Günaydın ablacimGunaydinnnn
Sallanmayan bi salı olsun insallah
Afiyet olsun ablacimPazartesi Menüm
Sabah
1 avuç kuruyemis
Öğle
2 yumurta
Peynir
5_6 zeytin
2.5 dil. Ekm.
Ara
1 kase yogurt
1 avuç kuruyemis
Akşam
Mantar kavurma
Salata
2 dil. Ekm.
Nasilsin canimHoş buldummmmm kaptanım
Beraber ayni zaman takimdaydiniz sanirimAcep bu pastel Bizim Fabercastel padtelmi
İyiyim hamdolsun kaptanım akşam annemle babam covid testi verdi sonuç çıkmadı diye bugün işw gitmedim kafa izni yapiyorum sen nasılsınGünaydın ablacim
Afiyet olsun ablacim
Nasilsin canim
Bende onu sordum işte omu diye eskiler toplanıyor he ne güzel bende 2 ayda 7 kilo verdim kiBeraber ayni zaman takimdaydiniz sanirim
Aaa gecmis olsun canim siz atlatmamismiydinizİyiyim hamdolsun kaptanım akşam annemle babam covid testi verdi sonuç çıkmadı diye bugün işw gitmedim kafa izni yapiyorum sen nasılsın
Süpersin canimBende onu sordum işte omu diye eskiler toplanıyor he ne güzel bende 2 ayda 7 kilo verdim ki
Annemle babam hiç olmamıştı biz olduk annemlerin 3 aşisıda var bakalım ne çıkacak öksürüyor ikiside başka sıkıntı yok tedbir amaçlı önce test yaptılar sonra ilaç vereceklerAaa gecmis olsun canim siz atlatmamismiydiniz
Akşama kadar ayakta ne olacak ama benimde işime geliyorSüpersin canim
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah 8.30
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
İki tane kuru kayısı ve ceviz
Salata
Şekersiz çay
Öğle 12.30
Bir tane közlenmiş patlıcan
Bir kase yoğurt
Akşam 18.30
Dana bonfile
6 tane ince dilim patates kızartması
Salata
Ayran
Su 1.5 litre spor yok 4690 adım
Zipzip- @Cordelia 60kiloyum Mefkurem
çok geçmiş olsun canımGünaydınlar hanımlar dün gelemedim k.valide rahatsızlanmış onu almaya gttik bizde şimdi .
Kalp çarpıntısı omuş gittiğimizde daha iyiydi hastaneyede gitmek istemedi aldık gtirdik bize,gelemezsem merak etmeyin sakın kaptanımZipzip- @Cordelia bu hafta yokum büyük ihtmalle haberniz olsun.Fırsat buldukça gelmeye çalışırım yine
geçmiş olsunİyiyim hamdolsun kaptanım akşam annemle babam covid testi verdi sonuç çıkmadı diye bugün işw gitmedim kafa izni yapiyorum sen nasılsın
erzincanlı mısın canım?Akşama kadar ayakta ne olacak ama benimde işime geliyor
Evet canımAcep bu pastel Bizim Fabercastel pastelmi
Merhaba canım
Doğru bir anına denk getir anlat bence. Ben anlattım eşime ilk başlarda çok korktu buradaki herkesi kadın kılığına girmiş erkek zannetti. Şimdi evde bana kulüpler kadını elhan- dülüllah diyor.
çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin.Günaydınlar hanımlar dün gelemedim k.valide rahatsızlanmış onu almaya gttik bizde şimdi .
Kalp çarpıntısı omuş gittiğimizde daha iyiydi hastaneyede gitmek istemedi aldık gtirdik bize,gelemezsem merak etmeyin sakın kaptanımZipzip- @Cordelia bu hafta yokum büyük ihtmalle haberniz olsun.Fırsat buldukça gelmeye çalışırım yine
Anladim cnaim insallah negatif gelir sonuclar allah sifa versinAnnemle babam hiç olmamıştı biz olduk annemlerin 3 aşisıda var bakalım ne çıkacak öksürüyor ikiside başka sıkıntı yok tedbir amaçlı önce test yaptılar sonra ilaç verecekler
Merhaba canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?