geçmiş olsun canımGünaydınlar hanımlar dün gelemedim k.valide rahatsızlanmış onu almaya gttik bizde şimdi .
Kalp çarpıntısı omuş gittiğimizde daha iyiydi hastaneyede gitmek istemedi aldık gtirdik bize,gelemezsem merak etmeyin sakın kaptanımZipzip- @Cordelia bu hafta yokum büyük ihtmalle haberniz olsun.Fırsat buldukça gelmeye çalışırım yine
Günaydın canim afiyet olsunGünaydın oğlum uyurken yanında egzersizimi yaptım 1 saat. Zumba 10 dk. ve pamela reif kardio 15×2 .. set toplam 374-400 kalori yaktım. Saatim arada hesap yapmıyor anlayamadım arada bakıyorum nabzım 135 1 dk 1 kalori yaktığımı gösteritor. Spor yaparken arada duruyor.
Saatimi kapatmadığım için 75 dk göründü.
Porsiyonumu küçülttüm kahvaltıya meyve ekledim. Ben kahvaltıda meyve yemeyi severim.
Kahvaltı 9.45
Yarım portakal
Salatalık
Yumurta 1 adet
Yarım biber
İnce dilim ekmek
Sağolun kızlar bencede yutmamis şuan deli gibi oyun oynuyor bir sıkıntımız yok
Geçmiş olsunGünaydınlar hanımlar dün gelemedim k.valide rahatsızlanmış onu almaya gttik bizde şimdi .
Kalp çarpıntısı omuş gittiğimizde daha iyiydi hastaneyede gitmek istemedi aldık gtirdik bize,gelemezsem merak etmeyin sakın kaptanımZipzip- @Cordelia bu hafta yokum büyük ihtmalle haberniz olsun.Fırsat buldukça gelmeye çalışırım yine
Gunaydin canim cocuklar mi uyumadiGünaydın
Gun bana aymadi. Uykusuzum, hava yağmurlu ev karanlık
Afiyet olsun canımHerkesi gönderip kahvaltı ettimBurda sağnak var ve iki gün sürecekmiş karanlıkta çay içiyorum
Ben hafta sonu boyle 1 kilo veriyorum cumaya +63633737 kiloyla geri donuyorum rakibem
Etkili olduguma sevindim ama ben oyle xamanlarda malesef dayanamayip yiyorum canim
Afiyet olsun canım7 subat menum
Kahvalti
Serpme kahvalti
19.00
2 kepce firinda kofteli patates
2 yk pilav
1bardak ayran
Ara
1 avuc kuruyemis
Cay
Kinoalihatun
Canım uyuyakalmışımfesang canım nasılsın bu sabah?
geçmiş olsun kuzumCanım uyuyakalmışımdaha iyiym birazdan hastaneye gideceğim teste. Teşekkür ederim
Mefkurem abla eksin guzel devami gelir inşallah
@60kiloyum 70lere gelmene çok kaldı ha gayretbu arada nasil oldun tekrar test ne zaman veriyosun
Cok tesekkur ederimHarikasın canım.
Cansın Ablam çok tşk ederimCan bacım
Nasıl özlemişim bu coşkunu
iyi grip olmasına sevindimEVet tutuyor ama dediğim gibi zayıflatmiyor çokta
İste yumurta yiyorum zayıfliyorum olmuyor yumurta yiyorsan zeytin yemisceksin mesala ikisi bir yine olmuyor bunun gibi baya ölçülü olması gerekiyor
Yapılmadı doktor gribal enfeksiyon geçiriyorsun dedi..
Yapıldı canım kanda mikrop çıktı o yüzden böylesin dedi ilaç verdi
Amin canım Allah razı olsun
Acep bu pastel Bizim Fabercastel pastelmiİnşallah çabuk atlatır kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?