Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

fesang bence anlatmasın. hele hele nickini söylemesin. yazdıklarını oku valla takibe alır

çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin.
Benim ortada nickli kağıdım duruyo , adamın umru değil. Bi de dalga geçiyo “bu ne biçim nick” diye

Çok gwçmiş olsun nasıl patlamış

fesang bence anlatmasın. hele hele nickini söylemesin. yazdıklarını okur valla takibe alır

Ya aslında buraya bişey demez. Ama yeri geliyor her derdimizi yazıyoruz mesela geçenlerde ailesi çok sık geldikleri için bunaldım falan yazmıştım görmesini de istemem. Gerçi kendisine de söylüyorum yeteeeeeer diye ama yine de görmesin :)))

evet işte o yüzden diyorum ya erkeklerin bilmesine gerek yok diye.

Doğru bir anına denk getir anlat bence. Ben anlattım eşime ilk başlarda çok korktu buradaki herkesi kadın kılığına girmiş erkek zannetti. Şimdi evde bana kulüpler kadını elhan- dülüllah diyor.
Benim eşimde biliyor burayı ve MasterFit'i . Çok şükür aklına gelmedi burada erkek olacağı.

Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Beni simdilik kilo yarisina koyabilirsin canim
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) sandriyon

HEDEF KİLONUZ: 60

MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: ev hanimi

ÇOCUK SAYISI: 2

KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemeyi cok sevmek

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: balik etli olmaktan biktim artik

Gecmis yapmadan sohbete dalabilirsin geldiginde canim
Cekinecek birsey yok
Ozaman baslayalim haydi bismillah

fesang bence anlatmasın. hele hele nickini söylemesin. yazdıklarını okur valla takibe alır

Nicki söylemez canım. Sürekli sitede olunca mecbur söylüyoruz benim ailemde biliyor. Kime yazıyorsun neye gülüyorsun diyorlar.

Doydum
Tatlim utuyu bile adimlayarak yapiyoruz ya herkes oyle saniyordum ben evde
AbooowBen de diyorum bu adımlar nasıl milyon milyar
Tabi hayatım o kadar da bilmesin
evet işte o yüzden diyorum ya erkeklerin bilmesine gerek yok diye.
Tabi
Benim eşimde biliyor burayı ve MasterFit'i . Çok şükür aklına gelmedi burada erkek olacağı.
Hangi aklı olan erkek bu kadar kadının arasına gelip kadın muhabbeti yapar. Onlar bizden kaçacak delik ararlar anca
Nicki söylemez canım. Sürekli sitede olunca mecbur söylüyoruz benim ailemde biliyor. Kime yazıyorsun neye gülüyorsun diyorlar.
Aynen canım , şıkgıdı şıkgıdı yazıyorum gülüyorum kikir kikir, adam bilmese sormaz mı? Tabi ona ablanın dedikodusunu yapıyorum demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…