorum canım afiyet olsun

Aynen canım azar azar sağlıklı gitmesi en güzeli. Ben geçen hafta 3.5 kilo verdim ama noldu wc sıkıntısı var çok yoğun ve akşam gözüm döndü kısır yedim. Haftada en fazla 1 kilo verilmeli. Kendini aç bırakmadan yapınca saldirmiyorsun da

Yemezsende kg veremezsin. Gayet güzelmiş menün sakın kendini strese sokma
Biliyorum canim zaten kilo vermenin durup artisa gecme sebebim fazla azaltmaktan oluyor hep
Iste herkesin yedigi kendine fazla geliyor bak bana gore de birkac kasik kisir zararsiz
Sagol canim. Cok dayanamiyorum ya iki ogune. Aslinda oyle yiyebilsem en iyisi de. Diyetisyene gittim yine ama neye yarar uyamadiktan sonra. Isterse bin tane liste olsun elimde

Tatlim arada sutlu kahve yaninda dusuk kalorili bir ara yapsan bu kadar saldirmazsin gun icinde 6 saat aclik insulin varsa saldirma sbeebi zaten
Bende uyuyamıyorum. Halbuki uyumam gerek ama yok gözümde uyku yok
Ben de yarin sabah okul var ama gozumde uyku yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…