Ben hafta sonu boyle 1 kilo veriyorum cumaya +63633737 kiloyla geri donuyorum rakibemBugün aç karnına iki kuru kayısı yedim insallah çözülür sıkıntı yoksa çıkamadım henüz.sen çözebildin mi canım
Masallah güzellik ne yaptın öyle
İnşallah canım
❤❤❤❤
Etkili olduguma sevindim ama ben oyle xamanlarda malesef dayanamayip yiyorum canimBugün marketleri gezdim oğlanın okul çıkışını beklerken.Öyle acıktım ki müsli bar alsam diye gecti aklımdan.sonraBeth18 in verdigi bir kiloyu düşünüp vazgeçtim.dedim bak melda yapma bunu rakibin simdiden bir kilo vermiş sen de tık yok.Ama baktığım herşeyi canım nasıl da çekti.Yemedim tabiki de.rakibimi gecebilir miyim bilmiyorum en azından rezil bari olmayım dedim
Gunaydin canimgünaydın kızlar herkese güzel ve huzurlu günler
Afiyet olsun ablacimHerkesi gönderip kahvaltı ettimBurda sağnak var ve iki gün sürecekmiş karanlıkta çay içiyorum
Afiyet olsun canim7 subat menum
Kahvalti
Serpme kahvalti
19.00
2 kepce firinda kofteli patates
2 yk pilav
1bardak ayran
Ara
1 avuc kuruyemis
Cay
Kinoalihatun
Evet biraz kacirdim ama cumaya toparlayacagim insallahAfiyet olsun canim
Serpme kahvaltinin icerigi yazilmamis coktu galiba
Tamam canimEvet biraz kacirdim ama cumaya toparlayacagim insallah
Günaydın canım afiyet olsun. Allah kabul etsin daydayim07.01.2022
Oruç tuttum sahur yok
İftar 18:30
1 yt mantı
1 elma
Su
1,5 lt
Spor malesef yok. Adımıda tamamlayamadım.
Zipzip- Cordelia @fesang HanimKelesimiGetir
Günaydın ablacim cok gecmis olsun Allah sifa versinGünaydınlar hanımlar dün gelemedim k.valide rahatsızlanmış onu almaya gttik bizde şimdi .
Kalp çarpıntısı omuş gittiğimizde daha iyiydi hastaneyede gitmek istemedi aldık gtirdik bize,gelemezsem merak etmeyin sakın kaptanımZipzip- Cordelia bu hafta yokum büyük ihtmalle haberniz olsun.Fırsat buldukça gelmeye çalışırım yine
Günaydın kuzum çok sağol daha iyi şimdi uyuyor zaten haber vereyim dedim fırsat bulursam gelirm gene ..Günaydın ablacim cok gecmis olsun Allah sifa versin
Aynen öyleGunaydin canim
Afiyet olsun ablacim
Güneşin olmamasina en cok mia uzulecek gibi
Geçmiş olsun canım. Kolay gelsinGünaydınlar hanımlar dün gelemedim k.valide rahatsızlanmış onu almaya gttik bizde şimdi .
Kalp çarpıntısı omuş gittiğimizde daha iyiydi hastaneyede gitmek istemedi aldık gtirdik bize,gelemezsem merak etmeyin sakın kaptanımZipzip- Cordelia bu hafta yokum büyük ihtmalle haberniz olsun.Fırsat buldukça gelmeye çalışırım yine
Çok iyi canım şuan
Maşallah çok sevindim canımÇok iyi canım şuan
Cok gecmis olsun canim yutmamistir yaa
Afiyet olsun canim
Sağolun kızlar bencede yutmamis şuan deli gibi oyun oynuyor bir sıkıntımız yokCanım benim çok üzüldüm. İçini ferah tut Allah esirgesin hiçbir şey olmadan vücudundan çıksın inşallah
Allah razı olsun canım hepiniz den anne yüreği işteMaşallah çok sevindim canım
Afiyet olsun canım. Yeni mi katıldın görmemişim, hoşgeldinGünaydın oğlum uyurken yanında egzersizimi yaptım 1 saat. Zumba 10 dk. ve pamela reif kardio 15×2 .. set toplam 374-400 kalori yaktım. Saatim arada hesap yapmıyor anlayamadım arada bakıyorum nabzım 135 1 dk 1 kalori yaktığımı gösteritor. Spor yaparken arada duruyor.
Saatimi kapatmadığım için 75 dk göründü.
Porsiyonumu küçülttüm kahvaltıya meyve ekledim. Ben kahvaltıda meyve yemeyi severim.
Kahvaltı 9.45
Yarım portakal
Salatalık
Yumurta 1 adet
Yarım biber
İnce dilim ekmek
Tabi hayatım onun canı sana herşeyden kıymetliAllah razı olsun canım hepiniz den anne yüreği işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?