Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Annemle babam hiç olmamıştı biz olduk annemlerin 3 aşisıda var bakalım ne çıkacak öksürüyor ikiside başka sıkıntı yok tedbir amaçlı önce test yaptılar sonra ilaç verecekler
Geçmiş olsun. Umarım negatif çıkar. Pozitifse saglikla atlatırlar.

Çok geçmiş olsun.

Slm kizlar uzun bir aradan sonra dondum. 2 hafta biraz zor gecti. Oksuruk hala devam ediyor ama iyiyim sukur.
Son 10 gundur hesap sifremi unuttugum için yazamadim. Hatta 2. Uyelik almaya calistim kabul etmedi. Neyseki mailimden hallettim.
Selam hoşgeldin canım.
Insallah herkes iyidir. Ben sabah tartildim 80.4 ciktim hatta 79 lari gormustum ama bu hafta biraz bal pekmez den aldim .
Çok şükür canım. Verirsin tekrar.
Günaydın hayırlı salilar
Günaydın canım.
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın kaptanım.
Günaydın çıtır kaptanım.
Yeni bir teknik geliştirdimÇamaşırları oturarak katlıyodum, ayakta dans ederek katladım 3.500 adım oldu
Bunu niye bana kimse söylemedi acaba
Ben bunu yapamam ki.
Beni simdilik kilo yarisina koyabilirsin canim

Ozaman baslayalim haydi bismillah
Hoşgeldin canım. Çok sevindim dönmene.

Senin kilon zaten super ya tam olmak istedigim yerdesin

Bu arada tanismadik ben eskiden buralardaydim simdi tekrar geldim kurkcu dukkanina
Selam arkadaşım hoşgeldin tekrardan ben de 2 ay civarı oldu herhalde geleli. İnşallah sen de istediğin kiloya inersin ben 5 kilo daha vermek istiyorum
120.000 mesaja ne kalmış.
Aman onu da sen yazarsın heyecanım kalmadı

Benim eşimde biliyor burayı ve MasterFit'i . Çok şükür aklına gelmedi burada erkek olacağı.
kıskanç mıdır?
Ben hala bişey yemedim hastaneye gidicez diye, herhalde tek öğün yaparım. Canim neler neler istiyor da cuma tartı var
bence ye bir şeyler. hastayken tek öğün yapma. güçsüz düşersin. bak ben hastayken de normal beslendim.
boğaz ve vücut ağrın ne durumda?

Tek öğün beslenme zayıflatmaz bence
tek öğün beslenmeyi hormonal yapıdan dolayı kadınlara önermiyorlar. erkeklere uygunmuş. kadınlara iki öğün uygun diyorlar. zaten tek öğün yapınca sonradan patlama yaşanıyor. gerek yok bence.

Selam arkadaşım hoşgeldin tekrardan ben de 2 ay civarı oldu herhalde geleli. İnşallah sen de istediğin kiloya inersin ben 5 kilo daha vermek
Tesekkur ederim
Insallah ya su 60i bi göremedim
Burdan ayrildigimda 63dum sonra aldim simdi tekrar diyetteyim
Insallah sende istedigin kiloya ulasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…