Afiyet olsun kaptanimSpor
12.687 adım
15 dk haftanın videosu 750 puan
Toplam 2.017 puan
Teşekkürler canım benim.Afiyet olsun kaptanim
Büşra şu bunalımlı halinden çık artık kuzumDalmak değil aslinda. Düşünmemek,kendimi kaybetmek için yiyorum..
Pastelim geçen sene online eğitim yapıyorduk, dersim bitene kadar bekliyordum kolay oluyordu ama okul ortamında o kadar saat zor tabiGeçmiş olsun canım
Oyy 2-3’e kadar nasıl durdun. Erken kalkınca zor olur
Valla on yüz bin milyon kişi vardı sırada yaptiramadan döndümçok sıra oluyor testte. uzun sürebilir.
Hemencik geçer inşallah.bu halsizlik ne zaman geçecek acaba yaa bıktım valla
Büşra şu bunalımlı halinden çık artık kuzumher mesajın ümitsiz, mutsuz... böyle yaparsan işin içinden çıkamazsın. çocuk herkeste var, ilgisiz koca herkeste var, diğer şeyler herkeste var... aynı kısır duygular, beklentiler içinde dönüp durma
özellerde paralı yapıyorlar ama sıra olmuyor. böyle okula gitmek de sakıncalı.Pastelim geçen sene online eğitim yapıyorduk, dersim bitene kadar bekliyordum kolay oluyordu ama okul ortamında o kadar saat zor tabi
Valla on yüz bin milyon kişi vardı sırada yaptiramadan döndüm
Hosbuldum canim tesekkur ediyorum
60kiloyum da diyebilirsin Fulya da diyebilirsinHosbuldum canim tesekkur ediyorum
Nickin istedigim sey, 60 kilo olmak
Sana nasil hitap edeyim
Burda herkes 60 kilo olmak istiyorHosbuldum canim tesekkur ediyorum
Nickin istedigim sey, 60 kilo olmak
Sana nasil hitap edeyim
Haklisin ne diyebilirim. Ben abartiyorum , kendimi acindirip duruyorumBüşra şu bunalımlı halinden çık artık kuzumher mesajın ümitsiz, mutsuz... böyle yaparsan işin içinden çıkamazsın. çocuk herkeste var, ilgisiz koca herkeste var, diğer şeyler herkeste var... aynı kısır duygular, beklentiler içinde dönüp durma.
HaklısınHemencik geçer inşallah.
Amine Busra canım bu hayata bir kez geliyoruz. Hepimizin hayatında çok sorun var. Pozitif olmaya ve hep dolu tarafına bakmaya çalış. Bir şeyleri kafaya takılarak ağlayarak yazık oluyor bize. Ve yemeyi bırakmaya çalış. Çünkü tüm mutsuzluklara, kilo büyük bir mutsuzluk ekliyor. alkol sigara uyuşturucu hiçbir sorunu çözmedigi gibi yemekte hiçbir sorunu çözmüyor.
Yiyince mutlu oluyorum baştan sona yalan. Midemiz kötü oluyor kilo aldığımız için mutsuz oluyoruz pişman oluyoruz. Sağlığımız bozuluyor. Kendi kendimizi kandırıyoruz mutluyuz diye yemeklerle. Yemek sadece doymak içindir hayatta kalabilmek içindir.
Geçer inşallah canım ben covid olduğumda 7/8 ay sürdü bu halsiz likbu halsizlik ne zaman geçecek acaba yaa bıktım valla
Büşra şu bunalımlı halinden çık artık kuzumher mesajın ümitsiz, mutsuz... böyle yaparsan işin içinden çıkamazsın. çocuk herkeste var, ilgisiz koca herkeste var, diğer şeyler herkeste var... aynı kısır duygular, beklentiler içinde dönüp durma.
Kendini hasta kabul edince moral olarak da kötü hissediyorsun. Ben hasta değilim diye kendimi egzersize verdim ballı limonlu su içdim. Halsizlik belki hasta olmayı kabul edip moralmen demorilize olmakda olabilir.Geçer inşallah canım ben covid olduğumda 7/8 ay sürdü bu halsiz lik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?