Geçmiş olsun. Umarım negatif çıkar. Pozitifse saglikla atlatırlar.Annemle babam hiç olmamıştı biz olduk annemlerin 3 aşisıda var bakalım ne çıkacak öksürüyor ikiside başka sıkıntı yok tedbir amaçlı önce test yaptılar sonra ilaç verecekler
Çok geçmiş olsun.Günaydınlar hanımlar dün gelemedim k.valide rahatsızlanmış onu almaya gttik bizde şimdi .
Kalp çarpıntısı omuş gittiğimizde daha iyiydi hastaneyede gitmek istemedi aldık gtirdik bize,gelemezsem merak etmeyin sakın kaptanımZipzip- Cordelia bu hafta yokum büyük ihtmalle haberniz olsun.Fırsat buldukça gelmeye çalışırım yine
Selam hoşgeldin canım.Slm kizlar uzun bir aradan sonra dondum. 2 hafta biraz zor gecti. Oksuruk hala devam ediyor ama iyiyim sukur.
Son 10 gundur hesap sifremi unuttugum için yazamadim. Hatta 2. Uyelik almaya calistim kabul etmedi. Neyseki mailimden hallettim.
Çok şükür canım.Insallah herkes iyidir. Ben sabah tartildim 80.4 ciktim hatta 79 lari gormustum ama bu hafta biraz bal pekmez den aldim .
Günaydın canım.Günaydın hayırlı salilar
Günaydın kaptanım.Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın çıtır kaptanım.
Ben bunu yapamam ki.Yeni bir teknik geliştirdimÇamaşırları oturarak katlıyodum, ayakta dans ederek katladım 3.500 adım oldu
Bunu niye bana kimse söylemedi acaba
Hoşgeldin canım. Çok sevindim dönmene.Beni simdilik kilo yarisina koyabilirsin canim
Ozaman baslayalim haydi bismillah
Senin kilon zaten super ya tam olmak istedigim yerdesinAma dün okulda kaç kişi zayıflamışsın dedi hala onun mutluluğunu yaşıyorum hehehe :)))
Hosbuldum canim tesekkur ederimHoşgeldin canım. Çok sevindim dönmene.
Az kalmis bugun yazariz bakalim kim yazacak120.000 mesaja ne kalmış.
Neler yedin neyseki erken yemissin aksama hafif birseyler yersen dengelersin canimBen bugun cısslar yedim
Ben bugun cısslar yedim
Tavuk haşlıyorum. Tavuklu salata yerim.Ne yedinakşam sadece salata ayran yiyeceksin ceza Sana
Selam arkadaşım hoşgeldin tekrardan ben de 2 ay civarı oldu herhalde geleli. İnşallah sen de istediğin kiloya inersin ben 5 kilo daha vermek istiyorumSenin kilon zaten super ya tam olmak istedigim yerdesin
Bu arada tanismadik ben eskiden buralardaydim simdi tekrar geldim kurkcu dukkanina
Aman onu da sen yazarsın heyecanım kalmadı120.000 mesaja ne kalmış.
kıskanç mıdır?Benim eşimde biliyor burayı ve MasterFit'i . Çok şükür aklına gelmedi burada erkek olacağı.
bence ye bir şeyler. hastayken tek öğün yapma. güçsüz düşersin. bak ben hastayken de normal beslendim.Ben hala bişey yemedim hastaneye gidicez diye, herhalde tek öğün yaparım. Canim neler neler istiyor da cuma tartı var
Daldın yaniTavuk haşlıyorum. Tavuklu salata yerim.
Kazandibi ve tam bugdayli buskuvi yedim. Ama ayar kaçtı kac tane yedim bilmiyorum
Zipzip-
Tek öğün beslenme zayıflatmaz bencekıskanç mıdır?
bence ye bir şeyler. hastayken tek öğün yapma. güçsüz düşersin. bak ben hastayken de normal beslendim.
boğaz ve vücut ağrın ne durumda?
tek öğün beslenmeyi hormonal yapıdan dolayı kadınlara önermiyorlar. erkeklere uygunmuş. kadınlara iki öğün uygun diyorlar. zaten tek öğün yapınca sonradan patlama yaşanıyor. gerek yok bence.Tek öğün beslenme zayıflatmaz bence
Tesekkur ederimSelam arkadaşım hoşgeldin tekrardan ben de 2 ay civarı oldu herhalde geleli. İnşallah sen de istediğin kiloya inersin ben 5 kilo daha vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?